INSCHRIJVEN MOTORTOERTOCHT 2015 – KERN VERKEERSOPLEIDINGEN

motortoertocht_2015

Beste motorvrienden en vriendinnen,

Misschien was het je al bekend, maar zaterdag 6 juni 2015 organiseert KERN Verkeersopleidingen met trots haar jaarlijkse motortoertocht! Ben jij erbij?

Het is ieder jaar weer een uitdaging om er iets unieks van te maken, maar er is weer een prachtige toer uitgezet. Je kunt weer genieten van het mooie Nederlandse landschap met een vleugje van de buren 😉 En van een gezellige ontspannen sfeer waarbij gedeelde passie de trendzetter is.

Natuurlijk hopen we op weer zoveel mogelijk deelnemers. Hoe meer zielen, hoe meer motorgezelligheid!

Graag nodigen wij je uit om ons te vergezellen en de toer tot een succes te maken! Je kunt je inschrijven via onze website:

INSCHRIJFFORMULIER TOERTOCHT KERN VERKEERSOPLEIDINGEN – 2015

Omdat we elk jaar iets extra’s aan onze toer willen toevoegen, organiseren we vóór vertrek, voor de competitief ingestelde motorliefhebber, weer een motorvoertuigbeheersings-wedstrijd waarbij de winnaars een leuke prijs in ontvangst mogen nemen!

Traditiegetrouw sluiten we de dag af met een heerlijke KERN Barbecue in de Drijvershof te Hardinxveld-Giessendam.

Uiteraard is IEDEREEN die een motorrijbewijs heeft welkom om mee te rijden! en voorkeur voor rij-stijl houden wij rekening mee.

Speciaal voor deze gelegenheid proberen wij elk jaar de tocht op foto vast te leggen. Door de jaren heen is hier een mooi archiefje van ontstaan!

Neem voor een sfeerimpressie van de tochten een kijkje op:

http://www.kernverkeersopleidingen.nl/motorrijbewijs-halen/motor-evenementen/fotos-toertocht

Herken jij jezelf?
De eerste toerfoto’s stammen alweer uit 1999 en de foto’s van EDITIE 2014 staan er ook op! Leuk als je vorig jaar een van de deelnemers was.

PROGRAMMA 6 JUNI 2015:

Wij kijken er naar uit!, jullie ook
Graag tot zaterdag 6 juni!

Wanneer je je ingeschreven het, ontvang je in de week van de toertocht de overige informatie per mail en mocht je vragen hebben, schroom dan niet om ons te bellen.

Vriendelijke groeten,
Will Koppelaar

KERN Verkeersopleidingen
0184 – 61 37 30