Motor

Vraag meer informatie aan of schrijf u direct in!Bekijk ervaringen van oud-leerlingen in ons gastenboek

ENKELE VOORDELEN OP EEN RIJ OM BIJ KERN UW MOTORRIJBEWIJS TE HALEN!

KERN Verkeersopleidingen heeft een eigen motor/oefenterrrein waar het CBR onze AVB-examens afneemt!
Voor de motor-opleidingen beschikken wij over over een eigen motor-oefenterrein. Dit betekent concreet dat u géén tijd van uw les kwijt bent aan het verplaatsen naar een openbaar terrein waar u uw bijzondere verrichtingen kunt oefenen. En wat misschien wel nog belangrijker is: Een examinator van het CBR komt uw AVB (voertuigbeheersingsexamen) bij ons op eigen terrein afnemen. U doet dus examen in uw vertrouwde omgeving!

U krijgt te maken met de best denkbare motor-instructeurs doordat zij zich blijven ontwikkeling doormiddel van extra scholingen.
Onze motor-instructeurs zijn allemaal KNMV-gecertificeerd! Dit betekent dat u te maken krijgt met de best denkbare motorinstructeurs die jaarlijks worden bijgeschoold op hun vakgebied. Naast de wettelijk vereiste papieren hebben zij verschillende aanvullende theoretische- en praktische opleidingen gedaan, waar regelmatig kwaliteitscontroles op verricht worden. Meer informatie over de KNMV: KNMV Motorinstructeur.

Onze instructeurs geven altijd les vanaf de motor zodat zij u duidelijke voorbeelden kunnen geven.
Wij zijn geen rijschool die “er ook motor bij doet”. Motorinstructie is een vak apart, dat weten kenners al jaren. Met deze instelling geven wij motorinstructie. En uiteraard vanaf de motor, zoals dat hoort, ook als het regent! We kunnen je niet alleen uitleggen hoe alles werkt, maar laten het graag zelf zien. Vraag dat maar eens aan een instructeur die er met de auto “achteraan” rijdt.

U hoeft niet direct te investeren in kleding, helm en schoeisel.
Kleding, helmen en schoeisel worden door onze rijschool aan de leerlingen beschikbaar gesteld tijdens de lessen.

U bepaald zelf in welk tijdsbestek u uw motorrijbewijs wilt halen.
U kunt bij ons al in 1 week uw motorrijbewijs halen, doormiddel van de motor-spoedopleiding. Echter, alles is mogelijk! Wij zijn zeer flexibel in het plannen van de lessen en willen ons graag volledig aanpassen aan uw wensen.

U kunt bij ons al voor € 38,- per uur een motor-AVB-trainingsavond volgen!
De AVB trainings-avonden zijn uitermate geschikt om je praktijk oefeningen voor het AVB examen extra te trainen. Cursisten die al tijdens de gewone lessen een aantal AVB examen onderdelen geleerd hebben, kunnen bijvoorbeeld op een maandagavond tegen een zeer scherp tarief hun AVB-examenoefeningen komen trainen. Deze trainingen zijn niet alleen leerzaam maar bovenal ook gezellig omdat je met meerdere cursisten, onder supervisie van een van onze instructeurs, je oefeningen extra traint, wat dus jouw kans om te slagen verhoogt!


We zouden we nog meer voordelen voor u kunnen benoemen, maar misschien is het voor u veel leuker om gewoon eens vrijblijvend een motor-proefles van 1,5 uur (à € 60,-) te volgen? (of cadeau te doen aan iemand die u kent)  U zit dan nergens aan vast en wij laten u graag kennismaken met onze rijschool en de manier waarop wij lesgeven. Tijdens deze proefles, krijgt u een echte 1e les van onze instructeur. Hij zal hierbij gelijk een inschatting maken voor het aantal lessen dat u nodig heeft. Zo weet u globaal hoeveel kosten er aan de motorrijopleiding verbonden zitten.

 Vraag meer informatie aan of schrijf u direct in!Bekijk ervaringen van oud-leerlingen in ons gastenboek