Extra motor – trainingen

Een nog grotere kans op slagen door extra motortrainingen!

Omdat wij bij KERN Verkeersopleidingen kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan, bieden wij naast onze standaard motorlessen, extra trainingen aan om onze leerlingen nog beter te begeleiden richting het examen.

Zo geven wij trainingsavonden om de praktijkoefeningen voor het eerste motor-examen AVB (het voertuigbeheersingsexamen) nog beter onder de knie te krijgen. Deze AVB-trainingen lopen gedurende het normale motorseizoen, afhankelijk van de weersomstandigheden.

Informatie over AVB-trainingen : AVB-TRAININGSAVONDEN

Ook voor het tweede motorexamen, het AVD (Verkeersdeelnemings-examen) hebben wij een zeer effectieve training ontwikkeld! Tijdens deze training ga je een hele dag op pad met de motor, samen met 2 andere cursisten. De dag is bedoeld voor leerlingen die al geslaagd zijn voor voertuigbeheersing en waarvoor al een rijexamen gepland is. Het is een perfecte voorbereiding op je AVD examen, omdat je met allerlei situaties geconfronteerd wordt in een omgeving die je voor de verandering eens NIET kent!

Informatie over onze motor dagritten : DE MOTOR DAGRIT


Zomaar een reactie uit ons gastenboek over onze motor dagrit!

Ben zo blij dat ik bij KERN motorrijles ben gaan volgen!: afgelopen woensdag dus 6 uur lang les gehad, route vanaf Arkel -binnendoor- naar Arnhem, Postbank. Gaaf! KERN verkeersopleidingen Een perfecte les voor het examen straks!

✓ Mark van den Berg – MOTOR