Spoedopleiding motor

DE MOTOR SPOEDOPLEIDING BIJ KERN VERKEERSOPLEIDINGEN

logo[1]

De spoedopleiding kan in 1 week gerealiseerd worden. Wanneer u graag de spoedopleiding wilt volgen dan zullen wij u, door middel van een intake-les van 1,5 uur, testen om te kijken of u daadwerkelijk geschikt bent om op deze manier de motoropleiding te volgen. Deze intake-les zal ruim vóór de spoedopleiding worden afgenomen zodat er genoeg tijd over blijft voor de planning. U moet zich dus wel tijdig aanmelden voor het volgen van een spoedopleiding.

Vóórdat u de spoedopleiding kunt starten moet u in het bezit zijn van het theoriecertificaat voor de motor.Voor het behalen van het theoriecertificaat kunt u de betreffende leermiddelen bij ons bestellen.

Wij starten de spoedopleiding op maandag ochtend op ons terrein in Arkel. U zult dan de gehele maandag en dinsdag ochtend met de 12 bijzondere verrichtingen aan de slag gaan. Ook doet u normaliter op dinsdag examen in dit onderdeel.

De dagen erna gaat u met de verkeersdeelneming starten waarna u op donderdag of vrijdag examen doet.

Schrijf u nu in voor de spoedopleiding motor

 spoedopleiding motor rijbewijs kern


MOTOR-OPSTAPDAG / TRY THE BIKE ?

Wij organiseren een aantal dagen in het jaar motor-opstapdagen (Try The Bike). Tijdens deze dagen is iedereen welkom die de wens heeft om het motorrijden eens te proberen. Men mag, na een kleine uitleg over de bediening van de motor, direct even rijden. Zo kunt u gratis kennismaken met “het gevoel van vrijheid tijdens het motorrijden”. Uiteraard zullen de kleding, helmen en laarzen door de rijschool beschikbaar gesteld worden. Meer informatie over deze dagen?  zie Motoropstapdagen – Try The Bike.


Inschrijven voor de motor spoedopleiding?

logo[1]
Beperkte plaatsen beschikbaar: schrijf u nu in voor de spoedopleiding bij KERN