Theorie-examen CBR

Hoe gaat het theorie-examen ‘nieuwe stijl’ in zijn werk?

Aanmelden met ID en reserveringsnummer
Zorg dat je op tijd bent. Ongeveer een kwartier van tevoren aanwezig op het examencentrum. Neem een geldig identiteitsbewijs (geen kopie) en je reserveringsnummer mee. Het reserveringsnummer staat in de uitnodigingsbrief die je hebt ontvangen van het CBR.

Binnen het CBR meld je je aan bij de aanmeldzuil. Hoe dat precies gaat zie je in het onderstaande filmpje. Je voert jouw reserveringsnummer in en controleert je gegevens die op beeld verschijnen.

ha

logo-cbr[1]
Dan stop je je spullen in een kluisje
Houd je ID-bewijs en reserveringsnummer bij je. In de kluis moeten spullen als jassen, tassen, horloges, elektronische apparatuur (ook je mobieltje) en metalen voorwerpen als sleutels, broekriem en aansteker.

Nog even wachten..
Neem plaats in de wachtruimte en wacht daar tot je aan de beurt bent. Zorg wel dat je broek niet afzakt.
Na een tijdje verschijnt jouw reserveringsnummer op de schermen. Volg de aanwijzingen op de schermen en ga knallen achter de computer!

En na het theorie-examen?
Nadat je klaar bent krijg je gelijk te zien of je geslaagd of gezakt bent! Het CBR stuurt je een mail met de bevestiging van jouw uitslag met daarin de onderwerpen die niet zo super gingen.. Op deze manier kunnen wij een persoonlijk vervolgtraject voor je uitstippelen zodat je binnen de kortste keren helemaal klaar bent voor het afrijden!

NU INSCHRIJVEN MOTORRIJLESBekijk het CBR filmpjeDownload de handige PDF
TIP: zorg dat je de stof goed geoefend hebt!
Zorg dat je de theorie goed in de vingers hebt. Hoe je je lesstof leert, bepaal je natuurlijk helemaal zelf. Wij raden je aan om ons allesomvattende iTheorie pakket te gebruiken. Het is een bewezen methode waarmee je op jouw eigen manier effectief en op je eigen tempo met goede digitale begeleiding oefent.

Meer over iTheorie