Versnelde motoropleiding

DE VERSNELDE MOTOROPLEIDING BIJ KERN VERKEERSOPLEIDINGEN

De versnelde opleiding is eigenlijk een combinatie tussen de basisopleiding en de spoedopleiding.

De ene week les je 1,5 uur, de volgende week 2 keer 1,5 uur en een andere keer weer 3 of 4 uur. Zo gaat u dus met een vlotter tempo door de opleiding en kunt u binnen een aantal maanden helemaal klaar zijn om uw beide praktijkexamens af te leggen.

Dit is een ideale opleiding voor mensen die in deeltijd of in ploegendiensten werken. U moet wel de mogelijkheid hebben om regelmatig  door de week , overdag een blok van 4 uur te kunnen rijden.


MOTORRIJDEN WEL ECHT IETS VOOR U ? – VOLG EEN PROEFLES !

Twijfelt u of het motorrijden iets voor u is? Volg dan eens een Proefles voor € 40,00 bij ons. Wij laten u o.a. kennismaken met onze rijschool en de manier waarop wij lesgeven. Tijdens deze proefles, krijgt u een echte les van onze instructeur. Hij zal hierbij gelijk een inschatting maken voor het aantal lessen dat u nodig heeft. Zo weet u globaal hoeveel kosten er aan de motorrijopleiding verbonden zitten.


MOTOR-OPSTAPDAG / TRY THE BIKE ?

Tevens organiseren wij een aantal dagen in het jaar motor-opstapdagen (Try The Bike). Tijdens deze dagen is iedereen welkom die de wens heeft om het motorrijden eens te proberen. Men mag, na een kleine uitleg over de bediening van de motor, direct even rijden. Zo kunt u gratis kennismaken met “het gevoel van vrijheid tijdens het motorrijden”. Uiteraard zullen de kleding, helmen en laarzen door de rijschool beschikbaar gesteld worden. Meer informatie over deze dagen?  zie Motoropstapdagen – Try The Bike.