Auto

watermerk
Kwaliteit • Enthousiasme • Rust • Nauwkeurigheid

Je autorijbewijs halen kost veel geld. Je mag dan ook goede service, veel vakkennis en een persoonlijke benadering verwachten. Bij Kern verkeersopleidingen begrijpen wij dat maar al te goed. Zo streven wij er bijvoorbeeld naar dat je altijd les krijgt van een vaste instructeur, die jou gedurende het hele traject tot het behalen van je autorijbewijs begeleidt. Onze instructeurs zijn opgeleid om hoge Kwaliteit rijlessen te verzorgen. Zij helpen je met veel Enthousiasme, maar ook met de nodig Rust en Nauwkeurigheid tijdens de lessen, om vlot je rijbewijs te halen.

Ieder persoon leert, denkt en doet anders. Onze instructeurs passen zich hierop aan. Niet alleen door het tempo waarin iets aangeleerd wordt, maar ook door de methode waarop we lesgeven.Voor de één is mondelinge uitleg al genoeg, terwijl een ander het fijner vindt om te zien hoe iets moet. Wij zorgen ervoor dat je een opleiding op maat krijgt, waardoor je het iedere keer weer leuk vind om lessen te volgen. En niet minder belangrijk: dat je met zo weinig mogelijk lessen je rijbewijs op zak hebt! Dus of je nu moeite hebt met leren, de bediening van de auto of met inzicht wij zorgen ervoor dat jij je rijbewijs haalt!


ONS LES-GEBIED VOOR DE AUTO-RIJOPLEIDING:

Doordat wij 2 vestigingen hebben kunnen wij autorijlessen verzorgen in een groot gebied. Onderstaande kaart geeft ons werkgebied voor de auto weer.


contact werkgebied kern verkeersopleidingen


We halen je thuis op en zetten je weer thuis af. Wanneer je in de bovenstaande regio werkt of studeert, kun je met je instructeur afspreken dat je hier wordt opgehaald en/of afgezet.

Ons wagenparkPakketten en prijzenJe theorie leren