Dagrit autorijbewijs

Leerzame dagrit om meer ervaring op te doen tijdens jouw rijlessen!

Een dagrit bij KERN is ideaal om uitgebreide ervaring en kennis op te doen. Je gaat samen met een andere kandidaat en je instructeur een hele dag op pad. Afhankelijk van je verbeterpunten kan er voor worden gekozen om een stedenrit te rijden of een route waarbij de nadruk meer ligt op het rijden buiten de bebouwde kom, zoals op autosnelwegen, provinciale wegen en 60km zones. Hier is ruimte voor een ontspannen combinatie van werk en plezier.

Bij de stedenrit ga je bijvoorbeeld een rondje Randstad (Ridderkerk, Rotterdam, Den Haag, Zoetermeer, Gouda) doen. Of stippel jij samen met jouw persoonlijke KERN instructeur een eigen route uit die jou interessant lijkt! Alles is bespreekbaar. Met onze kennis zorgen we dat jouw wensen zo goed mogelijk kunnen worden ingezet. google_maps

 

Dit doen wij met de insteek om jou een uitdagende en  plezierige dag te bezorgen. Want als je door onze dagrit kunt rijden, is je examen in Gorinchem/Schelluinen een makkie ;-). Jouw instructeur zorgt ervoor dat je met een fijn gevoel en gerust hart achter het stuur kunt stappen. Zodat je vol met kunde en vaardigheden leert autorijden tijdens de diverse situaties die zich voor kunnen doen.

Tevens is een dagrit zeer leerzaam als voorbereiding op je her-examen. Het geeft je namelijk veel zelfvertrouwen en het gevoel van beheersing in moeilijke verkeerssituaties. Samen oefenen we gedurende de dagrit bijv. situaties die jij lastig vind.

Tijdstip: van 09:00 uur tot 16:00 uur (incl. lunch)
Kosten: (de prijzen worden momenteel aangepast naar het tarief van 2018)

Neem nu contact op voor jouw mogelijkheden