Voor sommige leerlingen is het vanzelfsprekend dat ze lessen volgen om daarmee uiteindelijk hun rijbewijs te halen. Voor sommige kan het, door een bepaalde concentratiestoornis of door andere omstandigheden, juist een lastigere opgave zijn om het autorijbewijs te behalen.

Maar ook iemand met ADHD of autisme kan prima deelnemen aan het verkeer, vaak heel goed zelfs. KERN verzorgt het juiste leertraject met een kundige rij-instructeur.

Zij begrijpen de situatie en weten hoe ze het lesmateriaal het beste over kunnen brengen. Ook kunnen zij, aan het einde van elke les, uitstekend inschatten of de leerling klaar is om de volgende stap te zetten in het leertraject. Samen met de leerling word er uitvoerig teruggekeken wat er goed ging, en waar ruimte voor verbetering is. Zo word er in samenspraak bepaald waar het volgende leerpunt zit om te kunnen slagen.

Onze deskundige KERN instructeurs zijn vriendelijk, hebben geduld en bezitten de kennis en vaardigheden om de leerling te begeleiden op weg naar een rijbewijs. Bovendien hecht elke KERN instructeur veel waarde aan de vier KERNwaarden: Kwaliteit, Enthousiastme, Rust en Nauwkeurigheid. Wij zijn een solide rijschool waar je op kunt bouwen, met medewerkers die je van begin tot eind bijstaan. We gaan graag met je in gesprek over je situatie en bepalen samen wat voor jou de beste oplossing is. Neem contact op met Arjan Koppelaar.

Informeer naar de mogelijkheden
rijopleiding spoedles rijbewijs snel halen hardinxveld