Rijlessen in de automaat is gemakkelijker en goedkoper! Je hebt minder autorijlessen nodig omdat de bediening grotendeels automatisch gaat.

 

Er worden steeds minder handgeschakelde auto’s verkocht, en dus steeds meer automaten. Dit komt mede omdat auto’s steeds vaker elektrisch rijden.

Binnen enkele jaren zal de gewone schakel auto nauwelijks nog nieuw verkocht worden waardoor deze auto’s uit het straatbeeld gaan verdwijnen.

In veel andere landen is dit al zo en ook in ons land gaan steeds meer mensen inzien dat een (moderne) automaat veel fijner en vlotter rijdt dan een schakelauto. Dus waarom dan nog leren schakelen? Je hebt meer lessen nodig met de schakelauto. Met een automaat ben je prettiger en veiliger onderweg. Er is meer aandacht voor het verkeer in plaats van de bediening en je helpt een handje mee aan een schoner milieu!

 

Automaat rijles is goed te combineren met diverse vormen van Autisme.

Ook voor sommige kan het, door een bepaalde concentratiestoornis of door andere omstandigheden zoals het hebben van een vorm van ADHD of autisme, juist een lastigere opgave zijn om het autorijbewijs met een schakelauto te behalen. Dan is het lessen met een automaat een betere optie.

Bij KERN zijn een aantal instructeurs speciaal opgeleid (erkend rij-instructeur) tot het geven van rijlessen aan mensen die door bovenstaande omstandigheden wat meer aandacht en een andere manier van benaderen nodig hebben om het rijbewijs te halen. Mocht je na het behalen van je automaatrijbewijs alsnog een schakelrijbewijs willen, dan kan dit met aanvulling van een aantal rijlessen. Echter, denken wij dat door de snelle doorontwikkeling en het steeds grotere aanbod van elektrische auto’s, er weinig behoefte zal zijn om dit te doen.

 

Onze automaat is een auto uit de luxe klasse. Innovatief en comfortabel. 

Wij hebben voor deze lessen een moderne auto waarmee je ervaring kunt op doen met elektrisch rijden en met een aantal slimme veiligheids- voorzieningen die je later in steeds meer auto’s zult terug vinden. Wij rekenen géén meerprijs voor lessen in de automaat, de tarieven zijn hetzelfde als voor het halen van het schakel rijbewijs. Bovendien krijg je les van een vakkundige, ervaren en bovenal GEDULDIGE instructeur die dus niet boos wordt als het niet meteen “goed” gaat of als je meerdere keren de “zelfde” fout maakt!

 

DE VOORDELEN VAN RIJDEN MET EEN AUTOMAAT OP EEN RIJ:

1.   Minder lessen nodig dus goedkoper !
2.   Bij ons geen meerprijs voor automaat lessen !
3.   Veiliger door meer aandacht op verkeer !
4.   De motor slaat nooit af !
5.   Altijd twee handen aan het stuur dus beter koersvast !
6.   Helling trekken ? Makkie !
7.   Achteruit rijden ? U ziet perfect waar u uitkomt op de achteruitrijcamera !

Meer informatie over onze manier van lesgeven, de prijzen en de theorie vind je in de tabbladen van “De opleiding” en “Theorie

 

SCHRIJF JE HIER IN!