4.9 ★
4.9 van de 5 !
76 Facebook beoordelingen
Klaas Weeda
16/08/2019 @ 10:09

Bedankt Arjan, het is weer super gegaan. Gisteren heb ik mijn E achter B gehaald. Ik beveel jullie rijschool van harte aan. De lessen met Ramon waren - net als 10 jaar geleden met jou met de motor - heel...

Ruben Snijders
26/07/2019 @ 11:18

Enorm tevreden over mijn autorijlessen van Kern verkeersopleidingen. Ik kon geen betere rijinstructeur krijgen als Maurice, hij heeft me overal mee geholpen, ook is hij een super gezellige instructeur waarmee je altijd kon lachen. Ik heb enorm veel geleerd en...

Eline Vlot
17/07/2019 @ 20:45

Heel tevreden over de motorlessen die ik gevolgd heb bij Arjan en Otto Hans. Nemen echt de tijd om je de fijne kneepjes van het motorrijden bij te brengen. Met als resultaat, voor alles in een keer geslaagd! Top mannen,...

Ronald Bloemendal
17/07/2019 @ 14:03

Examens voor de motor in één keer gehaald dankzij Arjan en Otto-Hans! Zeer fijne rijschool, prachtig terrein en heerlijke motoren. Bedankt voor de lessen die ik van jullie heb gehad. Ik zal jullie 100% aanbevelen!

Dave Vd Plaat
10/06/2019 @ 22:20

Alles in een keer gehaald. Helemaal vanuit Rotterdam naar Arkel gekomen voor de kwaliteit. Beide mannen Arjan en Otto-Hans gaven op hun eigen manier leerzame lessen, de afwisseling tussen beide stijlen van les geven was ook perfect.

...

Herbert Eckhardt
03/06/2019 @ 8:05

Toprijschool, Enkele maanden geleden 1 keer geslaagd. Alles onder 1 dak. Inmiddels al heel wat km met mijn Suzuki V Strom gereden. Ha,ja,,.. Hoor tijdens rijden soms Arjan of Otto nog wel eens in mijn oor. ( soort aftersale )...

Britt Van de Werken
04/02/2019 @ 18:23

Super fijne rijschool rijbewijs in 1 keer gehaald 😊

Facebook

Lees hieronder een greep uit de ervaringen van onze auto-, motor-, bromfiets- én aanhanger toppers! 😀

In ons gastenboek worden willekeurige ervaringen gedeeld van onze oud-leerlingen.  Wil je nou zelf ervaren hoe het is om bij KERN jouw rijbewijs te halen?

VOLG EEN PROEFLES

Hallo, Ik kijk met plezier terug op de goede begeleiding van jullie. Ik rijd met heel veel genoegen regelmatig op mijn Harley door de polder. Zo af en toe rijd ik langs Arkel om een praatje te maken met Otto, Arjan of René. Ik ben blij dat ik ondanks mijn hoge leeftijd ? toch mijn motorrijbewijs heb gehaald. Ik vertel iedereen dat ik bij Kern les gehad heb.

Arie de Groot Rijbewijs A 7 januari 2016

Super rijschool !
Leuke, bekwame instructeurs !

Met veel plezier gelest en in 1 keer m’n A gehaald !

David Zwaan Rijbewijs A 23 juli 2016

Hallo Rijschool Kern,

Ik wil jullie hartelijk danken voor de goede en leerzame lessen. Ook was de service harstikke goed. Jullie probeerden alles zo snel mogelijk te regelen met het cbr. Nogmaals hartelijk dank en jullie zullen mij zeker terug zien voor mijn andere rijbewijzen!

Rick de Groot Rijbewijs B 10 maart 2016

Goedemiddag,

Ik heb het prima naar mijn zin met rijden. Het is wennen en niet altijd even makkelijk maar ik doe het gelukkig met plezier.

Ook over Ramon ben ik tevreden.

Het is fijn dat jullie werken met rijkaarten zodat je weet welke onderdelen je al beheerst en aan welke onderdelen nog meer aandacht besteed moet worden.

Nathalie Paardekoper Rijbewijs A 1 juni 2016

Beste Kern team,

Super bedankt voor de leerzame lessen, vind Kern een goede en leuke rijschool!! Nu opzoek naar een leuke motor en dan kan ik gaan toeren!! Nogmaals dank, vond het super!!

Nienke Blom Rijbewijs A 8 oktober 2015

Beste Kern,

Ik heb het super ervaren bij jullie.
Arjan en René stellen je op je gemak en zijn erg vriendelijk.
En ik ben geslaagd!!! Wat wil je nog meer.

Eva Verschoor Rijbewijs B 23 juni 2015

Nou, ik ben super dankbaar voor de gezelligheid, en de gezellige leerzame lessen.. Van zowel rené, als die van Ramon!
Ik heb het heel erg naar mijn zin gehad!
En jullie zien mij zeker terug voor mijn aanhanger rijbewijs!

Mega bedankt!

Mandy Verheij Rijbewijs B 1 april 2016

Het was een super dagje met 4 uur lessen met de top instructeur Arjan die me heel veel tips heeft gegeven en me heeft geholpen met dingen te verbeteren!
Ik heb heel veel geleerd en nog een leuke dag gehad en nog een geslaagd in 1x.
Samengevat TOP RIJSCHOOL !!

Oualid Zarguit Rijbewijs AM 2 februari 2015

Beste Arjan,

Bedankt voor de snelle en leuke (ontspannen) manier van lessen, met slagen als gevolg voor de BE.

Martie Verschoor Rijbewijs BE 24 april 2017

Kern,

Onwijs bedankt dat ik mede door jullie dit avontuur tot een goed einde heb kunnen brengen.

Ik heb les gehad van Arjan, Ramon, Rene en Roy. Roy heeft mij de laatste lessen gegeven tot het examen en heel veel spanning bij mij weg genomen! Ik ben jullie allemaal onwijs dankbaar dat ik nu eindelijk mn rijbewijs heb. En mocht ik nog in de toekomst een ander rijbewijs gaan halen, kom ik zeker terug bij jullie!

Bedankt!!!

Samantha de Ridder Rijbewijs A 10 januari 2015

Dag Team van KERN verkeersopleidingen, Bedankt voor de felicitaties en goede zorgen. En Arjan, jij super bedankt voor alle (goede) tekst en uitleg!! Jammer dat het zo kort duurde, ik heb er heel veel plezier aan beleefd!

Ulrich Gabeler Rijbewijs BE 28 april 2015

Ik heb m’n motorbriefje alweer 2 jaar!! En ben Otto-Hans nog altijd dankbaar met het engelen geduld. Want zag het af en toe niet meer zitten na meer als anderhalf jaar lessen! Maar ik tour lekker rond al blijf ik toch nog altijd onzeker tijdens de drukte. Ik stuur iedereen door na jullie als ze motorrijlessen willen!!

Monique Paans Rijbewijs A 12 januari 2015

Goedemiddag,

Hartelijk bedankt voor de gezellige en leerzame lessen, ik heb vooral met Otto Hans gereden, dit is een top instructeur, en tussendoor ook nog een paar keer met Arjan en Rene, ook deze lessen waren ook top! Ik heb het erg naar mijn zin gehad, en over een tijdje kom ik zeker nog terug voor het rijbewijs E achter B.

Rijbewijs B 2 april 2016

Ik ben erg tevreden over KERN als rijschool. De instructeurs zijn gewoon echte vakmensen. De lessen zijn leerzaam, gezellig en vaak ook ontspannen. Je moet uiteindelijk wel presteren, maar er wordt geen grote druk op gelegd. Daarnaast denk ik dat alle instructeurs in staat zijn iedere kandidaat op een juiste wijze te benaderen. Een kleine opmerking: Persoonlijk vind ik het nog wel eens lastig om helder te krijgen ‘waar ik sta’. Hier bedoel ik niet mee dat ik wekelijks te horen moet krijgen hoeveel lessen ik nog nodig heb, maar voor mij zou het verhelderend werken wanneer ik iets meer inzicht krijg in mijn ontwikkeling.

Geert van den Born Rijbewijs A 2 april 2015

Bij deze heel erg bedankt voor het geduld dat jij, Arjan, hebt gehad voor het aanleren van de bijzondere verrichtingen en het bijschaven van de zaken die in de 31 jaar dat ik mijn B-rijbewijs heb wat zijn weggezakt. Daarmee bedoel ik niet alleen de regels maar ook de manier van sturen, het spiegelwerk enz. We hebben aardig wat uurtjes in de auto doorgebracht en ik heb veel van jou (en je vader) geleerd. Hoe gezellig het ook was, ik ben blij dat het achter de rug is. Het lessen ging prima maar voor de examens was ik gespannen waardoor ik foutjes ging maken. Gelukkig ging het de tweede keer wel goed en ben ik reuze blij dat ik nu met mijn paardentrailer de weg op mag.

Corinne Hartog Rijbewijs AM 25 juni 2015

Prima opleiding, aan te raden! Ik vond het met name prettig dat je de eerste tijd intern op het terrein kunt rijden en pas als de motor een beetje beter ‘luistert’ de boze buitenwereld wordt verkend. De opbouw is goed. Veel aandacht voor bijzondere verrichtingen in het begin, maar net als dat saai begint te worden de weg op en combineren. Het is ook prettig dat je je materialen niet meteen hoeft aan te schaffen, maar daar later over na kunt denken (jas, broek, laarzen, helm) Ik vond de uitleg van Otto Hans helder en goed gedoseerd. Soms ‘hoor’ ik zijn instructies nog tijdens het rijden ?

Dienie van Wijngaarden Rijbewijs A 24 april 2017

Ik ben heel tevreden! Zowel over het ontvangst, lessen en de instructeurs. Met ingang van het 1e moment dat ik telefonisch contact had met jullie, gevolgd door de 1e keer lessen op het terrein, zorgen jullie ervoor dat ik mij zeer welkom voel. Alleen het feit al dat jullie van het begin mijn naam noemen, vind ik al bijzonder. Het systeem van het boeken van lessen icm de emails is erg prettig. De lessen vind ik goed, er wordt rustig de tijd genomen om alles uit te leggen. Zelfs als je al 50 keer je richtingaanwijzer aan hebt laten staan, wordt je er steeds weer rustig en vriendelijk op gewezen ? Met veel plezier kijk ik uit naar de volgende les!

Dik Schreuder Rijbewijs A 9 juli 2015

Beste mensen van KERN,

Graag wil ik op deze email reageren met zeer positief nieuws. Door jullie (met name Otto-Hans en Arjan) voel ik me steeds meer vertrouwd om de motor en groei ik lekker door. Ik ben heel tevreden met de manier van lesgeven en ook zeker de afwisseling is erg fijn. Door jullie kan ik (hopelijk) zeer vlot mijn rijbewijs behalen en met veel plezier en vertrouwen beginnen aan mooie tijden met een motor.

Bedankt!

Gert-Jan Rijbewijs A 24 augustus 2014

Geachte lezer,

Over de lessen die ik heb gehad van René Dame ben ik zeer tevreden. We maken leuke en leerzame ritten en krijg ik goede tips. René neemt ook de tijd om vragen waar ik mee zit zo duidelijk mogelijk te beantwoorden, wat ook heel fijn is. Hierdoor is er voor mij meer duidelijkheid over situaties waar ik niet zeker over ben.

Al met al ben ik zeer tevreden over René, jullie service en de rijlessen die jullie geven!

Rens Stellaard Rijbewijs AM 3 augustus 2016

Goedenavond,

Ik wil jullie nog even bedanken voor de prettige lesdag die mijn dochter heeft gehad.

Alles was prima geregeld en ze voelde zich erg prettig bij de instructeur.

Ze heeft de dag als leerzaam en prettig ervaren ondanks het slechte weer.

Miranda en Cyanne van der Ham Rijbewijs AM 12 november 2014

Beste KERN,

Ik heb de opleiding bij jullie als zeer prettig ervaren en vertel dit ook door aan vrienden ?
Ook heb ik veel profijt gehad van het feit dat ik eerst een half jaar met m’n ouders mocht rijden.
Nu ik net 18 ben is het ook fijn dat ik al enige ervaring heb.

Aron de Rooij Rijbewijs B 12 april 2016

Hallo Arjan,

Nog bedankt voor de leuke en leerzame RMT. Deze RMT en de eerder gevolgde VRO-R staan bovenaan in de tot nu toe gevolgde VRO’s. Op het evaluatieformulier ben ik nog vergeten te zetten dat ik het oefenen op jullie afgesloten terrein als heel prettig heb ervaren.

Paul Ploos van Amstel Rijbewijs A 1 april 2013

Het gaat heel goed!!!
Geniet erg van het motorrijden en hoor nog regelmatig bij bepaalde situaties stemmetjes in mijn oor!!!
Kijk erg uit naar 28 mei! Om samen met mijn dochter mee te doen met de toer rit!

Carin van der Meijden Rijbewijs A 12 april 2015

Beste instructeurs van Kern
ik heb het erg naar me zin gehad bij jullie en was altijd goed en gezellig ga zo door

Rob van der Waal Rijbewijs A 28 juli 2015

Ik wil graag mijn blijdschap van mijn A rijbewijs tonen en nogmaals benadrukken dat de lessen die ik heb gehad van Arjan en René super waren en wel in de zin van gezellig en heel leerzaam. En dat laat ik tot op de dag van vandaag nog steeds weten dat het super is dat de instructeurs van Frank (nu KERN) met de motor mee rijden daar kan menig rijschool nog wat van leren, watjes zijn het die met de auto er achter aan racen om de motors bij te houden, het moest verboden worden. […] Het gaat jullie allemaal goed en dat jullie nog maar heeeeel veel les km mogen maken. Groetjes van een zeer blijde motorrijder

Bert Muijrers Rijbewijs A 24 april 2017

Ik heb mijn motorrijbewijs gehaald, eind september 2006.
Wat vlieg de tijd he.

Het gaat goed met ons en ik hoop dat het met jullie ook goed gaat.
Graag hoor of zie ik volgend jaar wanneer we weer gaan toeren met de jaarlijkse toer tocht.
Beetje vroeg, maar alvast prettige feestdagen.

Mari van Veen Rijbewijs A 28 december 2014

Ik heb nog steeds plezier van mijn motorrijbewijs en hoop volgend jaar weer met de jaarlijkse toertocht mee te gaan!

Peter de Haij Rijbewijs A 21 januari 2015

Beste kernteam,

Ik ben zeer tevreden over alle 3 de rij-instructeurs die ik heb gehad en ben ook zeer tevreden over de manier hoe er gewerkt word tot op heden heb ik hier niks op aan te merken.

Michel v/d Stelt Rijbewijs A 12 maart 2015

Hallo allemaal ! Gaat super ! Helaas door gezondheid dit jaar weinig motor gereden, maar gelukkig wel jullie toertocht. Ook deze keer super geregeld, doe volgend jaar graag weer mee ! Motoropleiding heb ik als zeer prettig ervaren. Ook mijn dochter heeft bij jullie de rijopleiding gedaan. Ook zij heeft hetzelfde goede gevoel bij de opleiding gehad ! Volgend jaar wil ik graag de vervolgopleiding doen. We houden kontakt !

Hans Rijbewijs A 13 december 2014

Ik ging vol zelfvertrouwen naar de proefles! Totdat ik erachter kwam dat de motor wat zwaarder was als het puchie en dat de pionnen wel verrekte dicht bijelkaar staan. Het idee van even halen liet ik snel varen, vertrouwen krijgen en weten wat je kan en vooral niet kan werd prioriteit! Gelukkig konden ze me daar prima mee helpen! […] Alle 3 de examens in 1 keer gehaald! Dus… Twijfel je over het halen van je motor rijbewijs..?? Stop met twijfelen! Het is geweldig!! Twijfel je over welke rijschool je moet kiezen..?? Scroll naar beneden… Rechts onderin kan je je inschrijven!! ? Bedankt!!

Barry Rikkers Rijbewijs A 1 november 2014

Geef ons een like op Facebook en blijf op de hoogte! 😀

volg_fb