4.9 ★
4.9 van de 5 !
88 Facebook beoordelingen
Britt Van de Werken
04/02/2019 @ 18:23

Super fijne rijschool rijbewijs in 1 keer gehaald 😊

Peter Zijderveld
13/12/2018 @ 15:36

Vandaag mijn motorrijbewijs gehaald, bijzondere verrichtingen, theorie en praktijkexamen in 1 keer, super rijschool, heel veel geleerd en zeker niet onbelangrijk ook heel veel plezier gehad.
Arjan en Otto-Hans zijn top instructeurs, die hun vak zeer goed verstaan.
...

Stefan Hoogendoorn
13/12/2018 @ 13:57

Bedankt voor de fijne lessen en het snelle slagen Arjan en Otto-Hans 👌🏼 Tot snel!

Joram Huisman
10/12/2018 @ 19:59

De rij-instructeurs maken de rijschool een uitstekende plaats voor je rijbewijzen 🙂

Cinha van Leeuwen
27/11/2018 @ 12:42

Wat een geweldige rijschool!!! En in 1 keer geslaagd voor mijn auto door jullie top lessen!

Peter van Riel
02/11/2018 @ 9:07

Op aanraden van een collega als Brabander hier terecht gekomen en door Arjan (1x Otto-Hans) met spoed klaargestoomd voor AVB en AVD. Zeer professioneel, met passie, relaxed en op de details die er toe doen. Het resultaat is, dat ik...

Mirjam van Ruiten
23/10/2018 @ 14:23

Rij-instructeurs met passie voor het motorrijden en hun vak en dit weten ze heel goed over te brengen. Bij Arjan en Otto Hans ben je gegarandeerd aan het juiste adres als je goed wilt leren rijden!

Facebook

Lees hieronder een greep uit de ervaringen van onze auto-, motor-, bromfiets- én aanhanger toppers! 😀

In ons gastenboek worden willekeurige ervaringen gedeeld van onze oud-leerlingen.  Wil je nou zelf ervaren hoe het is om bij KERN jouw rijbewijs te halen?

VOLG EEN PROEFLES

Dag Team van KERN verkeersopleidingen, Bedankt voor de felicitaties en goede zorgen. En Arjan, jij super bedankt voor alle (goede) tekst en uitleg!! Jammer dat het zo kort duurde, ik heb er heel veel plezier aan beleefd!

Ulrich Gabeler Rijbewijs BE 28 april 2015

Beste kern verkeersopleidingen.

Ik wil nogmaals melden dat ik erg prettig bij jullie heb gelest en zeker een hele leuke tijd heb gehad.
Als mensen er naar vragen zal ik jullie zeker aanraden!!

Ruben Elbertsen Rijbewijs A 24 maart 2015

Hallo! Ik heb drie weken lang een spoedcursus gevolgd bij jullie, wat inhoudt dat er drie weken lang volop gelest wordt. Hierbij is het natuurlijk belangrijk dat het goed klikt tussen de instructeur en de leerling. Persoonlijk vind ik het erg fijn als ik een relaxed persoon naast me heb zitten die rustig blijft en dingen goed kan uitleggen. René en Arjan hebben mij in deze drie weken uitstekend geholpen! Het zijn hele fijne mensen, ze bleven ten alle tijden rustig en waren erg duidelijk! Dankzij hun support heb ik het voor elkaar gekregen binnen drie weken mijn rijbewijs te halen!! Nogmaals bedankt mannen, ik ben ontzettend blij!!!

Sharon Rijbewijs B 27 oktober 2014

Ik ben zeer tevreden over de manier waarop mijn lessen verlopen en de manier waarop de instructeur me begeleid tijdens de lessen. Ik zou u dan ook aanbevelen bij al mijn vrienden het gaat uitstekend!

Fabian van de Laar Rijbewijs B 2 oktober 2015

Ik heb het heel goed naar mij zin. De instructeurs zijn heel goed en er word aandacht aan je besteed bij het lessen. Goede rijschool.

DIK TEVREDEN

Klaas Kleijn Rijbewijs B 24 april 2017

Beste KERN Team, Bedankt voor het mede behalen van mijn rijbewijs E, ik heb erg genoten van de lessen met jullie. De lessen vond ik erg goed, met name de rust en tijd die er voor mij werd genomen vond ik erg prettig. Ik weet geen verbeter punten, wat ik wel weet is dat jullie een hele goede rijschool zijn en dat er naar mijn inzicht niets veranderd hoeft te worden. Ik zou jullie aan iedereen aanraden vanwege de rust binnen jullie team en de tijd die jullie voor iemand nemen. Heel hartelijk bedankt.

Ronald Vuurens Rijbewijs BE 24 april 2017

Hallo,

Het gaat goed, het is inmiddels bijna een jaar geleden dat ik mijn rijbewijs haalde, 2 feb.2013 om precies te zijn.
Ik heb vanaf eind mei een eigen autootje, dus volledige vrijheid (al vind ik sommige dingen nog best lastig met m’n eigen autootje)

Ik ben erg tevreden over mijn periode van lessen bij jullie!!

Marielle Romeijn Rijbewijs B 16 januari 2014

Beste KERN,

Ik heb de opleiding bij jullie als zeer prettig ervaren en vertel dit ook door aan vrienden ?
Ook heb ik veel profijt gehad van het feit dat ik eerst een half jaar met m’n ouders mocht rijden.
Nu ik net 18 ben is het ook fijn dat ik al enige ervaring heb.

Aron de Rooij Rijbewijs B 12 april 2016

Ik wil iedereen bij KERN bedanken. Toen ik een opleiding zocht wilde ik eerst een “snelle” cursus doen maar ben daar toch van afgestapt en vorig jaar begonnen bij KERN. Ik zit inmiddels met het nodige zelfvertrouwen op de motor en voel me er veilig zonder overmoedig te worden. Het positieve examen gevolg (de 1e keer heb ik verprutst door toe te geven aan zenuwen) is het bewijs dat de mannen mij goed hebben klaargestoomd in het kleine jaar dat ik bij ze heb gelest. En dat zal niet altijd zijn meegevallen voor ze want zoals Otto – Hans benadrukte: ”We moeten je meer af dan aanleren”, klopt helemaal. Nogmaals bedankt mannen!

Mike Poelman Rijbewijs A 24 april 2017

Hallo,

Het gaat super! Ik maak veel kilometers met de auto van me moeder.. Flink sparen en hopelijk volgende maand eigen auto’tje!

Bedankt nog voor de super lessen en gezellige ritten!

Anne van Breugel Rijbewijs B 24 april 2017

Lessen waren top. Veel gedaan aan voertuigbeheersing (nauwe straatjes en bochten achteruit). De route in het examen was daardoor relatief makkelijk. Ander pluspunt is ervaring en kennis van instructeur.

Arend-Jan Meerkerk Rijbewijs BE 12 juni 2015

Beste Kern Verkeersopleidingen, Afgelopen vrijdag is Melissa geslaagd voor haar rijbewijs, we zijn erg blij dat het Melissa gelukt is om bij haar eerste opkomst direct het rijbewijs te behalen.
Ik wil jullie en, Rene in het bijzonder, bedanken voor de goede begeleiding. Wij wensen jullie veel succes in de toekomst met de verkeersschool.

Familie Bot Rijbewijs B 12 februari 2015

Goedemiddag,

Ook al was het aan het begin spannend en zag ik er dus best tegenop, vind ik het nu toch steeds leuker worden!
Heb het goed naar me zin bij KERN en ben zeer tevreden over mijn rijles instructeur Otto Hans. Die alles rustig uitlegt en als het dan toch per ongeluk een keer fout gaat, net zo rustig blijft en alles opnieuw herhaalt voor mij.

Marleen Rijbewijs B 24 oktober 2015

Beste Kern verkeersopleidingen

Ik heb met veel plezier genoten van de lessen op de motor.
De uitleg en de verschillende manieren om iets te bereiken vond ik zeer handig.

Het afrijden voor de bijzondere verrichtingen op het eigen terrein is ideaal, je weet hoe je het moet doen, en word niet uit je comfort zone gehaald.

Kortom, veel geleerd van de lessen en een hele gezellige tijd gehad
Jullie zullen mij zeker nog een keertje terugzien

Joeri Hoogendoorn Rijbewijs A 31 december 2014

Hallo Kernteam,

Ik ben tot op heden zeer tevreden met mijn opleiding, en natuurlijk ben ik te spreken over de instructeurs.

Ook tref ik het met mijn mede cursisten, leuke gasten.

Stap 1 is achter de rug “voertuigbeheersing” in juni ga ik op voor theorie-examen en aansluitend hoop ik voor praktijk-examen op te gaan.

Al met al ben ik super tevreden en ik heb er plezier/zin in.

Cor Hoekstra Rijbewijs A 24 april 2017

Ik heb met veel plezier gereden op de leuke machines die jullie als lesmotoren hebben. De instructies waren heel goed en duidelijk, ik heb het gevoel dat ik er ondanks dat ik bijna tien jaar auto rijd veel meer verkeersinzicht heb gekregen. Ook de voertuigbeheersing is sterk verbeterd op de motorfiets. Dit was voor mij wellicht het leukste onderdeel om te doen.
Al met al, het was een leuke ervaring! Alle instructeurs hebben mij zeer goed geholpen, de kracht van kern is toch wel dat de instructeurs zeer kundig zijn. Een aanrader voor iedereen die wil leren motorrijden!

David Luijten Rijbewijs A 7 april 2016

Hallo Kernteam, Ik ben erg tevreden over mijn tijd bij Kern! Binnen de gewenste periode heb ik mijn Rijbewijs B gehaald. Ik heb altijd nuttige en prettige lessen gekregen van Roy en als ik nog eens een ander rijbewijs wil halen dan kom ik zeker bij jullie terug!

Lisette v/d Broek Rijbewijs B 18 mei 2015

Beste het kernteam,

Ik heb rijles van Arjan gehad. Het was GEWELDIG!! Hij deed altijd zo rustig en hij is heel professioneel. Ik zou het aanraden om bij hem te rijlessen.

Rasha Fawad Rijbewijs B (automaat) 3 september 2015

Beste kernverkeersopleidingen

Ik heb genoten van mijn rijopleiding ik vond het vlot en goed gaan. Ik heb eigelijk geen bijzondere opmerkingen over de rijopleiding. Als er iets was kon het altijd opgelost worden

En ik zou later graag terug komen voor mijn motor opleiding

Jeroen Rijbewijs B 23 oktober 2014

Nou, ik ben super dankbaar voor de gezelligheid, en de gezellige leerzame lessen.. Van zowel rené, als die van Ramon!
Ik heb het heel erg naar mijn zin gehad!
En jullie zien mij zeker terug voor mijn aanhanger rijbewijs!

Mega bedankt!

Mandy Verheij Rijbewijs B 1 april 2016

Hallo Arjan,

Nog bedankt voor de leuke en leerzame RMT. Deze RMT en de eerder gevolgde VRO-R staan bovenaan in de tot nu toe gevolgde VRO’s. Op het evaluatieformulier ben ik nog vergeten te zetten dat ik het oefenen op jullie afgesloten terrein als heel prettig heb ervaren.

Paul Ploos van Amstel Rijbewijs A 1 april 2013

Ik heb het heel erg naar mijn zin gehad bij jullie rijschool . De instructeur legt heel goed uit en is heel aardig. Verder hele duidelijke lessen en aanwijzingen . De bromfietsen rijden super goed en zijn zeker heel erg betrouwbaar . Super rijschool ! Ik Ga het aan heel veel aanbevelen die een bromfiets rijbewijs willen halen . Ik heb vanochtend mijn rijbewijs aangevraagd bij het gemeentehuis.

Michael Bouwman Rijbewijs AM 24 april 2017

Beste Kern team,

Super bedankt voor de leerzame lessen, vind Kern een goede en leuke rijschool!! Nu opzoek naar een leuke motor en dan kan ik gaan toeren!! Nogmaals dank, vond het super!!

Nienke Blom Rijbewijs A 8 oktober 2015

Ik ging vol zelfvertrouwen naar de proefles! Totdat ik erachter kwam dat de motor wat zwaarder was als het puchie en dat de pionnen wel verrekte dicht bijelkaar staan. Het idee van even halen liet ik snel varen, vertrouwen krijgen en weten wat je kan en vooral niet kan werd prioriteit! Gelukkig konden ze me daar prima mee helpen! […] Alle 3 de examens in 1 keer gehaald! Dus… Twijfel je over het halen van je motor rijbewijs..?? Stop met twijfelen! Het is geweldig!! Twijfel je over welke rijschool je moet kiezen..?? Scroll naar beneden… Rechts onderin kan je je inschrijven!! ? Bedankt!!

Barry Rikkers Rijbewijs A 1 november 2014

Hallo allemaal ! Gaat super ! Helaas door gezondheid dit jaar weinig motor gereden, maar gelukkig wel jullie toertocht. Ook deze keer super geregeld, doe volgend jaar graag weer mee ! Motoropleiding heb ik als zeer prettig ervaren. Ook mijn dochter heeft bij jullie de rijopleiding gedaan. Ook zij heeft hetzelfde goede gevoel bij de opleiding gehad ! Volgend jaar wil ik graag de vervolgopleiding doen. We houden kontakt !

Hans Rijbewijs A 13 december 2014

Ik wil graag mijn blijdschap van mijn A rijbewijs tonen en nogmaals benadrukken dat de lessen die ik heb gehad van Arjan en René super waren en wel in de zin van gezellig en heel leerzaam. En dat laat ik tot op de dag van vandaag nog steeds weten dat het super is dat de instructeurs van Frank (nu KERN) met de motor mee rijden daar kan menig rijschool nog wat van leren, watjes zijn het die met de auto er achter aan racen om de motors bij te houden, het moest verboden worden. […] Het gaat jullie allemaal goed en dat jullie nog maar heeeeel veel les km mogen maken. Groetjes van een zeer blijde motorrijder

Bert Muijrers Rijbewijs A 24 april 2017

Beste kernteam,

Ik ben zeer tevreden over alle 3 de rij-instructeurs die ik heb gehad en ben ook zeer tevreden over de manier hoe er gewerkt word tot op heden heb ik hier niks op aan te merken.

Michel v/d Stelt Rijbewijs A 12 maart 2015

Ik heb m’n motorbriefje alweer 2 jaar!! En ben Otto-Hans nog altijd dankbaar met het engelen geduld. Want zag het af en toe niet meer zitten na meer als anderhalf jaar lessen! Maar ik tour lekker rond al blijf ik toch nog altijd onzeker tijdens de drukte. Ik stuur iedereen door na jullie als ze motorrijlessen willen!!

Monique Paans Rijbewijs A 12 januari 2015

Beste instructeurs, Even m’n rijbewijs halen viel toch hard tegen. Was pittige periode moet ik zeggen. Via RIS manier wel heel duidelijk en in de goeie volgorde. Ik heb de meeste lessen gehad van Ramon en het laatste stukje van Arjan. Jullie hebben veel aandacht en weten de lessen wel aan de persoon aan te passen. Dat heeft ertoe geleid dat ik in 1x ben geslaagd voor b-automaat.
Zo enorm blij mee….. Mag nu met al die ervaring en wijze lessen de weg op. Dank jullie wel.

Karin van Meggelen Rijbewijs B (automaat) 16 oktober 2015

Ik heb mijn motorrijbewijs gehaald, eind september 2006.
Wat vlieg de tijd he.

Het gaat goed met ons en ik hoop dat het met jullie ook goed gaat.
Graag hoor of zie ik volgend jaar wanneer we weer gaan toeren met de jaarlijkse toer tocht.
Beetje vroeg, maar alvast prettige feestdagen.

Mari van Veen Rijbewijs A 28 december 2014

Geef ons een like op Facebook en blijf op de hoogte! 😀

volg_fb