5 ★
5 van de 5 !
85 Facebook beoordelingen
Jeroen Lemmers
30/10/2019 @ 15:40

Voor rijbewijs E achter B moet je bij Kern Verkeersopleidingen zijn. Instructeur Ramon geeft goed en duidelijk les.

Marvin Kazen
16/10/2019 @ 14:29

Super geweldige ervaring opgedaan! Het is een team met veel geduld. Aardige mensen met veel ervaring. Ze hebben een perfecte leslocatie en kunnen net zo goed lesgeven!

Aram Jansen
11/10/2019 @ 17:15

Fijne rijschool. Rustige instructeurs die alleen maar over motoren en motorrijden ect praten. Heel veel input, rust en duidelijke instructies. Ideaal en daardoor alles (theorie, AVB en AVD) in 1 keer behaald. En daar heb ik Arjan en Otto-Hans voor...

Andries Bakker
11/10/2019 @ 13:19

Fijne rijschool met kundige instructeurs en heel veel persoonlijke aandacht. Zeer aan te raden!!

Coen Nessen
07/10/2019 @ 12:53

Wil je graag motor gaan rijden?
Neem dan contact op met Kern Verkeersopleiding.
Je komt te rijden in een super mooie en ontspannen regio.
De instructeurs Arjan en Otto-Hans kennen de kneepjes van het motor...

Kell Karnage
28/09/2019 @ 17:03

Ik heb tot mijn 29e altijd gedacht dat ik - gepaard met mijn autisme - het nooit in mij zou hebben om auto te kunnen rijden. Maar niets bleek minder waar. Na goed zoeken op basis van mijn wensen kwam...

Arina EnRiwin Bakker
12/09/2019 @ 22:20

In 1 keer z’n bromfiets theorie en praktijk 👌👌

Facebook

Lees hieronder een greep uit de ervaringen van onze auto-, motor-, bromfiets- én aanhanger toppers! 😀

In ons gastenboek worden willekeurige ervaringen gedeeld van onze oud-leerlingen.  Wil je nou zelf ervaren hoe het is om bij KERN jouw rijbewijs te halen?

VOLG EEN PROEFLES

Beste KERN Team, Bedankt voor het mede behalen van mijn rijbewijs E, ik heb erg genoten van de lessen met jullie. De lessen vond ik erg goed, met name de rust en tijd die er voor mij werd genomen vond ik erg prettig. Ik weet geen verbeter punten, wat ik wel weet is dat jullie een hele goede rijschool zijn en dat er naar mijn inzicht niets veranderd hoeft te worden. Ik zou jullie aan iedereen aanraden vanwege de rust binnen jullie team en de tijd die jullie voor iemand nemen. Heel hartelijk bedankt.

Ronald Vuurens Rijbewijs BE 24 april 2017

Beste Arjan en collega’s, leuk dat jullie een mailberichtje sturen met de vraag of alles goed gaat. Ik kan deze vraag positief bevestigen. Het is inmiddels al 23 jaar geleden dat ik mijn Motor A rijbewijs behaalde bij jullie rijschool en ik moet zeggen dat ik er nog steeds veel plezier aan beleef. Ik hoor het wel als jullie weer een activiteit organiseert voor de “geslaagden”.

Arie van der Linden Rijbewijs A 1 januari 1994

Goedemiddag,

Ik heb het prima naar mijn zin met rijden. Het is wennen en niet altijd even makkelijk maar ik doe het gelukkig met plezier.

Ook over Ramon ben ik tevreden.

Het is fijn dat jullie werken met rijkaarten zodat je weet welke onderdelen je al beheerst en aan welke onderdelen nog meer aandacht besteed moet worden.

Nathalie Paardekoper Rijbewijs A 1 juni 2016

Top verkeersschool. Leuke relaxte maar attente instructeur.

Gertjan van Ravenswaaij Rijbewijs BE 12 april 2015

Goedendag,
Ik vond de opleiding goed en leuk om te volgen, daar heb ik dan ook geen aanmerkingen op.

Alleen heb ik wel last gehad van de fusie van jullie bedrijf, dat was een beetje jammer maar kan gebeuren.

Voor de rest zou ik iedereen jullie bedrijf aanraden!

Nadia Bruins Rijbewijs B 5 februari 2013

Hallo Kernteam.

ik heb met plezier de lessen gevolgd, alles is supergoed geregeld, ook wat betreft de motorkleding.
Je hebt echt waar voor je geld.!

Bedankt voor jullie goede uitleg en geduld.

Jan Vogel Rijbewijs A 18 september 2015

Beste kernteam,

Ik ben zeer tevreden over alle 3 de rij-instructeurs die ik heb gehad en ben ook zeer tevreden over de manier hoe er gewerkt word tot op heden heb ik hier niks op aan te merken.

Michel v/d Stelt Rijbewijs A 12 maart 2015

Hallo, Middels deze mail wil ik jullie bedanken voor de goede rijlessen aan mijn dochter Nadine de Bruijn.
Resultaat in één keer geslaagd. Top prestatie van me dochter maar ook zeker van jullie.
Over een jaar is mijn zoon aan de beurt en voor ons is het niet moeilijk waar hij gaat lessen.

Moeder van Nadine Rijbewijs B 21 maart 2016

Ik heb nog steeds plezier van mijn motorrijbewijs en hoop volgend jaar weer met de jaarlijkse toertocht mee te gaan!

Peter de Haij Rijbewijs A 21 januari 2015

Ik wil iedereen bij KERN bedanken. Toen ik een opleiding zocht wilde ik eerst een “snelle” cursus doen maar ben daar toch van afgestapt en vorig jaar begonnen bij KERN. Ik zit inmiddels met het nodige zelfvertrouwen op de motor en voel me er veilig zonder overmoedig te worden. Het positieve examen gevolg (de 1e keer heb ik verprutst door toe te geven aan zenuwen) is het bewijs dat de mannen mij goed hebben klaargestoomd in het kleine jaar dat ik bij ze heb gelest. En dat zal niet altijd zijn meegevallen voor ze want zoals Otto – Hans benadrukte: ”We moeten je meer af dan aanleren”, klopt helemaal. Nogmaals bedankt mannen!

Mike Poelman Rijbewijs A 24 april 2017

KERN Verkeersopleidingen,

Bedankt! Ik heb in een korte tijd enorm veel geleerd bij jullie opleiding. De begeleiding was goed. Door de duidelijke uitleg en fijne sfeer tijdens in de auto voelde ik me prettig achter het stuur! Ook het werken met het RIS-boek vond ik handig. Ik vond het interessant om hierin te lezen en kon de informatie prima verwerken in de praktijk.

Nogmaals, bedankt voor de goede lessen! En de groene pepermuntjes deden het ook prima ?

Jurre Rijbewijs B 22 november 2014

Hallo, Ik kijk met plezier terug op de goede begeleiding van jullie. Ik rijd met heel veel genoegen regelmatig op mijn Harley door de polder. Zo af en toe rijd ik langs Arkel om een praatje te maken met Otto, Arjan of René. Ik ben blij dat ik ondanks mijn hoge leeftijd ? toch mijn motorrijbewijs heb gehaald. Ik vertel iedereen dat ik bij Kern les gehad heb.

Arie de Groot Rijbewijs A 7 januari 2016

Lessen waren top. Veel gedaan aan voertuigbeheersing (nauwe straatjes en bochten achteruit). De route in het examen was daardoor relatief makkelijk. Ander pluspunt is ervaring en kennis van instructeur.

Arend-Jan Meerkerk Rijbewijs BE 12 juni 2015

Beste instructeurs, Even m’n rijbewijs halen viel toch hard tegen. Was pittige periode moet ik zeggen. Via RIS manier wel heel duidelijk en in de goeie volgorde. Ik heb de meeste lessen gehad van Ramon en het laatste stukje van Arjan. Jullie hebben veel aandacht en weten de lessen wel aan de persoon aan te passen. Dat heeft ertoe geleid dat ik in 1x ben geslaagd voor b-automaat.
Zo enorm blij mee….. Mag nu met al die ervaring en wijze lessen de weg op. Dank jullie wel.

Karin van Meggelen Rijbewijs B (automaat) 16 oktober 2015

Ik ben erg tevreden over KERN als rijschool. De instructeurs zijn gewoon echte vakmensen. De lessen zijn leerzaam, gezellig en vaak ook ontspannen. Je moet uiteindelijk wel presteren, maar er wordt geen grote druk op gelegd. Daarnaast denk ik dat alle instructeurs in staat zijn iedere kandidaat op een juiste wijze te benaderen. Een kleine opmerking: Persoonlijk vind ik het nog wel eens lastig om helder te krijgen ‘waar ik sta’. Hier bedoel ik niet mee dat ik wekelijks te horen moet krijgen hoeveel lessen ik nog nodig heb, maar voor mij zou het verhelderend werken wanneer ik iets meer inzicht krijg in mijn ontwikkeling.

Geert van den Born Rijbewijs A 2 april 2015

Hallo Arjan,

Nog bedankt voor de leuke en leerzame RMT. Deze RMT en de eerder gevolgde VRO-R staan bovenaan in de tot nu toe gevolgde VRO’s. Op het evaluatieformulier ben ik nog vergeten te zetten dat ik het oefenen op jullie afgesloten terrein als heel prettig heb ervaren.

Paul Ploos van Amstel Rijbewijs A 1 april 2013

Ben zo blij dat ik bij KERN motorrijles ben gaan volgen!: afgelopen woensdag dus 6 uur lang les gehad, route vanaf Arkel -binnendoor- naar Arnhem, Postbank. Gaaf! KERN verkeersopleidingen Een perfecte les voor het examen straks!

Mark van den Berg Rijbewijs A 6 januari 2015

Ik heb mijn motorrijbewijs gehaald, eind september 2006.
Wat vlieg de tijd he.

Het gaat goed met ons en ik hoop dat het met jullie ook goed gaat.
Graag hoor of zie ik volgend jaar wanneer we weer gaan toeren met de jaarlijkse toer tocht.
Beetje vroeg, maar alvast prettige feestdagen.

Mari van Veen Rijbewijs A 28 december 2014

Ik heb het heel goed naar mij zin. De instructeurs zijn heel goed en er word aandacht aan je besteed bij het lessen. Goede rijschool.

DIK TEVREDEN

Klaas Kleijn Rijbewijs B 24 april 2017

Hallo,

Het gaat super! Ik maak veel kilometers met de auto van me moeder.. Flink sparen en hopelijk volgende maand eigen auto’tje!

Bedankt nog voor de super lessen en gezellige ritten!

Anne van Breugel Rijbewijs B 24 april 2017

De rijles was zeer goed roy is een goede instructeur en ik heb veelplezier in de lessen gehad ik kom over een half jaar zeker terug voor aanhanger en motor rijbewijs.

Mike van der Wilde Rijbewijs B 27 april 2015

Dag Team van KERN verkeersopleidingen, Bedankt voor de felicitaties en goede zorgen. En Arjan, jij super bedankt voor alle (goede) tekst en uitleg!! Jammer dat het zo kort duurde, ik heb er heel veel plezier aan beleefd!

Ulrich Gabeler Rijbewijs BE 28 april 2015

Hallo,

Bedankt voor de felicitaties!

Ik ben heel erg tevreden over jullie ik werd altijd goed behandeld en als ik een vraag had die werd altijd gelijk beantwoord door me eerst te bellen en als ik niet op nam door mij te mailen! En de praktijk lessen van René en Arjan waren erg leuk en leerzaam door hun ik nu mijn rijbewijs gehaald bij de beste rijschool van Nederland!
En ik er kom zeker terug voor mijn andere rijbewijzen!

Bedankt voor alles!

Sander de Lange Rijbewijs AM 17 augustus 2015

Het gaat heel goed!!!
Geniet erg van het motorrijden en hoor nog regelmatig bij bepaalde situaties stemmetjes in mijn oor!!!
Kijk erg uit naar 28 mei! Om samen met mijn dochter mee te doen met de toer rit!

Carin van der Meijden Rijbewijs A 12 april 2015

Goedemiddag,

Ook al was het aan het begin spannend en zag ik er dus best tegenop, vind ik het nu toch steeds leuker worden!
Heb het goed naar me zin bij KERN en ben zeer tevreden over mijn rijles instructeur Otto Hans. Die alles rustig uitlegt en als het dan toch per ongeluk een keer fout gaat, net zo rustig blijft en alles opnieuw herhaalt voor mij.

Marleen Rijbewijs B 24 oktober 2015

Beste Arjan,

Het is plezierig lessen bij Kern verkeersopleidingen.
Verzorgd materieel en een goede en heldere uitleg.

Etienne Rijbewijs BE 2 oktober 2014

Nou, ik ben super dankbaar voor de gezelligheid, en de gezellige leerzame lessen.. Van zowel rené, als die van Ramon!
Ik heb het heel erg naar mijn zin gehad!
En jullie zien mij zeker terug voor mijn aanhanger rijbewijs!

Mega bedankt!

Mandy Verheij Rijbewijs B 1 april 2016

Beste Kern verkeersopleidingen

Ik heb met veel plezier genoten van de lessen op de motor.
De uitleg en de verschillende manieren om iets te bereiken vond ik zeer handig.

Het afrijden voor de bijzondere verrichtingen op het eigen terrein is ideaal, je weet hoe je het moet doen, en word niet uit je comfort zone gehaald.

Kortom, veel geleerd van de lessen en een hele gezellige tijd gehad
Jullie zullen mij zeker nog een keertje terugzien

Joeri Hoogendoorn Rijbewijs A 31 december 2014

Hallo

Ik ben KERN nog steeds heel dankbaar dat zij mij zo goed over mijn angsten hebben geholpen …
en ik mijn Rijbewijs in een keer heb gehaald.

Vriendelijke Groetjes

Riekie Rijbewijs B (automaat) 12 oktober 2014

Super rijschool !
Leuke, bekwame instructeurs !

Met veel plezier gelest en in 1 keer m’n A gehaald !

David Zwaan Rijbewijs A 23 juli 2016

Geef ons een like op Facebook en blijf op de hoogte! 😀

volg_fb