van de 5 !
0 Facebook beoordelingen
Jeroen Jans-Rat
13/06/2019 @ 12:17

Vandaag geslaagd voor m'n A rijbewijs. Hele fijne periode bij Kern gehad. Zeker een aanrader!!

Dave Vd Plaat
10/06/2019 @ 22:20

Alles in een keer gehaald. Helemaal vanuit Rotterdam naar Arkel gekomen voor de kwaliteit. Beide mannen Arjan en Otto-Hans gaven op hun eigen manier leerzame lessen, de afwisseling tussen beide stijlen van les geven was ook perfect.

...

Richard van der Pol
06/06/2019 @ 16:44

Beide motor examens in één keer gehaald door de gedegen opleiding bij Kern. Heel blij met de basisopleiding en jullie zien mij nog wel terug voor wat vervolgopleidingen. Deze rijschool is echt een aanrader. Thanks again! 🙂

Herbert Eckhardt
03/06/2019 @ 8:05

Toprijschool, Enkele maanden geleden 1 keer geslaagd. Alles onder 1 dak. Inmiddels al heel wat km met mijn Suzuki V Strom gereden. Ha,ja,,.. Hoor tijdens rijden soms Arjan of Otto nog wel eens in mijn oor. ( soort aftersale )...

Britt Van de Werken
04/02/2019 @ 18:23

Super fijne rijschool rijbewijs in 1 keer gehaald 😊

Stefan Hoogendoorn
13/12/2018 @ 13:57

Bedankt voor de fijne lessen en het snelle slagen Arjan en Otto-Hans 👌🏼 Tot snel!

Joram Huisman
10/12/2018 @ 19:59

De rij-instructeurs maken de rijschool een uitstekende plaats voor je rijbewijzen 🙂

Facebook

Lees hieronder een greep uit de ervaringen van onze auto-, motor-, bromfiets- én aanhanger toppers! 😀

In ons gastenboek worden willekeurige ervaringen gedeeld van onze oud-leerlingen.  Wil je nou zelf ervaren hoe het is om bij KERN jouw rijbewijs te halen?

VOLG EEN PROEFLES

Ben zo blij dat ik bij KERN motorrijles ben gaan volgen!: afgelopen woensdag dus 6 uur lang les gehad, route vanaf Arkel -binnendoor- naar Arnhem, Postbank. Gaaf! KERN verkeersopleidingen Een perfecte les voor het examen straks!

Mark van den Berg Rijbewijs A 6 januari 2015

Hallo,

Het gaat goed, het is inmiddels bijna een jaar geleden dat ik mijn rijbewijs haalde, 2 feb.2013 om precies te zijn.
Ik heb vanaf eind mei een eigen autootje, dus volledige vrijheid (al vind ik sommige dingen nog best lastig met m’n eigen autootje)

Ik ben erg tevreden over mijn periode van lessen bij jullie!!

Marielle Romeijn Rijbewijs B 16 januari 2014

Beste mensen, Het gaat prima met me en ik hoop met jullie ook. Inmiddels al zo’n 6000 km afgelegd op mijn Guzzi. Morgen staat er weer een rit op het programma. Ff naar Harderwijk waar mijn broer woont. Heb nog steeds profijt van de lessen die ik bij jullie heb gehad. Regelmatig hoor ik nog dat stemmetje: ” Niet tedicht op je voorganger!” Als ik soms op de snelweg het gas eventjes wat verder opentrek. ” Denk om je plaats op de weg!” Als ik lekker over de dijk tuf. Ik ben al een paar keer langsgeweest in Arkel maar helaas was er niemand. Misschien de volgende keer beter.

Mike Rijbewijs A 6 november 2014

Ik heb mijn motorrijbewijs gehaald, eind september 2006.
Wat vlieg de tijd he.

Het gaat goed met ons en ik hoop dat het met jullie ook goed gaat.
Graag hoor of zie ik volgend jaar wanneer we weer gaan toeren met de jaarlijkse toer tocht.
Beetje vroeg, maar alvast prettige feestdagen.

Mari van Veen Rijbewijs A 28 december 2014

Hallo Kernteam.

ik heb met plezier de lessen gevolgd, alles is supergoed geregeld, ook wat betreft de motorkleding.
Je hebt echt waar voor je geld.!

Bedankt voor jullie goede uitleg en geduld.

Jan Vogel Rijbewijs A 18 september 2015

Bij deze heel erg bedankt voor het geduld dat jij, Arjan, hebt gehad voor het aanleren van de bijzondere verrichtingen en het bijschaven van de zaken die in de 31 jaar dat ik mijn B-rijbewijs heb wat zijn weggezakt. Daarmee bedoel ik niet alleen de regels maar ook de manier van sturen, het spiegelwerk enz. We hebben aardig wat uurtjes in de auto doorgebracht en ik heb veel van jou (en je vader) geleerd. Hoe gezellig het ook was, ik ben blij dat het achter de rug is. Het lessen ging prima maar voor de examens was ik gespannen waardoor ik foutjes ging maken. Gelukkig ging het de tweede keer wel goed en ben ik reuze blij dat ik nu met mijn paardentrailer de weg op mag.

Corinne Hartog Rijbewijs AM 25 juni 2015

Ik heb m’n motorbriefje alweer 2 jaar!! En ben Otto-Hans nog altijd dankbaar met het engelen geduld. Want zag het af en toe niet meer zitten na meer als anderhalf jaar lessen! Maar ik tour lekker rond al blijf ik toch nog altijd onzeker tijdens de drukte. Ik stuur iedereen door na jullie als ze motorrijlessen willen!!

Monique Paans Rijbewijs A 12 januari 2015

Best kernteam, het is inmiddels precies een jaar geleden Ik heb in dat jaar regelmatig met veel plezier op de motor gereden ( woon/werk en recreatief). Dankzij jullie goede en plezierige manier van lesgeven heb ik het idee, dat ik daardoor dit jaar dan ook zonder brokken ben doorgekomen ? Na een naar ben je natuurlijk nog geen ervaren motorrijder, maar door met andere motorrijders te praten en tijdschriften te lezen wordt je steeds wijzer. Bedankt voor je interesse en succes met jullie fijne rijschool.

Johan van Dijk Rijbewijs A 5 juni 2016

Hallo Kernteam,

Ik ben tot op heden zeer tevreden met mijn opleiding, en natuurlijk ben ik te spreken over de instructeurs.

Ook tref ik het met mijn mede cursisten, leuke gasten.

Stap 1 is achter de rug “voertuigbeheersing” in juni ga ik op voor theorie-examen en aansluitend hoop ik voor praktijk-examen op te gaan.

Al met al ben ik super tevreden en ik heb er plezier/zin in.

Cor Hoekstra Rijbewijs A 24 april 2017

Dag Team van KERN verkeersopleidingen, Bedankt voor de felicitaties en goede zorgen. En Arjan, jij super bedankt voor alle (goede) tekst en uitleg!! Jammer dat het zo kort duurde, ik heb er heel veel plezier aan beleefd!

Ulrich Gabeler Rijbewijs BE 28 april 2015

Beste Arjan,

Het is plezierig lessen bij Kern verkeersopleidingen.
Verzorgd materieel en een goede en heldere uitleg.

Etienne Rijbewijs BE 2 oktober 2014

Prima opleiding, aan te raden! Ik vond het met name prettig dat je de eerste tijd intern op het terrein kunt rijden en pas als de motor een beetje beter ‘luistert’ de boze buitenwereld wordt verkend. De opbouw is goed. Veel aandacht voor bijzondere verrichtingen in het begin, maar net als dat saai begint te worden de weg op en combineren. Het is ook prettig dat je je materialen niet meteen hoeft aan te schaffen, maar daar later over na kunt denken (jas, broek, laarzen, helm) Ik vond de uitleg van Otto Hans helder en goed gedoseerd. Soms ‘hoor’ ik zijn instructies nog tijdens het rijden ?

Dienie van Wijngaarden Rijbewijs A 24 april 2017

Ik heb het heel goed naar mij zin. De instructeurs zijn heel goed en er word aandacht aan je besteed bij het lessen. Goede rijschool.

DIK TEVREDEN

Klaas Kleijn Rijbewijs B 24 april 2017

Beste het kernteam,

Ik heb rijles van Arjan gehad. Het was GEWELDIG!! Hij deed altijd zo rustig en hij is heel professioneel. Ik zou het aanraden om bij hem te rijlessen.

Rasha Fawad Rijbewijs B (automaat) 3 september 2015

Top verkeersschool. Leuke relaxte maar attente instructeur.

Gertjan van Ravenswaaij Rijbewijs BE 12 april 2015

Beste Kern team,

Super bedankt voor de leerzame lessen, vind Kern een goede en leuke rijschool!! Nu opzoek naar een leuke motor en dan kan ik gaan toeren!! Nogmaals dank, vond het super!!

Nienke Blom Rijbewijs A 8 oktober 2015

Hoi,

Ik heb de rijlessen altijd fijn gevonden. Gewoon rustig alles goed uitleggen.

Thijs de Zwart Rijbewijs A 24 april 2017

Nou, ik ben super dankbaar voor de gezelligheid, en de gezellige leerzame lessen.. Van zowel rené, als die van Ramon!
Ik heb het heel erg naar mijn zin gehad!
En jullie zien mij zeker terug voor mijn aanhanger rijbewijs!

Mega bedankt!

Mandy Verheij Rijbewijs B 1 april 2016

Beste Kern,

Ik heb het super ervaren bij jullie.
Arjan en René stellen je op je gemak en zijn erg vriendelijk.
En ik ben geslaagd!!! Wat wil je nog meer.

Eva Verschoor Rijbewijs B 23 juni 2015

Beste kern verkeersopleidingen.

Ik wil nogmaals melden dat ik erg prettig bij jullie heb gelest en zeker een hele leuke tijd heb gehad.
Als mensen er naar vragen zal ik jullie zeker aanraden!!

Ruben Elbertsen Rijbewijs A 24 maart 2015

Hallo! Ik heb drie weken lang een spoedcursus gevolgd bij jullie, wat inhoudt dat er drie weken lang volop gelest wordt. Hierbij is het natuurlijk belangrijk dat het goed klikt tussen de instructeur en de leerling. Persoonlijk vind ik het erg fijn als ik een relaxed persoon naast me heb zitten die rustig blijft en dingen goed kan uitleggen. René en Arjan hebben mij in deze drie weken uitstekend geholpen! Het zijn hele fijne mensen, ze bleven ten alle tijden rustig en waren erg duidelijk! Dankzij hun support heb ik het voor elkaar gekregen binnen drie weken mijn rijbewijs te halen!! Nogmaals bedankt mannen, ik ben ontzettend blij!!!

Sharon Rijbewijs B 27 oktober 2014

Hallo,

Bedankt voor de felicitaties!

Ik ben heel erg tevreden over jullie ik werd altijd goed behandeld en als ik een vraag had die werd altijd gelijk beantwoord door me eerst te bellen en als ik niet op nam door mij te mailen! En de praktijk lessen van René en Arjan waren erg leuk en leerzaam door hun ik nu mijn rijbewijs gehaald bij de beste rijschool van Nederland!
En ik er kom zeker terug voor mijn andere rijbewijzen!

Bedankt voor alles!

Sander de Lange Rijbewijs AM 17 augustus 2015

Goedenavond,

Ik wil jullie nog even bedanken voor de prettige lesdag die mijn dochter heeft gehad.

Alles was prima geregeld en ze voelde zich erg prettig bij de instructeur.

Ze heeft de dag als leerzaam en prettig ervaren ondanks het slechte weer.

Miranda en Cyanne van der Ham Rijbewijs AM 12 november 2014

KERN Verkeersopleidingen,

Bedankt! Ik heb in een korte tijd enorm veel geleerd bij jullie opleiding. De begeleiding was goed. Door de duidelijke uitleg en fijne sfeer tijdens in de auto voelde ik me prettig achter het stuur! Ook het werken met het RIS-boek vond ik handig. Ik vond het interessant om hierin te lezen en kon de informatie prima verwerken in de praktijk.

Nogmaals, bedankt voor de goede lessen! En de groene pepermuntjes deden het ook prima ?

Jurre Rijbewijs B 22 november 2014

Beste KERN,

Ik heb de opleiding bij jullie als zeer prettig ervaren en vertel dit ook door aan vrienden ?
Ook heb ik veel profijt gehad van het feit dat ik eerst een half jaar met m’n ouders mocht rijden.
Nu ik net 18 ben is het ook fijn dat ik al enige ervaring heb.

Aron de Rooij Rijbewijs B 12 april 2016

Ik heb genoten van alle rijlessen op de motor met Otto, Arjan en René! Nooit verwacht dat ik alle examens in 1 keer zou halen!
Ik raad iedereen aan om bij KERN Verkeersopleidingen te gaan lessen!
Ik ga jullie missen, maar dat getetter in mijn oor niet haha!

Renate Bijl Rijbewijs A 12 april 2016

Goedemiddag,

Ook al was het aan het begin spannend en zag ik er dus best tegenop, vind ik het nu toch steeds leuker worden!
Heb het goed naar me zin bij KERN en ben zeer tevreden over mijn rijles instructeur Otto Hans. Die alles rustig uitlegt en als het dan toch per ongeluk een keer fout gaat, net zo rustig blijft en alles opnieuw herhaalt voor mij.

Marleen Rijbewijs B 24 oktober 2015

Ik wil graag mijn blijdschap van mijn A rijbewijs tonen en nogmaals benadrukken dat de lessen die ik heb gehad van Arjan en René super waren en wel in de zin van gezellig en heel leerzaam. En dat laat ik tot op de dag van vandaag nog steeds weten dat het super is dat de instructeurs van Frank (nu KERN) met de motor mee rijden daar kan menig rijschool nog wat van leren, watjes zijn het die met de auto er achter aan racen om de motors bij te houden, het moest verboden worden. […] Het gaat jullie allemaal goed en dat jullie nog maar heeeeel veel les km mogen maken. Groetjes van een zeer blijde motorrijder

Bert Muijrers Rijbewijs A 24 april 2017

Ik ben heel tevreden! Zowel over het ontvangst, lessen en de instructeurs. Met ingang van het 1e moment dat ik telefonisch contact had met jullie, gevolgd door de 1e keer lessen op het terrein, zorgen jullie ervoor dat ik mij zeer welkom voel. Alleen het feit al dat jullie van het begin mijn naam noemen, vind ik al bijzonder. Het systeem van het boeken van lessen icm de emails is erg prettig. De lessen vind ik goed, er wordt rustig de tijd genomen om alles uit te leggen. Zelfs als je al 50 keer je richtingaanwijzer aan hebt laten staan, wordt je er steeds weer rustig en vriendelijk op gewezen ? Met veel plezier kijk ik uit naar de volgende les!

Dik Schreuder Rijbewijs A 9 juli 2015

Beste KERN Team, Bedankt voor het mede behalen van mijn rijbewijs E, ik heb erg genoten van de lessen met jullie. De lessen vond ik erg goed, met name de rust en tijd die er voor mij werd genomen vond ik erg prettig. Ik weet geen verbeter punten, wat ik wel weet is dat jullie een hele goede rijschool zijn en dat er naar mijn inzicht niets veranderd hoeft te worden. Ik zou jullie aan iedereen aanraden vanwege de rust binnen jullie team en de tijd die jullie voor iemand nemen. Heel hartelijk bedankt.

Ronald Vuurens Rijbewijs BE 24 april 2017

Geef ons een like op Facebook en blijf op de hoogte! 😀

volg_fb