4.9 ★
4.9 van de 5 !
87 Facebook beoordelingen
Peter Zijderveld
13/12/2018 @ 15:36

Vandaag mijn motorrijbewijs gehaald, bijzondere verrichtingen, theorie en praktijkexamen in 1 keer, super rijschool, heel veel geleerd en zeker niet onbelangrijk ook heel veel plezier gehad.
Arjan en Otto-Hans zijn top instructeurs, die hun vak zeer goed verstaan.
...

Stefan Hoogendoorn
13/12/2018 @ 13:57

Bedankt voor de fijne lessen en het snelle slagen Arjan en Otto-Hans 👌🏼 Tot snel!

Joram Huisman
10/12/2018 @ 19:59

De rij-instructeurs maken de rijschool een uitstekende plaats voor je rijbewijzen 🙂

Cinha van Leeuwen
27/11/2018 @ 12:42

Wat een geweldige rijschool!!! En in 1 keer geslaagd voor mijn auto door jullie top lessen!

Peter van Riel
02/11/2018 @ 9:07

Op aanraden van een collega als Brabander hier terecht gekomen en door Arjan (1x Otto-Hans) met spoed klaargestoomd voor AVB en AVD. Zeer professioneel, met passie, relaxed en op de details die er toe doen. Het resultaat is, dat ik...

Mirjam van Ruiten
23/10/2018 @ 14:23

Rij-instructeurs met passie voor het motorrijden en hun vak en dit weten ze heel goed over te brengen. Bij Arjan en Otto Hans ben je gegarandeerd aan het juiste adres als je goed wilt leren rijden!

Jaromir Wieles
26/09/2018 @ 21:58

Wat een geweldige rijschool! Onder begeleiding mogen lessen van Otto-Hans en Arjan. Instructeurs die passie hebben voor hun vak en dat ook echt uitstralen en overbrengen op je. Woorden schieten te kort om de perfecte begeleiding te omschrijven, waarvoor dank!...

Facebook

Lees hieronder een greep uit de ervaringen van onze auto-, motor-, bromfiets- én aanhanger toppers! 😀

In ons gastenboek worden willekeurige ervaringen gedeeld van onze oud-leerlingen.  Wil je nou zelf ervaren hoe het is om bij KERN jouw rijbewijs te halen?

VOLG EEN PROEFLES

Hoi,

Ik heb de rijlessen altijd fijn gevonden. Gewoon rustig alles goed uitleggen.

Thijs de Zwart Rijbewijs A 24 april 2017

Beste Kern verkeersopleidingen

Ik heb met veel plezier genoten van de lessen op de motor.
De uitleg en de verschillende manieren om iets te bereiken vond ik zeer handig.

Het afrijden voor de bijzondere verrichtingen op het eigen terrein is ideaal, je weet hoe je het moet doen, en word niet uit je comfort zone gehaald.

Kortom, veel geleerd van de lessen en een hele gezellige tijd gehad
Jullie zullen mij zeker nog een keertje terugzien

Joeri Hoogendoorn Rijbewijs A 31 december 2014

Beste KERN,

Ik heb de opleiding bij jullie als zeer prettig ervaren en vertel dit ook door aan vrienden ?
Ook heb ik veel profijt gehad van het feit dat ik eerst een half jaar met m’n ouders mocht rijden.
Nu ik net 18 ben is het ook fijn dat ik al enige ervaring heb.

Aron de Rooij Rijbewijs B 12 april 2016

Dag Team van KERN verkeersopleidingen, Bedankt voor de felicitaties en goede zorgen. En Arjan, jij super bedankt voor alle (goede) tekst en uitleg!! Jammer dat het zo kort duurde, ik heb er heel veel plezier aan beleefd!

Ulrich Gabeler Rijbewijs BE 28 april 2015

Beste KERN Team, Bedankt voor het mede behalen van mijn rijbewijs E, ik heb erg genoten van de lessen met jullie. De lessen vond ik erg goed, met name de rust en tijd die er voor mij werd genomen vond ik erg prettig. Ik weet geen verbeter punten, wat ik wel weet is dat jullie een hele goede rijschool zijn en dat er naar mijn inzicht niets veranderd hoeft te worden. Ik zou jullie aan iedereen aanraden vanwege de rust binnen jullie team en de tijd die jullie voor iemand nemen. Heel hartelijk bedankt.

Ronald Vuurens Rijbewijs BE 24 april 2017

Beste KERN verkeeropleidingen,

Hartelijk bedankt voor de goede lessen die ik bij jullie, in het bijzonder Arjan Koppelaar, gehad heb.
Ik waardeerde de ontspannen sfeer waarin ik het autorijden leerde :).
Een rijbewijs is duur, maar je krijgt bij KERN waar voor je geld!

Chieline Vernooij Rijbewijs B 22 maart 2015

Bij deze heel erg bedankt voor het geduld dat jij, Arjan, hebt gehad voor het aanleren van de bijzondere verrichtingen en het bijschaven van de zaken die in de 31 jaar dat ik mijn B-rijbewijs heb wat zijn weggezakt. Daarmee bedoel ik niet alleen de regels maar ook de manier van sturen, het spiegelwerk enz. We hebben aardig wat uurtjes in de auto doorgebracht en ik heb veel van jou (en je vader) geleerd. Hoe gezellig het ook was, ik ben blij dat het achter de rug is. Het lessen ging prima maar voor de examens was ik gespannen waardoor ik foutjes ging maken. Gelukkig ging het de tweede keer wel goed en ben ik reuze blij dat ik nu met mijn paardentrailer de weg op mag.

Corinne Hartog Rijbewijs AM 25 juni 2015

Ik heb genoten van alle rijlessen op de motor met Otto, Arjan en René! Nooit verwacht dat ik alle examens in 1 keer zou halen!
Ik raad iedereen aan om bij KERN Verkeersopleidingen te gaan lessen!
Ik ga jullie missen, maar dat getetter in mijn oor niet haha!

Renate Bijl Rijbewijs A 12 april 2016

KERN Verkeersopleidingen,

Bedankt! Ik heb in een korte tijd enorm veel geleerd bij jullie opleiding. De begeleiding was goed. Door de duidelijke uitleg en fijne sfeer tijdens in de auto voelde ik me prettig achter het stuur! Ook het werken met het RIS-boek vond ik handig. Ik vond het interessant om hierin te lezen en kon de informatie prima verwerken in de praktijk.

Nogmaals, bedankt voor de goede lessen! En de groene pepermuntjes deden het ook prima ?

Jurre Rijbewijs B 22 november 2014

Top verkeersschool. Leuke relaxte maar attente instructeur.

Gertjan van Ravenswaaij Rijbewijs BE 12 april 2015

Hallo, Middels deze mail wil ik jullie bedanken voor de goede rijlessen aan mijn dochter Nadine de Bruijn.
Resultaat in één keer geslaagd. Top prestatie van me dochter maar ook zeker van jullie.
Over een jaar is mijn zoon aan de beurt en voor ons is het niet moeilijk waar hij gaat lessen.

Moeder van Nadine Rijbewijs B 21 maart 2016

Beste Arjan,

Bedankt voor de snelle en leuke (ontspannen) manier van lessen, met slagen als gevolg voor de BE.

Martie Verschoor Rijbewijs BE 24 april 2017

Ik ben erg tevreden over KERN als rijschool. De instructeurs zijn gewoon echte vakmensen. De lessen zijn leerzaam, gezellig en vaak ook ontspannen. Je moet uiteindelijk wel presteren, maar er wordt geen grote druk op gelegd. Daarnaast denk ik dat alle instructeurs in staat zijn iedere kandidaat op een juiste wijze te benaderen. Een kleine opmerking: Persoonlijk vind ik het nog wel eens lastig om helder te krijgen ‘waar ik sta’. Hier bedoel ik niet mee dat ik wekelijks te horen moet krijgen hoeveel lessen ik nog nodig heb, maar voor mij zou het verhelderend werken wanneer ik iets meer inzicht krijg in mijn ontwikkeling.

Geert van den Born Rijbewijs A 2 april 2015

Hallo Otto-Hans,

Met mij gaat goed, heb wel al ruim 2 jaar mijn A Rijbewijs, heb inmiddels ook een zwaardere motor, we hebben hem vorige week naar onze winterstalling gebracht.
Ik ben trots op mn rijbewijs, en heb er een hoop plezier van, aanschaf gedaan van beter pak, goeie helm en communicatie set en navigatie daar ben ik helemaal dol op, geeft kronkelroute aan is super hoor.

Erika de Bok Rijbewijs A 12 juli 2014

Ik heb met veel plezier gereden op de leuke machines die jullie als lesmotoren hebben. De instructies waren heel goed en duidelijk, ik heb het gevoel dat ik er ondanks dat ik bijna tien jaar auto rijd veel meer verkeersinzicht heb gekregen. Ook de voertuigbeheersing is sterk verbeterd op de motorfiets. Dit was voor mij wellicht het leukste onderdeel om te doen.
Al met al, het was een leuke ervaring! Alle instructeurs hebben mij zeer goed geholpen, de kracht van kern is toch wel dat de instructeurs zeer kundig zijn. Een aanrader voor iedereen die wil leren motorrijden!

David Luijten Rijbewijs A 7 april 2016

Het was een super dagje met 4 uur lessen met de top instructeur Arjan die me heel veel tips heeft gegeven en me heeft geholpen met dingen te verbeteren!
Ik heb heel veel geleerd en nog een leuke dag gehad en nog een geslaagd in 1x.
Samengevat TOP RIJSCHOOL !!

Oualid Zarguit Rijbewijs AM 2 februari 2015

Super rijschool !
Leuke, bekwame instructeurs !

Met veel plezier gelest en in 1 keer m’n A gehaald !

David Zwaan Rijbewijs A 23 juli 2016

Goedemiddag,

Hartelijk bedankt voor de gezellige en leerzame lessen, ik heb vooral met Otto Hans gereden, dit is een top instructeur, en tussendoor ook nog een paar keer met Arjan en Rene, ook deze lessen waren ook top! Ik heb het erg naar mijn zin gehad, en over een tijdje kom ik zeker nog terug voor het rijbewijs E achter B.

Rijbewijs B 2 april 2016

Geachte lezer,

Over de lessen die ik heb gehad van René Dame ben ik zeer tevreden. We maken leuke en leerzame ritten en krijg ik goede tips. René neemt ook de tijd om vragen waar ik mee zit zo duidelijk mogelijk te beantwoorden, wat ook heel fijn is. Hierdoor is er voor mij meer duidelijkheid over situaties waar ik niet zeker over ben.

Al met al ben ik zeer tevreden over René, jullie service en de rijlessen die jullie geven!

Rens Stellaard Rijbewijs AM 3 augustus 2016

Hallo Arjan,

Nog bedankt voor de leuke en leerzame RMT. Deze RMT en de eerder gevolgde VRO-R staan bovenaan in de tot nu toe gevolgde VRO’s. Op het evaluatieformulier ben ik nog vergeten te zetten dat ik het oefenen op jullie afgesloten terrein als heel prettig heb ervaren.

Paul Ploos van Amstel Rijbewijs A 1 april 2013

Top instructeurs met een echt motorhart.

Annet de Leng Rijbewijs A 24 februari 2016

Beste kern verkeersopleidingen.

Ik wil nogmaals melden dat ik erg prettig bij jullie heb gelest en zeker een hele leuke tijd heb gehad.
Als mensen er naar vragen zal ik jullie zeker aanraden!!

Ruben Elbertsen Rijbewijs A 24 maart 2015

Beste instructeurs van Kern
ik heb het erg naar me zin gehad bij jullie en was altijd goed en gezellig ga zo door

Rob van der Waal Rijbewijs A 28 juli 2015

Ben zo blij dat ik bij KERN motorrijles ben gaan volgen!: afgelopen woensdag dus 6 uur lang les gehad, route vanaf Arkel -binnendoor- naar Arnhem, Postbank. Gaaf! KERN verkeersopleidingen Een perfecte les voor het examen straks!

Mark van den Berg Rijbewijs A 6 januari 2015

Beste Kern team,

Super bedankt voor de leerzame lessen, vind Kern een goede en leuke rijschool!! Nu opzoek naar een leuke motor en dan kan ik gaan toeren!! Nogmaals dank, vond het super!!

Nienke Blom Rijbewijs A 8 oktober 2015

Dankzij jullie goede instructeurs ben ik net geslaagd voor mijn rijbewijs A.

Jan Bongers Rijbewijs A 23 januari 2016

Nou, ik ben super dankbaar voor de gezelligheid, en de gezellige leerzame lessen.. Van zowel rené, als die van Ramon!
Ik heb het heel erg naar mijn zin gehad!
En jullie zien mij zeker terug voor mijn aanhanger rijbewijs!

Mega bedankt!

Mandy Verheij Rijbewijs B 1 april 2016

Prima opleiding, aan te raden! Ik vond het met name prettig dat je de eerste tijd intern op het terrein kunt rijden en pas als de motor een beetje beter ‘luistert’ de boze buitenwereld wordt verkend. De opbouw is goed. Veel aandacht voor bijzondere verrichtingen in het begin, maar net als dat saai begint te worden de weg op en combineren. Het is ook prettig dat je je materialen niet meteen hoeft aan te schaffen, maar daar later over na kunt denken (jas, broek, laarzen, helm) Ik vond de uitleg van Otto Hans helder en goed gedoseerd. Soms ‘hoor’ ik zijn instructies nog tijdens het rijden ?

Dienie van Wijngaarden Rijbewijs A 24 april 2017

Ik heb m’n motorbriefje alweer 2 jaar!! En ben Otto-Hans nog altijd dankbaar met het engelen geduld. Want zag het af en toe niet meer zitten na meer als anderhalf jaar lessen! Maar ik tour lekker rond al blijf ik toch nog altijd onzeker tijdens de drukte. Ik stuur iedereen door na jullie als ze motorrijlessen willen!!

Monique Paans Rijbewijs A 12 januari 2015

Beste kernteam,

Ik ben zeer tevreden over alle 3 de rij-instructeurs die ik heb gehad en ben ook zeer tevreden over de manier hoe er gewerkt word tot op heden heb ik hier niks op aan te merken.

Michel v/d Stelt Rijbewijs A 12 maart 2015

Geef ons een like op Facebook en blijf op de hoogte! 😀

volg_fb