5 ★
5 van de 5 !
118 Facebook beoordelingen
Robert Jansma
13/12/2021 @ 12:17

Fantastische instructeurs die op een duidelijke maar ook gezellige manier jouw helpen met je rijbewijs. In 1x geslaagd met motor rijbewijs. Jongens bedankt 😁

Rudi van den Heuvel
30/11/2021 @ 5:17

Goede communicatie, duidelijke instructeurs, ik beveel dit bedrijf zeker aan!

Rianne Dijkhuizen
23/11/2021 @ 17:55

Vandaag is mijn vriend Kevin Thijsse geslaagd voor zijn motor rijbewijs. Wij komen uit Rotterdam Hoogvliet en zijn via andere cursisten bij KERN terecht gekomen vanwege de goede verhalen. Vanwege de afstand hebben wij gekozen voor een spoedopleiding en ook...

Sigmund Nurse
11/11/2021 @ 18:27

Vandaag geslaagd voor mijn motor rijbewijs

Ik vond het een fijne rijschool ik voelde me echt op mijn gemak bij deze rijschool.
Ik heb veel geleerd bij ze
Wat fijn is dat je...

Maaike Van der Hek - Snijders
01/11/2021 @ 14:11

Zeer goede rijschool met hele goede instructeurs!

Ik zat eerst bij een andere rijschool waarbij ik weinig vertrouwen meekreeg, de instructeur en ik lagen niet op een lijn als het ging over de wijze van lesgeven en...

Winus van Heumen
21/10/2021 @ 18:54

Arjan, Otto-Hans en Wouter hebben een zeer kalme manier van uitleggen. Het gebruik van het terrein rond de motorcross aan in Arkel is ook ideaal voor het avb. Altijd een vaste plek om te oefenen. Tijdens de lessen op de...

Dennis van Gulik
13/10/2021 @ 14:19

Vandaag mijn motorrijbewijs A gehaald. Arjan en Otto-Hans zijn daar credit aan, want hun uitleg en manier van lesgeven dragen bij aan een maximale voorbereiding voor je examens!!

Facebook

Lees hieronder een greep uit de ervaringen van onze auto-, motor-, bromfiets- én aanhanger toppers! 😀

In ons gastenboek worden willekeurige ervaringen gedeeld van onze oud-leerlingen.  Wil je nou zelf ervaren hoe het is om bij KERN jouw rijbewijs te halen?

VOLG EEN PROEFLES

Beste instructeurs van Kern
ik heb het erg naar me zin gehad bij jullie en was altijd goed en gezellig ga zo door

Rob van der Waal Rijbewijs A 28 juli 2015

Hallo Kernteam.

ik heb met plezier de lessen gevolgd, alles is supergoed geregeld, ook wat betreft de motorkleding.
Je hebt echt waar voor je geld.!

Bedankt voor jullie goede uitleg en geduld.

Jan Vogel Rijbewijs A 18 september 2015

Hoi,

Ik heb de rijlessen altijd fijn gevonden. Gewoon rustig alles goed uitleggen.

Thijs de Zwart Rijbewijs A 24 april 2017

Lessen waren top. Veel gedaan aan voertuigbeheersing (nauwe straatjes en bochten achteruit). De route in het examen was daardoor relatief makkelijk. Ander pluspunt is ervaring en kennis van instructeur.

Arend-Jan Meerkerk Rijbewijs BE 12 juni 2015

Gisteren een proefritjes gemaakt, maar die allroads zijn toch wel hoog. Ik ben er dus niet uit. Verlagen of misschien een ander model?? Ik zal het wijze advies van Otto Hans opvolgen en er de tijd voor nemen een motor uit te zoeken. Alhoewel ik sta te popelen om er een te kopen… Met dan uiteraard alle goede instructies en aanwijzingen van jullie in mijn hoofd. Want ik vond de lessen erg goed. Fijn om van drie instructeurs les te krijgen. Zo je steek je van alle drie weer iets anders op. En dan ook nog de complimenten voor alle administratieve afwikkelingen en attente mails voor en na de examens. Als ik iemand hoor die wil gaan lessen, zal ik jullie zeker aanraden!

Wendy van Wijngaarden Rijbewijs A 30 juni 2015

Het gaat heel goed!!!
Geniet erg van het motorrijden en hoor nog regelmatig bij bepaalde situaties stemmetjes in mijn oor!!!
Kijk erg uit naar 28 mei! Om samen met mijn dochter mee te doen met de toer rit!

Carin van der Meijden Rijbewijs A 12 april 2015

Ik heb genoten van alle rijlessen op de motor met Otto, Arjan en René! Nooit verwacht dat ik alle examens in 1 keer zou halen!
Ik raad iedereen aan om bij KERN Verkeersopleidingen te gaan lessen!
Ik ga jullie missen, maar dat getetter in mijn oor niet haha!

Renate Bijl Rijbewijs A 12 april 2016

Hallo

Ik ben KERN nog steeds heel dankbaar dat zij mij zo goed over mijn angsten hebben geholpen …
en ik mijn Rijbewijs in een keer heb gehaald.

Vriendelijke Groetjes

Riekie Rijbewijs B (automaat) 12 oktober 2014

Ben zo blij dat ik bij KERN motorrijles ben gaan volgen!: afgelopen woensdag dus 6 uur lang les gehad, route vanaf Arkel -binnendoor- naar Arnhem, Postbank. Gaaf! KERN verkeersopleidingen Een perfecte les voor het examen straks!

Mark van den Berg Rijbewijs A 6 januari 2015

Prima opleiding, aan te raden! Ik vond het met name prettig dat je de eerste tijd intern op het terrein kunt rijden en pas als de motor een beetje beter ‘luistert’ de boze buitenwereld wordt verkend. De opbouw is goed. Veel aandacht voor bijzondere verrichtingen in het begin, maar net als dat saai begint te worden de weg op en combineren. Het is ook prettig dat je je materialen niet meteen hoeft aan te schaffen, maar daar later over na kunt denken (jas, broek, laarzen, helm) Ik vond de uitleg van Otto Hans helder en goed gedoseerd. Soms ‘hoor’ ik zijn instructies nog tijdens het rijden ?

Dienie van Wijngaarden Rijbewijs A 24 april 2017

Hallo allemaal ! Gaat super ! Helaas door gezondheid dit jaar weinig motor gereden, maar gelukkig wel jullie toertocht. Ook deze keer super geregeld, doe volgend jaar graag weer mee ! Motoropleiding heb ik als zeer prettig ervaren. Ook mijn dochter heeft bij jullie de rijopleiding gedaan. Ook zij heeft hetzelfde goede gevoel bij de opleiding gehad ! Volgend jaar wil ik graag de vervolgopleiding doen. We houden kontakt !

Hans Rijbewijs A 13 december 2014

Beste kernverkeersopleidingen

Ik heb genoten van mijn rijopleiding ik vond het vlot en goed gaan. Ik heb eigelijk geen bijzondere opmerkingen over de rijopleiding. Als er iets was kon het altijd opgelost worden

En ik zou later graag terug komen voor mijn motor opleiding

Jeroen Rijbewijs B 23 oktober 2014

Dankzij jullie goede instructeurs ben ik net geslaagd voor mijn rijbewijs A.

Jan Bongers Rijbewijs A 23 januari 2016

Hallo, Ik kijk met plezier terug op de goede begeleiding van jullie. Ik rijd met heel veel genoegen regelmatig op mijn Harley door de polder. Zo af en toe rijd ik langs Arkel om een praatje te maken met Otto, Arjan of René. Ik ben blij dat ik ondanks mijn hoge leeftijd ? toch mijn motorrijbewijs heb gehaald. Ik vertel iedereen dat ik bij Kern les gehad heb.

Arie de Groot Rijbewijs A 7 januari 2016

Hallo Rijschool Kern,

Ik wil jullie hartelijk danken voor de goede en leerzame lessen. Ook was de service harstikke goed. Jullie probeerden alles zo snel mogelijk te regelen met het cbr. Nogmaals hartelijk dank en jullie zullen mij zeker terug zien voor mijn andere rijbewijzen!

Rick de Groot Rijbewijs B 10 maart 2016

Beste KERN Team, Bedankt voor het mede behalen van mijn rijbewijs E, ik heb erg genoten van de lessen met jullie. De lessen vond ik erg goed, met name de rust en tijd die er voor mij werd genomen vond ik erg prettig. Ik weet geen verbeter punten, wat ik wel weet is dat jullie een hele goede rijschool zijn en dat er naar mijn inzicht niets veranderd hoeft te worden. Ik zou jullie aan iedereen aanraden vanwege de rust binnen jullie team en de tijd die jullie voor iemand nemen. Heel hartelijk bedankt.

Ronald Vuurens Rijbewijs BE 24 april 2017

Hallo, Middels deze mail wil ik jullie bedanken voor de goede rijlessen aan mijn dochter Nadine de Bruijn.
Resultaat in één keer geslaagd. Top prestatie van me dochter maar ook zeker van jullie.
Over een jaar is mijn zoon aan de beurt en voor ons is het niet moeilijk waar hij gaat lessen.

Moeder van Nadine Rijbewijs B 21 maart 2016

Kern,

Onwijs bedankt dat ik mede door jullie dit avontuur tot een goed einde heb kunnen brengen.

Ik heb les gehad van Arjan, Ramon, Rene en Roy. Roy heeft mij de laatste lessen gegeven tot het examen en heel veel spanning bij mij weg genomen! Ik ben jullie allemaal onwijs dankbaar dat ik nu eindelijk mn rijbewijs heb. En mocht ik nog in de toekomst een ander rijbewijs gaan halen, kom ik zeker terug bij jullie!

Bedankt!!!

Samantha de Ridder Rijbewijs A 10 januari 2015

Top instructeurs met een echt motorhart.

Annet de Leng Rijbewijs A 24 februari 2016

Ik wil iedereen bij KERN bedanken. Toen ik een opleiding zocht wilde ik eerst een “snelle” cursus doen maar ben daar toch van afgestapt en vorig jaar begonnen bij KERN. Ik zit inmiddels met het nodige zelfvertrouwen op de motor en voel me er veilig zonder overmoedig te worden. Het positieve examen gevolg (de 1e keer heb ik verprutst door toe te geven aan zenuwen) is het bewijs dat de mannen mij goed hebben klaargestoomd in het kleine jaar dat ik bij ze heb gelest. En dat zal niet altijd zijn meegevallen voor ze want zoals Otto – Hans benadrukte: ”We moeten je meer af dan aanleren”, klopt helemaal. Nogmaals bedankt mannen!

Mike Poelman Rijbewijs A 24 april 2017

Inmiddels heb ik nu ca 7 maanden, m’n rijbewijs en heb ik bijna 20.000 km gereden. Onder het motto “ieder weer is motor weer” en ” de beste weg is een omweg” stap ik iedere dag weer lekker op de motor. Ik denk nog bijna dagelijks aan jullie in de vorm van: KRA2SN, pizza koerier, Piet GTI ed. en aan een uitspraak van één van je collega’s “niet probleem oplossend- maar probleem voorkomend-rijden”, veiligheid moet tenslotte voorop staan. Kortom, ik denk dat ik bij jullie een goede basis heb meegekregen.

Ron Lustig Rijbewijs A 2 februari 2016

Ik wil graag mijn blijdschap van mijn A rijbewijs tonen en nogmaals benadrukken dat de lessen die ik heb gehad van Arjan en René super waren en wel in de zin van gezellig en heel leerzaam. En dat laat ik tot op de dag van vandaag nog steeds weten dat het super is dat de instructeurs van Frank (nu KERN) met de motor mee rijden daar kan menig rijschool nog wat van leren, watjes zijn het die met de auto er achter aan racen om de motors bij te houden, het moest verboden worden. […] Het gaat jullie allemaal goed en dat jullie nog maar heeeeel veel les km mogen maken. Groetjes van een zeer blijde motorrijder

Bert Muijrers Rijbewijs A 24 april 2017

Hallo,

Het gaat goed, het is inmiddels bijna een jaar geleden dat ik mijn rijbewijs haalde, 2 feb.2013 om precies te zijn.
Ik heb vanaf eind mei een eigen autootje, dus volledige vrijheid (al vind ik sommige dingen nog best lastig met m’n eigen autootje)

Ik ben erg tevreden over mijn periode van lessen bij jullie!!

Marielle Romeijn Rijbewijs B 16 januari 2014

Beste Kern verkeersopleidingen

Ik heb met veel plezier genoten van de lessen op de motor.
De uitleg en de verschillende manieren om iets te bereiken vond ik zeer handig.

Het afrijden voor de bijzondere verrichtingen op het eigen terrein is ideaal, je weet hoe je het moet doen, en word niet uit je comfort zone gehaald.

Kortom, veel geleerd van de lessen en een hele gezellige tijd gehad
Jullie zullen mij zeker nog een keertje terugzien

Joeri Hoogendoorn Rijbewijs A 31 december 2014

Hallo Kernteam, Ik ben erg tevreden over mijn tijd bij Kern! Binnen de gewenste periode heb ik mijn Rijbewijs B gehaald. Ik heb altijd nuttige en prettige lessen gekregen van Roy en als ik nog eens een ander rijbewijs wil halen dan kom ik zeker bij jullie terug!

Lisette v/d Broek Rijbewijs B 18 mei 2015

Beste Arjan,

Het is plezierig lessen bij Kern verkeersopleidingen.
Verzorgd materieel en een goede en heldere uitleg.

Etienne Rijbewijs BE 2 oktober 2014

Top verkeersschool. Leuke relaxte maar attente instructeur.

Gertjan van Ravenswaaij Rijbewijs BE 12 april 2015

Beste mensen, Het gaat prima met me en ik hoop met jullie ook. Inmiddels al zo’n 6000 km afgelegd op mijn Guzzi. Morgen staat er weer een rit op het programma. Ff naar Harderwijk waar mijn broer woont. Heb nog steeds profijt van de lessen die ik bij jullie heb gehad. Regelmatig hoor ik nog dat stemmetje: ” Niet tedicht op je voorganger!” Als ik soms op de snelweg het gas eventjes wat verder opentrek. ” Denk om je plaats op de weg!” Als ik lekker over de dijk tuf. Ik ben al een paar keer langsgeweest in Arkel maar helaas was er niemand. Misschien de volgende keer beter.

Mike Rijbewijs A 6 november 2014

Ik ging vol zelfvertrouwen naar de proefles! Totdat ik erachter kwam dat de motor wat zwaarder was als het puchie en dat de pionnen wel verrekte dicht bijelkaar staan. Het idee van even halen liet ik snel varen, vertrouwen krijgen en weten wat je kan en vooral niet kan werd prioriteit! Gelukkig konden ze me daar prima mee helpen! […] Alle 3 de examens in 1 keer gehaald! Dus… Twijfel je over het halen van je motor rijbewijs..?? Stop met twijfelen! Het is geweldig!! Twijfel je over welke rijschool je moet kiezen..?? Scroll naar beneden… Rechts onderin kan je je inschrijven!! ? Bedankt!!

Barry Rikkers Rijbewijs A 1 november 2014

Ik heb het heel erg naar mijn zin gehad bij jullie rijschool . De instructeur legt heel goed uit en is heel aardig. Verder hele duidelijke lessen en aanwijzingen . De bromfietsen rijden super goed en zijn zeker heel erg betrouwbaar . Super rijschool ! Ik Ga het aan heel veel aanbevelen die een bromfiets rijbewijs willen halen . Ik heb vanochtend mijn rijbewijs aangevraagd bij het gemeentehuis.

Michael Bouwman Rijbewijs AM 24 april 2017

Geef ons een like op Facebook en blijf op de hoogte! 😀

volg_fb