Robert Visser
Robert Visser
aanbevolen
De lessen bij KERN voelen niet als les. Je wordt op een prettige manier meegenomen in het leren rijden op de motor. De gegeven uitleg is goed te volgen en ook tijdens het rijden krijg je handige tips die je voorbereiden op het examen maar ook op het zelfstandig rijden. De passie en ervaring zijn duidelijk aanwezig binnen deze rijschool. ik ben blij dat ik geslaagd ben, maar zal de lessen ook missen.
Dele Ted
Dele Ted
aanbevolen
Bij Kern Verkeersopleidingen bieden ze niet alleen geweldige motorrijlessen, maar ook gedegen training voor zowel de AVB (Bijzondere Verrichtingen) als de AVD (Verkeersdeelneming) examens. Tijdens de AVB-lessen leer je belangrijke manoeuvres, zoals slalommen en remmen. De instructeurs zijn geduldig en zorgen ervoor dat je deze vaardigheden goed onder de knie krijgt. Vervolgens, tijdens de AVD-lessen, leer je hoe je veilig deelneemt aan het verkeer. Dit omvat zaken als juiste positie op de weg, anticiperen op verkeerssituaties en correct reageren op verschillende verkeersomstandigheden. Kern Verkeersopleidingen zorgt ervoor dat je vol vertrouwen en goed voorbereid het AVD-examen tegemoet gaat.
Jan Mans
Jan Mans
aanbevolen
Ben jij op zoek naar een fijne en goede rijschool om je motorrijbewijs te halen? Stop maar met zoeken, want dan moet je gewoonweg bij Kern verkeersopleidingen zijn 🙂 Ik heb het lessen bij Kern als leuk en fijn ervaren, een groot plus punt vond ik het (eigen) grote les terrein in Arkel! Het lesmateriaal is modern en goed onderhouden, zowel de motoren als de kleding. De instructeurs zijn gediplomeerd door de KNMV, dit merk je door hun enorme schat aan kennis, kunde en professionaliteit. Hier leren zie je niet even snel je rijbewijs halen, maar leren ze je goed en veilig motorrijden, dit heb ik als zeer fijn ervaren en daardoor ging ik vol vertrouwen mijn examens in! Arjan en team, bedankt voor de wijze lessen!
Christian van Tilborg
Christian van Tilborg
aanbevolen
Deze week in één keer geslaagd voor mijn A-rijbewijs met dank aan Kern. Super fijne rijschool met fijne, vakbekwame en gezellige instructeurs! Wat voor mij de grote pluspunten van deze rijschool zijn: - Een eigen oefenterrein voor de voertuigbeheersing (AVB). Op dit terrein wordt ook het AVB-examen afgenomen, doordat je het terrein kent voelt het dus heel vertrouwd. - De mogelijkheid om via de communicatieset terug te praten tegen de instructeur tijdens de verkeerslessen (AVD). Hierdoor kun je meteen vragen stellen over bepaalde situaties die zich voordoen tijdens het rijden, superfijn! - Geen maanden wachten totdat je af mag rijden. Mijn examen kon binnen twee weken worden gepland toen ik eenmaal op examenniveau was. - Goede instructie met vaak nét een stapje extra. Er wordt dus niet een kunstje aangeleerd, maar ze leren je echt een motorrijder te worden. Daarnaast rijden de instructeurs zelf altijd met de motor mee, waardoor ze ook af en toe dingen voor kunnen doen. Kortom: een dikke aanrader! Aan de instructeurs nogmaals dank voor de fijne lessen!
Diane Vlot
Diane Vlot
aanbevolen
Samen met mijn man in 1x ons motorrijbewijs gehaald! Leerzame en duidelijke lessen en goede sfeer. 20 jaar geleden bij deze rijschool B gehaald en later BE. Voor alle nog benodigde rijbewijzen in ons gezin gaan we zeker weer naar Kern!
Pascale van Vianen
Pascale van Vianen
aanbevolen
Super fijne rijschool! Ze nemen de tijd voor je en geven duidelijke tips en advies. Motor rijbewijs gehaald en helemaal klaar voor veel veilige kilometers. Voor een volgend rijbewijs kom ik hier zeker terug.
Fle Ur
Fle Ur
aanbevolen
Zulke fijne motorrijlessen gehad dat ik het er graag voor over had om elke keer, vanuit Arnhem, naar Gorinchem te komen 😉. Professionele en fantastische instructeurs, van wie ik veel geleerd heb. Ze denken altijd met je mee en hebben veel geduld. Ik durf nu met veel vertrouwen de weg op! Zowel mijn AVB als AVD bij KERN gehaald. Dankjewel! Wie weet rijd ik binnenkort nog een keertje langs 🏍️✨.
BA AT
BA AT
aanbevolen
Super rijschool, 22 jaar geleden bij Arjan mijn B rijbewijs gehaald en gisteren in korte tijd geslaagd voor mijn A rijbewijs. De grote voordelen van het lessen bij KERN is dat ze een eigen oefenterrein hebben waardoor ze je snel op examen niveau kunnen brengen en hoger. Goede motoren, leuke lessen, afwisselende oefeningen, goede begeleiding op maat en natuurlijk een leuke sfeer. Bij deze rijschool is heel veel mogelijk, ook spoed opleidingen op korte termijn. Het verbaasd mij daarom ook niet dat ze uit het hele land komen om hier te komen lessen. Sommige cursisten zaten zelfs in een B&B in de buurt tijdens een spoed opleiding. Heb je altijd al je motorrijbewijs willen halen, ga hier dan zeker een praatje maken of vraag gelijk een proefles aan. Het is echt een gemiste kans als je het niet doet. Beste KERN team, bedankt voor de leerzame lessen, het plezier en de gezelligheid.
Marieke Breedijk-Boer
Marieke Breedijk-Boer
aanbevolen
In 1x geslaagd voor mijn BE- rijbewijs. Arjan geeft duidelijke uitleg en heeft een rustige manier van les geven. Mijn voorkeur was om de lessen over meerdere dagen te verdelen, dit was mogelijk.
David Zwaan
David Zwaan
aanbevolen
Na het B en A rijbewijs hier te hebben gehaald gisteren hier het BE rijbewijs aan toegevoegd! Super rijschool met fijne instructeurs en alle juiste middelen om je rijopleiding tot een succes te brengen! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Lees hieronder een greep uit de ervaringen van onze auto-, motor-, bromfiets- én aanhanger toppers! 😀

In ons gastenboek worden willekeurige ervaringen gedeeld van onze oud-leerlingen.  Wil je nou zelf ervaren hoe het is om bij KERN jouw rijbewijs te halen?

VOLG EEN PROEFLES

Hallo Kernteam, Ik ben erg tevreden over mijn tijd bij Kern! Binnen de gewenste periode heb ik mijn Rijbewijs B gehaald. Ik heb altijd nuttige en prettige lessen gekregen van Roy en als ik nog eens een ander rijbewijs wil halen dan kom ik zeker bij jullie terug!

Lisette v/d Broek Rijbewijs B 18 mei 2015

Ik wil iedereen bij KERN bedanken. Toen ik een opleiding zocht wilde ik eerst een “snelle” cursus doen maar ben daar toch van afgestapt en vorig jaar begonnen bij KERN. Ik zit inmiddels met het nodige zelfvertrouwen op de motor en voel me er veilig zonder overmoedig te worden. Het positieve examen gevolg (de 1e keer heb ik verprutst door toe te geven aan zenuwen) is het bewijs dat de mannen mij goed hebben klaargestoomd in het kleine jaar dat ik bij ze heb gelest. En dat zal niet altijd zijn meegevallen voor ze want zoals Otto – Hans benadrukte: ”We moeten je meer af dan aanleren”, klopt helemaal. Nogmaals bedankt mannen!

Mike Poelman Rijbewijs A 24 april 2017

Beste het kernteam,

Ik heb rijles van Arjan gehad. Het was GEWELDIG!! Hij deed altijd zo rustig en hij is heel professioneel. Ik zou het aanraden om bij hem te rijlessen.

Rasha Fawad Rijbewijs B (automaat) 3 september 2015

Super rijschool !
Leuke, bekwame instructeurs !

Met veel plezier gelest en in 1 keer m’n A gehaald !

David Zwaan Rijbewijs A 23 juli 2016

Kern,

Onwijs bedankt dat ik mede door jullie dit avontuur tot een goed einde heb kunnen brengen.

Ik heb les gehad van Arjan, Ramon, Rene en Roy. Roy heeft mij de laatste lessen gegeven tot het examen en heel veel spanning bij mij weg genomen! Ik ben jullie allemaal onwijs dankbaar dat ik nu eindelijk mn rijbewijs heb. En mocht ik nog in de toekomst een ander rijbewijs gaan halen, kom ik zeker terug bij jullie!

Bedankt!!!

Samantha de Ridder Rijbewijs A 10 januari 2015

Beste mensen, Het gaat prima met me en ik hoop met jullie ook. Inmiddels al zo’n 6000 km afgelegd op mijn Guzzi. Morgen staat er weer een rit op het programma. Ff naar Harderwijk waar mijn broer woont. Heb nog steeds profijt van de lessen die ik bij jullie heb gehad. Regelmatig hoor ik nog dat stemmetje: ” Niet tedicht op je voorganger!” Als ik soms op de snelweg het gas eventjes wat verder opentrek. ” Denk om je plaats op de weg!” Als ik lekker over de dijk tuf. Ik ben al een paar keer langsgeweest in Arkel maar helaas was er niemand. Misschien de volgende keer beter.

Mike Rijbewijs A 6 november 2014

Beste Kern Verkeersopleidingen, Afgelopen vrijdag is Melissa geslaagd voor haar rijbewijs, we zijn erg blij dat het Melissa gelukt is om bij haar eerste opkomst direct het rijbewijs te behalen.
Ik wil jullie en, Rene in het bijzonder, bedanken voor de goede begeleiding. Wij wensen jullie veel succes in de toekomst met de verkeersschool.

Familie Bot Rijbewijs B 12 februari 2015

Ik ben zeer tevreden over de manier waarop mijn lessen verlopen en de manier waarop de instructeur me begeleid tijdens de lessen. Ik zou u dan ook aanbevelen bij al mijn vrienden het gaat uitstekend!

Fabian van de Laar Rijbewijs B 2 oktober 2015

Wat leuk dat er gevraagd wordt hoe het met me gaat! Het gaat goed! Rij regelmatig op en neer. Overdag en snachts. En ik rij zelfs af en toe in verschillende auto’s en dat gaat allemaal goed. Ik krijg ook vaak complimenten van bijrijders dat ze zich prettig voelen bij mij in de auto en dat is natuurlijk ook belangrijk. Ik heb fijn les gehad bij jullie. Vaak goede commentaar gehad, waar ik steeds veel van leerde! Af en toe op strenge toon, maar dan weet je dat je goed op moet letten. Het was ook fijn dat er altijd de tijd werd genomen om te praten over hoe ik ervoor stond en waar ik goed op moest letten. Ik heb er geen negatieve gevoelens aan overgehouden!

Coralien Zuyderduyn Rijbewijs B 12 december 2016

Hallo allemaal ! Gaat super ! Helaas door gezondheid dit jaar weinig motor gereden, maar gelukkig wel jullie toertocht. Ook deze keer super geregeld, doe volgend jaar graag weer mee ! Motoropleiding heb ik als zeer prettig ervaren. Ook mijn dochter heeft bij jullie de rijopleiding gedaan. Ook zij heeft hetzelfde goede gevoel bij de opleiding gehad ! Volgend jaar wil ik graag de vervolgopleiding doen. We houden kontakt !

Hans Rijbewijs A 13 december 2014

Ik heb nog steeds plezier van mijn motorrijbewijs en hoop volgend jaar weer met de jaarlijkse toertocht mee te gaan!

Peter de Haij Rijbewijs A 21 januari 2015

Beste Arjan en collega’s, leuk dat jullie een mailberichtje sturen met de vraag of alles goed gaat. Ik kan deze vraag positief bevestigen. Het is inmiddels al 23 jaar geleden dat ik mijn Motor A rijbewijs behaalde bij jullie rijschool en ik moet zeggen dat ik er nog steeds veel plezier aan beleef. Ik hoor het wel als jullie weer een activiteit organiseert voor de “geslaagden”.

Arie van der Linden Rijbewijs A 1 januari 1994

Inmiddels heb ik nu ca 7 maanden, m’n rijbewijs en heb ik bijna 20.000 km gereden. Onder het motto “ieder weer is motor weer” en ” de beste weg is een omweg” stap ik iedere dag weer lekker op de motor. Ik denk nog bijna dagelijks aan jullie in de vorm van: KRA2SN, pizza koerier, Piet GTI ed. en aan een uitspraak van één van je collega’s “niet probleem oplossend- maar probleem voorkomend-rijden”, veiligheid moet tenslotte voorop staan. Kortom, ik denk dat ik bij jullie een goede basis heb meegekregen.

Ron Lustig Rijbewijs A 2 februari 2016

Ik heb genoten van alle rijlessen op de motor met Otto, Arjan en René! Nooit verwacht dat ik alle examens in 1 keer zou halen!
Ik raad iedereen aan om bij KERN Verkeersopleidingen te gaan lessen!
Ik ga jullie missen, maar dat getetter in mijn oor niet haha!

Renate Bijl Rijbewijs A 12 april 2016

Ik vind het een erg fijne rijschool die voldoende tijd voor je nam om je de handelingen goed te leren. Ook als iets nog niet helemaal lukte of iets wat je zelf nog niet goed vond gaan kon gewoon geoefend worden. De info die de instructeurs gaven waren ook helder en duidelijk. Ook waren ze altijd vrolijk, wat ook heel belangrijk is, want van een chagrijnige instructeur zou ik niet vrolijk worden. Kortom, een erg fijne rijschool die ik iedereen aan zou raden.

Robby vd Pluijm Rijbewijs B 24 september 2014

Geachte lezer,

Over de lessen die ik heb gehad van René Dame ben ik zeer tevreden. We maken leuke en leerzame ritten en krijg ik goede tips. René neemt ook de tijd om vragen waar ik mee zit zo duidelijk mogelijk te beantwoorden, wat ook heel fijn is. Hierdoor is er voor mij meer duidelijkheid over situaties waar ik niet zeker over ben.

Al met al ben ik zeer tevreden over René, jullie service en de rijlessen die jullie geven!

Rens Stellaard Rijbewijs AM 3 augustus 2016

Goedemiddag,

Ik heb het prima naar mijn zin met rijden. Het is wennen en niet altijd even makkelijk maar ik doe het gelukkig met plezier.

Ook over Ramon ben ik tevreden.

Het is fijn dat jullie werken met rijkaarten zodat je weet welke onderdelen je al beheerst en aan welke onderdelen nog meer aandacht besteed moet worden.

Nathalie Paardekoper Rijbewijs A 1 juni 2016

Beste Kern verkeersopleidingen

Ik heb met veel plezier genoten van de lessen op de motor.
De uitleg en de verschillende manieren om iets te bereiken vond ik zeer handig.

Het afrijden voor de bijzondere verrichtingen op het eigen terrein is ideaal, je weet hoe je het moet doen, en word niet uit je comfort zone gehaald.

Kortom, veel geleerd van de lessen en een hele gezellige tijd gehad
Jullie zullen mij zeker nog een keertje terugzien

Joeri Hoogendoorn Rijbewijs A 31 december 2014

Beste instructeurs van Kern
ik heb het erg naar me zin gehad bij jullie en was altijd goed en gezellig ga zo door

Rob van der Waal Rijbewijs A 28 juli 2015

Hallo,

Het gaat goed, het is inmiddels bijna een jaar geleden dat ik mijn rijbewijs haalde, 2 feb.2013 om precies te zijn.
Ik heb vanaf eind mei een eigen autootje, dus volledige vrijheid (al vind ik sommige dingen nog best lastig met m’n eigen autootje)

Ik ben erg tevreden over mijn periode van lessen bij jullie!!

Marielle Romeijn Rijbewijs B 16 januari 2014

Het gaat heel goed!!!
Geniet erg van het motorrijden en hoor nog regelmatig bij bepaalde situaties stemmetjes in mijn oor!!!
Kijk erg uit naar 28 mei! Om samen met mijn dochter mee te doen met de toer rit!

Carin van der Meijden Rijbewijs A 12 april 2015

Best kernteam, het is inmiddels precies een jaar geleden Ik heb in dat jaar regelmatig met veel plezier op de motor gereden ( woon/werk en recreatief). Dankzij jullie goede en plezierige manier van lesgeven heb ik het idee, dat ik daardoor dit jaar dan ook zonder brokken ben doorgekomen ? Na een naar ben je natuurlijk nog geen ervaren motorrijder, maar door met andere motorrijders te praten en tijdschriften te lezen wordt je steeds wijzer. Bedankt voor je interesse en succes met jullie fijne rijschool.

Johan van Dijk Rijbewijs A 5 juni 2016

Ik heb met veel plezier gereden op de leuke machines die jullie als lesmotoren hebben. De instructies waren heel goed en duidelijk, ik heb het gevoel dat ik er ondanks dat ik bijna tien jaar auto rijd veel meer verkeersinzicht heb gekregen. Ook de voertuigbeheersing is sterk verbeterd op de motorfiets. Dit was voor mij wellicht het leukste onderdeel om te doen.
Al met al, het was een leuke ervaring! Alle instructeurs hebben mij zeer goed geholpen, de kracht van kern is toch wel dat de instructeurs zeer kundig zijn. Een aanrader voor iedereen die wil leren motorrijden!

David Luijten Rijbewijs A 7 april 2016

Beste KERN verkeeropleidingen,

Hartelijk bedankt voor de goede lessen die ik bij jullie, in het bijzonder Arjan Koppelaar, gehad heb.
Ik waardeerde de ontspannen sfeer waarin ik het autorijden leerde :).
Een rijbewijs is duur, maar je krijgt bij KERN waar voor je geld!

Chieline Vernooij Rijbewijs B 22 maart 2015

Goedendag,
Ik vond de opleiding goed en leuk om te volgen, daar heb ik dan ook geen aanmerkingen op.

Alleen heb ik wel last gehad van de fusie van jullie bedrijf, dat was een beetje jammer maar kan gebeuren.

Voor de rest zou ik iedereen jullie bedrijf aanraden!

Nadia Bruins Rijbewijs B 5 februari 2013

De rijles was zeer goed roy is een goede instructeur en ik heb veelplezier in de lessen gehad ik kom over een half jaar zeker terug voor aanhanger en motor rijbewijs.

Mike van der Wilde Rijbewijs B 27 april 2015

Ik heb het heel goed naar mij zin. De instructeurs zijn heel goed en er word aandacht aan je besteed bij het lessen. Goede rijschool.

DIK TEVREDEN

Klaas Kleijn Rijbewijs B 24 april 2017

Hallo Kernteam,

Ik ben tot op heden zeer tevreden met mijn opleiding, en natuurlijk ben ik te spreken over de instructeurs.

Ook tref ik het met mijn mede cursisten, leuke gasten.

Stap 1 is achter de rug “voertuigbeheersing” in juni ga ik op voor theorie-examen en aansluitend hoop ik voor praktijk-examen op te gaan.

Al met al ben ik super tevreden en ik heb er plezier/zin in.

Cor Hoekstra Rijbewijs A 24 april 2017

Beste heren van KERN,

Ik wil jullie hierbij laten weten dat ik uitermate tevreden ben. Ik heb jullie alledrie tijdens de afgelopen lessen meegemaakt en moet zeggen dat me dat goed bevallen is.
Jullie zijn alledrie prettig in de omgang, heel geduldig en duidelijk in wat je van mij verwacht.

Ruben Sprangemeijer Rijbewijs A 30 september 2014

Bij deze heel erg bedankt voor het geduld dat jij, Arjan, hebt gehad voor het aanleren van de bijzondere verrichtingen en het bijschaven van de zaken die in de 31 jaar dat ik mijn B-rijbewijs heb wat zijn weggezakt. Daarmee bedoel ik niet alleen de regels maar ook de manier van sturen, het spiegelwerk enz. We hebben aardig wat uurtjes in de auto doorgebracht en ik heb veel van jou (en je vader) geleerd. Hoe gezellig het ook was, ik ben blij dat het achter de rug is. Het lessen ging prima maar voor de examens was ik gespannen waardoor ik foutjes ging maken. Gelukkig ging het de tweede keer wel goed en ben ik reuze blij dat ik nu met mijn paardentrailer de weg op mag.

Corinne Hartog Rijbewijs AM 25 juni 2015

Geef ons een like op Facebook en blijf op de hoogte! 😀

volg_fb