4.9 ★
4.9 van de 5 !
88 Facebook beoordelingen
Britt Van de Werken
04/02/2019 @ 18:23

Super fijne rijschool rijbewijs in 1 keer gehaald 😊

Peter Zijderveld
13/12/2018 @ 15:36

Vandaag mijn motorrijbewijs gehaald, bijzondere verrichtingen, theorie en praktijkexamen in 1 keer, super rijschool, heel veel geleerd en zeker niet onbelangrijk ook heel veel plezier gehad.
Arjan en Otto-Hans zijn top instructeurs, die hun vak zeer goed verstaan.
...

Stefan Hoogendoorn
13/12/2018 @ 13:57

Bedankt voor de fijne lessen en het snelle slagen Arjan en Otto-Hans 👌🏼 Tot snel!

Joram Huisman
10/12/2018 @ 19:59

De rij-instructeurs maken de rijschool een uitstekende plaats voor je rijbewijzen 🙂

Cinha van Leeuwen
27/11/2018 @ 12:42

Wat een geweldige rijschool!!! En in 1 keer geslaagd voor mijn auto door jullie top lessen!

Peter van Riel
02/11/2018 @ 9:07

Op aanraden van een collega als Brabander hier terecht gekomen en door Arjan (1x Otto-Hans) met spoed klaargestoomd voor AVB en AVD. Zeer professioneel, met passie, relaxed en op de details die er toe doen. Het resultaat is, dat ik...

Mirjam van Ruiten
23/10/2018 @ 14:23

Rij-instructeurs met passie voor het motorrijden en hun vak en dit weten ze heel goed over te brengen. Bij Arjan en Otto Hans ben je gegarandeerd aan het juiste adres als je goed wilt leren rijden!

Facebook

Lees hieronder een greep uit de ervaringen van onze auto-, motor-, bromfiets- én aanhanger toppers! 😀

In ons gastenboek worden willekeurige ervaringen gedeeld van onze oud-leerlingen.  Wil je nou zelf ervaren hoe het is om bij KERN jouw rijbewijs te halen?

VOLG EEN PROEFLES

Bij deze heel erg bedankt voor het geduld dat jij, Arjan, hebt gehad voor het aanleren van de bijzondere verrichtingen en het bijschaven van de zaken die in de 31 jaar dat ik mijn B-rijbewijs heb wat zijn weggezakt. Daarmee bedoel ik niet alleen de regels maar ook de manier van sturen, het spiegelwerk enz. We hebben aardig wat uurtjes in de auto doorgebracht en ik heb veel van jou (en je vader) geleerd. Hoe gezellig het ook was, ik ben blij dat het achter de rug is. Het lessen ging prima maar voor de examens was ik gespannen waardoor ik foutjes ging maken. Gelukkig ging het de tweede keer wel goed en ben ik reuze blij dat ik nu met mijn paardentrailer de weg op mag.

Corinne Hartog Rijbewijs AM 25 juni 2015

Hallo, Ik kijk met plezier terug op de goede begeleiding van jullie. Ik rijd met heel veel genoegen regelmatig op mijn Harley door de polder. Zo af en toe rijd ik langs Arkel om een praatje te maken met Otto, Arjan of René. Ik ben blij dat ik ondanks mijn hoge leeftijd ? toch mijn motorrijbewijs heb gehaald. Ik vertel iedereen dat ik bij Kern les gehad heb.

Arie de Groot Rijbewijs A 7 januari 2016

Geachte lezer,

Over de lessen die ik heb gehad van René Dame ben ik zeer tevreden. We maken leuke en leerzame ritten en krijg ik goede tips. René neemt ook de tijd om vragen waar ik mee zit zo duidelijk mogelijk te beantwoorden, wat ook heel fijn is. Hierdoor is er voor mij meer duidelijkheid over situaties waar ik niet zeker over ben.

Al met al ben ik zeer tevreden over René, jullie service en de rijlessen die jullie geven!

Rens Stellaard Rijbewijs AM 3 augustus 2016

Hallo Kernteam, Ik ben erg tevreden over mijn tijd bij Kern! Binnen de gewenste periode heb ik mijn Rijbewijs B gehaald. Ik heb altijd nuttige en prettige lessen gekregen van Roy en als ik nog eens een ander rijbewijs wil halen dan kom ik zeker bij jullie terug!

Lisette v/d Broek Rijbewijs B 18 mei 2015

Beste Kern verkeersopleidingen

Ik heb met veel plezier genoten van de lessen op de motor.
De uitleg en de verschillende manieren om iets te bereiken vond ik zeer handig.

Het afrijden voor de bijzondere verrichtingen op het eigen terrein is ideaal, je weet hoe je het moet doen, en word niet uit je comfort zone gehaald.

Kortom, veel geleerd van de lessen en een hele gezellige tijd gehad
Jullie zullen mij zeker nog een keertje terugzien

Joeri Hoogendoorn Rijbewijs A 31 december 2014

Ik heb genoten van alle rijlessen op de motor met Otto, Arjan en René! Nooit verwacht dat ik alle examens in 1 keer zou halen!
Ik raad iedereen aan om bij KERN Verkeersopleidingen te gaan lessen!
Ik ga jullie missen, maar dat getetter in mijn oor niet haha!

Renate Bijl Rijbewijs A 12 april 2016

Ben zo blij dat ik bij KERN motorrijles ben gaan volgen!: afgelopen woensdag dus 6 uur lang les gehad, route vanaf Arkel -binnendoor- naar Arnhem, Postbank. Gaaf! KERN verkeersopleidingen Een perfecte les voor het examen straks!

Mark van den Berg Rijbewijs A 6 januari 2015

De rijles was zeer goed roy is een goede instructeur en ik heb veelplezier in de lessen gehad ik kom over een half jaar zeker terug voor aanhanger en motor rijbewijs.

Mike van der Wilde Rijbewijs B 27 april 2015

Beste Kern Verkeersopleidingen, Afgelopen vrijdag is Melissa geslaagd voor haar rijbewijs, we zijn erg blij dat het Melissa gelukt is om bij haar eerste opkomst direct het rijbewijs te behalen.
Ik wil jullie en, Rene in het bijzonder, bedanken voor de goede begeleiding. Wij wensen jullie veel succes in de toekomst met de verkeersschool.

Familie Bot Rijbewijs B 12 februari 2015

Beste kern verkeersopleidingen.

Ik wil nogmaals melden dat ik erg prettig bij jullie heb gelest en zeker een hele leuke tijd heb gehad.
Als mensen er naar vragen zal ik jullie zeker aanraden!!

Ruben Elbertsen Rijbewijs A 24 maart 2015

Goedenavond,

Ik wil jullie nog even bedanken voor de prettige lesdag die mijn dochter heeft gehad.

Alles was prima geregeld en ze voelde zich erg prettig bij de instructeur.

Ze heeft de dag als leerzaam en prettig ervaren ondanks het slechte weer.

Miranda en Cyanne van der Ham Rijbewijs AM 12 november 2014

Hallo,

Het gaat super! Ik maak veel kilometers met de auto van me moeder.. Flink sparen en hopelijk volgende maand eigen auto’tje!

Bedankt nog voor de super lessen en gezellige ritten!

Anne van Breugel Rijbewijs B 24 april 2017

Beste Kern,

Ik heb het super ervaren bij jullie.
Arjan en René stellen je op je gemak en zijn erg vriendelijk.
En ik ben geslaagd!!! Wat wil je nog meer.

Eva Verschoor Rijbewijs B 23 juni 2015

Goedemiddag,

Hartelijk bedankt voor de gezellige en leerzame lessen, ik heb vooral met Otto Hans gereden, dit is een top instructeur, en tussendoor ook nog een paar keer met Arjan en Rene, ook deze lessen waren ook top! Ik heb het erg naar mijn zin gehad, en over een tijdje kom ik zeker nog terug voor het rijbewijs E achter B.

Rijbewijs B 2 april 2016

Beste KERN verkeeropleidingen,

Hartelijk bedankt voor de goede lessen die ik bij jullie, in het bijzonder Arjan Koppelaar, gehad heb.
Ik waardeerde de ontspannen sfeer waarin ik het autorijden leerde :).
Een rijbewijs is duur, maar je krijgt bij KERN waar voor je geld!

Chieline Vernooij Rijbewijs B 22 maart 2015

Prima opleiding, aan te raden! Ik vond het met name prettig dat je de eerste tijd intern op het terrein kunt rijden en pas als de motor een beetje beter ‘luistert’ de boze buitenwereld wordt verkend. De opbouw is goed. Veel aandacht voor bijzondere verrichtingen in het begin, maar net als dat saai begint te worden de weg op en combineren. Het is ook prettig dat je je materialen niet meteen hoeft aan te schaffen, maar daar later over na kunt denken (jas, broek, laarzen, helm) Ik vond de uitleg van Otto Hans helder en goed gedoseerd. Soms ‘hoor’ ik zijn instructies nog tijdens het rijden ?

Dienie van Wijngaarden Rijbewijs A 24 april 2017

Hallo Kernteam,

Ik ben tot op heden zeer tevreden met mijn opleiding, en natuurlijk ben ik te spreken over de instructeurs.

Ook tref ik het met mijn mede cursisten, leuke gasten.

Stap 1 is achter de rug “voertuigbeheersing” in juni ga ik op voor theorie-examen en aansluitend hoop ik voor praktijk-examen op te gaan.

Al met al ben ik super tevreden en ik heb er plezier/zin in.

Cor Hoekstra Rijbewijs A 24 april 2017

Top instructeurs met een echt motorhart.

Annet de Leng Rijbewijs A 24 februari 2016

Kern,

Onwijs bedankt dat ik mede door jullie dit avontuur tot een goed einde heb kunnen brengen.

Ik heb les gehad van Arjan, Ramon, Rene en Roy. Roy heeft mij de laatste lessen gegeven tot het examen en heel veel spanning bij mij weg genomen! Ik ben jullie allemaal onwijs dankbaar dat ik nu eindelijk mn rijbewijs heb. En mocht ik nog in de toekomst een ander rijbewijs gaan halen, kom ik zeker terug bij jullie!

Bedankt!!!

Samantha de Ridder Rijbewijs A 10 januari 2015

Hallo! Ik heb drie weken lang een spoedcursus gevolgd bij jullie, wat inhoudt dat er drie weken lang volop gelest wordt. Hierbij is het natuurlijk belangrijk dat het goed klikt tussen de instructeur en de leerling. Persoonlijk vind ik het erg fijn als ik een relaxed persoon naast me heb zitten die rustig blijft en dingen goed kan uitleggen. René en Arjan hebben mij in deze drie weken uitstekend geholpen! Het zijn hele fijne mensen, ze bleven ten alle tijden rustig en waren erg duidelijk! Dankzij hun support heb ik het voor elkaar gekregen binnen drie weken mijn rijbewijs te halen!! Nogmaals bedankt mannen, ik ben ontzettend blij!!!

Sharon Rijbewijs B 27 oktober 2014

Lessen waren top. Veel gedaan aan voertuigbeheersing (nauwe straatjes en bochten achteruit). De route in het examen was daardoor relatief makkelijk. Ander pluspunt is ervaring en kennis van instructeur.

Arend-Jan Meerkerk Rijbewijs BE 12 juni 2015

Het gaat heel goed!!!
Geniet erg van het motorrijden en hoor nog regelmatig bij bepaalde situaties stemmetjes in mijn oor!!!
Kijk erg uit naar 28 mei! Om samen met mijn dochter mee te doen met de toer rit!

Carin van der Meijden Rijbewijs A 12 april 2015

Beste kernteam,

Ik ben zeer tevreden over alle 3 de rij-instructeurs die ik heb gehad en ben ook zeer tevreden over de manier hoe er gewerkt word tot op heden heb ik hier niks op aan te merken.

Michel v/d Stelt Rijbewijs A 12 maart 2015

Ik vind het een erg fijne rijschool die voldoende tijd voor je nam om je de handelingen goed te leren. Ook als iets nog niet helemaal lukte of iets wat je zelf nog niet goed vond gaan kon gewoon geoefend worden. De info die de instructeurs gaven waren ook helder en duidelijk. Ook waren ze altijd vrolijk, wat ook heel belangrijk is, want van een chagrijnige instructeur zou ik niet vrolijk worden. Kortom, een erg fijne rijschool die ik iedereen aan zou raden.

Robby vd Pluijm Rijbewijs B 24 september 2014

Beste heren van KERN,

Ik wil jullie hierbij laten weten dat ik uitermate tevreden ben. Ik heb jullie alledrie tijdens de afgelopen lessen meegemaakt en moet zeggen dat me dat goed bevallen is.
Jullie zijn alledrie prettig in de omgang, heel geduldig en duidelijk in wat je van mij verwacht.

Ruben Sprangemeijer Rijbewijs A 30 september 2014

Het was een super dagje met 4 uur lessen met de top instructeur Arjan die me heel veel tips heeft gegeven en me heeft geholpen met dingen te verbeteren!
Ik heb heel veel geleerd en nog een leuke dag gehad en nog een geslaagd in 1x.
Samengevat TOP RIJSCHOOL !!

Oualid Zarguit Rijbewijs AM 2 februari 2015

Ik wil graag mijn blijdschap van mijn A rijbewijs tonen en nogmaals benadrukken dat de lessen die ik heb gehad van Arjan en René super waren en wel in de zin van gezellig en heel leerzaam. En dat laat ik tot op de dag van vandaag nog steeds weten dat het super is dat de instructeurs van Frank (nu KERN) met de motor mee rijden daar kan menig rijschool nog wat van leren, watjes zijn het die met de auto er achter aan racen om de motors bij te houden, het moest verboden worden. […] Het gaat jullie allemaal goed en dat jullie nog maar heeeeel veel les km mogen maken. Groetjes van een zeer blijde motorrijder

Bert Muijrers Rijbewijs A 24 april 2017

Goedendag,
Ik vond de opleiding goed en leuk om te volgen, daar heb ik dan ook geen aanmerkingen op.

Alleen heb ik wel last gehad van de fusie van jullie bedrijf, dat was een beetje jammer maar kan gebeuren.

Voor de rest zou ik iedereen jullie bedrijf aanraden!

Nadia Bruins Rijbewijs B 5 februari 2013

Ik ben zeer tevreden over de manier waarop mijn lessen verlopen en de manier waarop de instructeur me begeleid tijdens de lessen. Ik zou u dan ook aanbevelen bij al mijn vrienden het gaat uitstekend!

Fabian van de Laar Rijbewijs B 2 oktober 2015

Beste het kernteam,

Ik heb rijles van Arjan gehad. Het was GEWELDIG!! Hij deed altijd zo rustig en hij is heel professioneel. Ik zou het aanraden om bij hem te rijlessen.

Rasha Fawad Rijbewijs B (automaat) 3 september 2015

Geef ons een like op Facebook en blijf op de hoogte! 😀

volg_fb