5 ★
5 van de 5 !
94 Facebook beoordelingen
Tony Van't Hart
13/02/2020 @ 17:30

Goed les gekregen en prettige sfeer. In 1 keer geslaagd voor B-E.
Ik zou rijschool kern zeker aanbevelen!
Bedankt👍🏻

Nick van Leeuwen
16/01/2020 @ 19:47

Goede lessen, doorgaans flexibel in te plannen, duidelijke terugkoppeling en niet te onpersoonlijk zodat je je goed op je gemak voelt. Alles in een keer gehaald zonder problemen!

Maartje Herwegh
09/01/2020 @ 20:52

Top rijschool! Fijne motor rijlessen gehad van Arjan.

Violet Van Aarssen
09/01/2020 @ 15:42

Motorrijles zojuist afgerond! Fijne lessen gehad bij KERN van Arjan. Absoluut aan te raden!

Lilian Wazir
20/12/2019 @ 21:20

Na een aantal verschillende rijscholen te hebben geprobeerd en een tip van een vriendin, uiteindelijk bij Kern terecht gekomen. Fantastische rijschool en super instructeur! In een paar maanden m'n rijbewijs gehaald. Echt een aanrader! Bedankt Maurice! 🚘

Paul Anoniem
16/11/2019 @ 10:22

Met plezier heb ik gelest bij KERN voor het BE-rijbewijs. Mede dankzij het onvermoeibaar door Ramon herhalen van het juiste rijden met een aanhanger heb ik het examen de 1e keer gehaald. In een prettige sfeer, leuk team.

Christina Volders
14/11/2019 @ 16:07

Mijn man samen met onze zoon de spoedcursus gevolgd. Beiden in één keer geslaagd! Alles was heel goed geregeld. Duidelijke instructies. Ook een duidelijke website met instuctievideo's. Alle lestijden worden via de mail bevestigd. In één woord: perfect! Echt een...

Facebook

Lees hieronder een greep uit de ervaringen van onze auto-, motor-, bromfiets- én aanhanger toppers! 😀

In ons gastenboek worden willekeurige ervaringen gedeeld van onze oud-leerlingen.  Wil je nou zelf ervaren hoe het is om bij KERN jouw rijbewijs te halen?

VOLG EEN PROEFLES

Hallo,

Bedankt voor de felicitaties!

Ik ben heel erg tevreden over jullie ik werd altijd goed behandeld en als ik een vraag had die werd altijd gelijk beantwoord door me eerst te bellen en als ik niet op nam door mij te mailen! En de praktijk lessen van René en Arjan waren erg leuk en leerzaam door hun ik nu mijn rijbewijs gehaald bij de beste rijschool van Nederland!
En ik er kom zeker terug voor mijn andere rijbewijzen!

Bedankt voor alles!

Sander de Lange Rijbewijs AM 17 augustus 2015

Hallo Kernteam,

Ik ben tot op heden zeer tevreden met mijn opleiding, en natuurlijk ben ik te spreken over de instructeurs.

Ook tref ik het met mijn mede cursisten, leuke gasten.

Stap 1 is achter de rug “voertuigbeheersing” in juni ga ik op voor theorie-examen en aansluitend hoop ik voor praktijk-examen op te gaan.

Al met al ben ik super tevreden en ik heb er plezier/zin in.

Cor Hoekstra Rijbewijs A 24 april 2017

Beste kernteam,

Ik ben zeer tevreden over alle 3 de rij-instructeurs die ik heb gehad en ben ook zeer tevreden over de manier hoe er gewerkt word tot op heden heb ik hier niks op aan te merken.

Michel v/d Stelt Rijbewijs A 12 maart 2015

Ik heb het heel goed naar mij zin. De instructeurs zijn heel goed en er word aandacht aan je besteed bij het lessen. Goede rijschool.

DIK TEVREDEN

Klaas Kleijn Rijbewijs B 24 april 2017

Beste Arjan en collega’s, leuk dat jullie een mailberichtje sturen met de vraag of alles goed gaat. Ik kan deze vraag positief bevestigen. Het is inmiddels al 23 jaar geleden dat ik mijn Motor A rijbewijs behaalde bij jullie rijschool en ik moet zeggen dat ik er nog steeds veel plezier aan beleef. Ik hoor het wel als jullie weer een activiteit organiseert voor de “geslaagden”.

Arie van der Linden Rijbewijs A 1 januari 1994

Beste Arjan en Rene, Vandaag rijexamen gedaan voor de motor en geslaagd, ik kan geen beter verjaardag cadeau wensen. Mede door jullie support, toewijding en heerlijke praktische lesuren ,waar ik veel van heb opgestoken, heb ik dit succesvol kunnen afronden. Mijn hartelijk dank voor alles. Ik hoop eens met jullie en oud leerlingen van het Kern team te mogen gaan toeren. Als mijn dochter aan haar auto rijbewijs gaat beginnen boek ik uiteraard bij het Kern team. Nogmaals bedankt voor alles.

Jan Wink Rijbewijs A 11 augustus 2015

Best kernteam, het is inmiddels precies een jaar geleden Ik heb in dat jaar regelmatig met veel plezier op de motor gereden ( woon/werk en recreatief). Dankzij jullie goede en plezierige manier van lesgeven heb ik het idee, dat ik daardoor dit jaar dan ook zonder brokken ben doorgekomen ? Na een naar ben je natuurlijk nog geen ervaren motorrijder, maar door met andere motorrijders te praten en tijdschriften te lezen wordt je steeds wijzer. Bedankt voor je interesse en succes met jullie fijne rijschool.

Johan van Dijk Rijbewijs A 5 juni 2016

Dag Team van KERN verkeersopleidingen, Bedankt voor de felicitaties en goede zorgen. En Arjan, jij super bedankt voor alle (goede) tekst en uitleg!! Jammer dat het zo kort duurde, ik heb er heel veel plezier aan beleefd!

Ulrich Gabeler Rijbewijs BE 28 april 2015

Hallo Kernteam.

ik heb met plezier de lessen gevolgd, alles is supergoed geregeld, ook wat betreft de motorkleding.
Je hebt echt waar voor je geld.!

Bedankt voor jullie goede uitleg en geduld.

Jan Vogel Rijbewijs A 18 september 2015

Super rijschool !
Leuke, bekwame instructeurs !

Met veel plezier gelest en in 1 keer m’n A gehaald !

David Zwaan Rijbewijs A 23 juli 2016

Goedemiddag,

Ik heb het prima naar mijn zin met rijden. Het is wennen en niet altijd even makkelijk maar ik doe het gelukkig met plezier.

Ook over Ramon ben ik tevreden.

Het is fijn dat jullie werken met rijkaarten zodat je weet welke onderdelen je al beheerst en aan welke onderdelen nog meer aandacht besteed moet worden.

Nathalie Paardekoper Rijbewijs A 1 juni 2016

Ik ben zeer tevreden over de manier waarop mijn lessen verlopen en de manier waarop de instructeur me begeleid tijdens de lessen. Ik zou u dan ook aanbevelen bij al mijn vrienden het gaat uitstekend!

Fabian van de Laar Rijbewijs B 2 oktober 2015

Nou, ik ben super dankbaar voor de gezelligheid, en de gezellige leerzame lessen.. Van zowel rené, als die van Ramon!
Ik heb het heel erg naar mijn zin gehad!
En jullie zien mij zeker terug voor mijn aanhanger rijbewijs!

Mega bedankt!

Mandy Verheij Rijbewijs B 1 april 2016

Ik ben erg tevreden over KERN als rijschool. De instructeurs zijn gewoon echte vakmensen. De lessen zijn leerzaam, gezellig en vaak ook ontspannen. Je moet uiteindelijk wel presteren, maar er wordt geen grote druk op gelegd. Daarnaast denk ik dat alle instructeurs in staat zijn iedere kandidaat op een juiste wijze te benaderen. Een kleine opmerking: Persoonlijk vind ik het nog wel eens lastig om helder te krijgen ‘waar ik sta’. Hier bedoel ik niet mee dat ik wekelijks te horen moet krijgen hoeveel lessen ik nog nodig heb, maar voor mij zou het verhelderend werken wanneer ik iets meer inzicht krijg in mijn ontwikkeling.

Geert van den Born Rijbewijs A 2 april 2015

Beste Arjan,

Het is plezierig lessen bij Kern verkeersopleidingen.
Verzorgd materieel en een goede en heldere uitleg.

Etienne Rijbewijs BE 2 oktober 2014

Beste KERN Team, Bedankt voor het mede behalen van mijn rijbewijs E, ik heb erg genoten van de lessen met jullie. De lessen vond ik erg goed, met name de rust en tijd die er voor mij werd genomen vond ik erg prettig. Ik weet geen verbeter punten, wat ik wel weet is dat jullie een hele goede rijschool zijn en dat er naar mijn inzicht niets veranderd hoeft te worden. Ik zou jullie aan iedereen aanraden vanwege de rust binnen jullie team en de tijd die jullie voor iemand nemen. Heel hartelijk bedankt.

Ronald Vuurens Rijbewijs BE 24 april 2017

Ik ging vol zelfvertrouwen naar de proefles! Totdat ik erachter kwam dat de motor wat zwaarder was als het puchie en dat de pionnen wel verrekte dicht bijelkaar staan. Het idee van even halen liet ik snel varen, vertrouwen krijgen en weten wat je kan en vooral niet kan werd prioriteit! Gelukkig konden ze me daar prima mee helpen! […] Alle 3 de examens in 1 keer gehaald! Dus… Twijfel je over het halen van je motor rijbewijs..?? Stop met twijfelen! Het is geweldig!! Twijfel je over welke rijschool je moet kiezen..?? Scroll naar beneden… Rechts onderin kan je je inschrijven!! ? Bedankt!!

Barry Rikkers Rijbewijs A 1 november 2014

Ben zo blij dat ik bij KERN motorrijles ben gaan volgen!: afgelopen woensdag dus 6 uur lang les gehad, route vanaf Arkel -binnendoor- naar Arnhem, Postbank. Gaaf! KERN verkeersopleidingen Een perfecte les voor het examen straks!

Mark van den Berg Rijbewijs A 6 januari 2015

Top instructeurs met een echt motorhart.

Annet de Leng Rijbewijs A 24 februari 2016

Top verkeersschool. Leuke relaxte maar attente instructeur.

Gertjan van Ravenswaaij Rijbewijs BE 12 april 2015

Beste mensen van KERN,

Graag wil ik op deze email reageren met zeer positief nieuws. Door jullie (met name Otto-Hans en Arjan) voel ik me steeds meer vertrouwd om de motor en groei ik lekker door. Ik ben heel tevreden met de manier van lesgeven en ook zeker de afwisseling is erg fijn. Door jullie kan ik (hopelijk) zeer vlot mijn rijbewijs behalen en met veel plezier en vertrouwen beginnen aan mooie tijden met een motor.

Bedankt!

Gert-Jan Rijbewijs A 24 augustus 2014

Beste kern verkeersopleidingen.

Ik wil nogmaals melden dat ik erg prettig bij jullie heb gelest en zeker een hele leuke tijd heb gehad.
Als mensen er naar vragen zal ik jullie zeker aanraden!!

Ruben Elbertsen Rijbewijs A 24 maart 2015

Hallo Kernteam, Ik ben erg tevreden over mijn tijd bij Kern! Binnen de gewenste periode heb ik mijn Rijbewijs B gehaald. Ik heb altijd nuttige en prettige lessen gekregen van Roy en als ik nog eens een ander rijbewijs wil halen dan kom ik zeker bij jullie terug!

Lisette v/d Broek Rijbewijs B 18 mei 2015

Beste Kern,

Ik heb het super ervaren bij jullie.
Arjan en René stellen je op je gemak en zijn erg vriendelijk.
En ik ben geslaagd!!! Wat wil je nog meer.

Eva Verschoor Rijbewijs B 23 juni 2015

Geachte lezer,

Over de lessen die ik heb gehad van René Dame ben ik zeer tevreden. We maken leuke en leerzame ritten en krijg ik goede tips. René neemt ook de tijd om vragen waar ik mee zit zo duidelijk mogelijk te beantwoorden, wat ook heel fijn is. Hierdoor is er voor mij meer duidelijkheid over situaties waar ik niet zeker over ben.

Al met al ben ik zeer tevreden over René, jullie service en de rijlessen die jullie geven!

Rens Stellaard Rijbewijs AM 3 augustus 2016

Hallo Otto-Hans,

Met mij gaat goed, heb wel al ruim 2 jaar mijn A Rijbewijs, heb inmiddels ook een zwaardere motor, we hebben hem vorige week naar onze winterstalling gebracht.
Ik ben trots op mn rijbewijs, en heb er een hoop plezier van, aanschaf gedaan van beter pak, goeie helm en communicatie set en navigatie daar ben ik helemaal dol op, geeft kronkelroute aan is super hoor.

Erika de Bok Rijbewijs A 12 juli 2014

Bij deze heel erg bedankt voor het geduld dat jij, Arjan, hebt gehad voor het aanleren van de bijzondere verrichtingen en het bijschaven van de zaken die in de 31 jaar dat ik mijn B-rijbewijs heb wat zijn weggezakt. Daarmee bedoel ik niet alleen de regels maar ook de manier van sturen, het spiegelwerk enz. We hebben aardig wat uurtjes in de auto doorgebracht en ik heb veel van jou (en je vader) geleerd. Hoe gezellig het ook was, ik ben blij dat het achter de rug is. Het lessen ging prima maar voor de examens was ik gespannen waardoor ik foutjes ging maken. Gelukkig ging het de tweede keer wel goed en ben ik reuze blij dat ik nu met mijn paardentrailer de weg op mag.

Corinne Hartog Rijbewijs AM 25 juni 2015

Beste Kern team,

Super bedankt voor de leerzame lessen, vind Kern een goede en leuke rijschool!! Nu opzoek naar een leuke motor en dan kan ik gaan toeren!! Nogmaals dank, vond het super!!

Nienke Blom Rijbewijs A 8 oktober 2015

Hallo, Ik kijk met plezier terug op de goede begeleiding van jullie. Ik rijd met heel veel genoegen regelmatig op mijn Harley door de polder. Zo af en toe rijd ik langs Arkel om een praatje te maken met Otto, Arjan of René. Ik ben blij dat ik ondanks mijn hoge leeftijd ? toch mijn motorrijbewijs heb gehaald. Ik vertel iedereen dat ik bij Kern les gehad heb.

Arie de Groot Rijbewijs A 7 januari 2016

Hallo, Middels deze mail wil ik jullie bedanken voor de goede rijlessen aan mijn dochter Nadine de Bruijn.
Resultaat in één keer geslaagd. Top prestatie van me dochter maar ook zeker van jullie.
Over een jaar is mijn zoon aan de beurt en voor ons is het niet moeilijk waar hij gaat lessen.

Moeder van Nadine Rijbewijs B 21 maart 2016

Geef ons een like op Facebook en blijf op de hoogte! 😀

volg_fb