5 ★
5 van de 5 !
115 Facebook beoordelingen
Dustin Bleeker
24/05/2022 @ 11:59

Super team! Goede begeleiding. In een keer mijn examen gehaald. Met name door Maurice zijn begeleiding! 🎉🎉

Senne Bok
14/02/2022 @ 12:02

Erg fijne communicatie, duidelijk, staan open voor feedback, credits naar Maurice

Robert Jansma
13/12/2021 @ 12:17

Fantastische instructeurs die op een duidelijke maar ook gezellige manier jouw helpen met je rijbewijs. In 1x geslaagd met motor rijbewijs. Jongens bedankt 😁

Rudi van den Heuvel
30/11/2021 @ 5:17

Goede communicatie, duidelijke instructeurs, ik beveel dit bedrijf zeker aan!

Rianne Dijkhuizen
23/11/2021 @ 17:55

Vandaag is mijn vriend Kevin Thijsse geslaagd voor zijn motor rijbewijs. Wij komen uit Rotterdam Hoogvliet en zijn via andere cursisten bij KERN terecht gekomen vanwege de goede verhalen. Vanwege de afstand hebben wij gekozen voor een spoedopleiding en ook...

Sigmund Nurse
11/11/2021 @ 18:27

Vandaag geslaagd voor mijn motor rijbewijs

Ik vond het een fijne rijschool ik voelde me echt op mijn gemak bij deze rijschool.
Ik heb veel geleerd bij ze
Wat fijn is dat je...

Maaike Van der Hek - Snijders
01/11/2021 @ 14:11

Zeer goede rijschool met hele goede instructeurs!

Ik zat eerst bij een andere rijschool waarbij ik weinig vertrouwen meekreeg, de instructeur en ik lagen niet op een lijn als het ging over de wijze van lesgeven en...

Facebook

Lees hieronder een greep uit de ervaringen van onze auto-, motor-, bromfiets- én aanhanger toppers! 😀

In ons gastenboek worden willekeurige ervaringen gedeeld van onze oud-leerlingen.  Wil je nou zelf ervaren hoe het is om bij KERN jouw rijbewijs te halen?

VOLG EEN PROEFLES

Goedemiddag,

Hartelijk bedankt voor de gezellige en leerzame lessen, ik heb vooral met Otto Hans gereden, dit is een top instructeur, en tussendoor ook nog een paar keer met Arjan en Rene, ook deze lessen waren ook top! Ik heb het erg naar mijn zin gehad, en over een tijdje kom ik zeker nog terug voor het rijbewijs E achter B.

Rijbewijs B 2 april 2016

Beste instructeurs van Kern
ik heb het erg naar me zin gehad bij jullie en was altijd goed en gezellig ga zo door

Rob van der Waal Rijbewijs A 28 juli 2015

Hallo Rijschool Kern,

Ik wil jullie hartelijk danken voor de goede en leerzame lessen. Ook was de service harstikke goed. Jullie probeerden alles zo snel mogelijk te regelen met het cbr. Nogmaals hartelijk dank en jullie zullen mij zeker terug zien voor mijn andere rijbewijzen!

Rick de Groot Rijbewijs B 10 maart 2016

Nou, ik ben super dankbaar voor de gezelligheid, en de gezellige leerzame lessen.. Van zowel rené, als die van Ramon!
Ik heb het heel erg naar mijn zin gehad!
En jullie zien mij zeker terug voor mijn aanhanger rijbewijs!

Mega bedankt!

Mandy Verheij Rijbewijs B 1 april 2016

Ik ging vol zelfvertrouwen naar de proefles! Totdat ik erachter kwam dat de motor wat zwaarder was als het puchie en dat de pionnen wel verrekte dicht bijelkaar staan. Het idee van even halen liet ik snel varen, vertrouwen krijgen en weten wat je kan en vooral niet kan werd prioriteit! Gelukkig konden ze me daar prima mee helpen! […] Alle 3 de examens in 1 keer gehaald! Dus… Twijfel je over het halen van je motor rijbewijs..?? Stop met twijfelen! Het is geweldig!! Twijfel je over welke rijschool je moet kiezen..?? Scroll naar beneden… Rechts onderin kan je je inschrijven!! ? Bedankt!!

Barry Rikkers Rijbewijs A 1 november 2014

Beste instructeurs, Even m’n rijbewijs halen viel toch hard tegen. Was pittige periode moet ik zeggen. Via RIS manier wel heel duidelijk en in de goeie volgorde. Ik heb de meeste lessen gehad van Ramon en het laatste stukje van Arjan. Jullie hebben veel aandacht en weten de lessen wel aan de persoon aan te passen. Dat heeft ertoe geleid dat ik in 1x ben geslaagd voor b-automaat.
Zo enorm blij mee….. Mag nu met al die ervaring en wijze lessen de weg op. Dank jullie wel.

Karin van Meggelen Rijbewijs B (automaat) 16 oktober 2015

Goedemiddag,

Ook al was het aan het begin spannend en zag ik er dus best tegenop, vind ik het nu toch steeds leuker worden!
Heb het goed naar me zin bij KERN en ben zeer tevreden over mijn rijles instructeur Otto Hans. Die alles rustig uitlegt en als het dan toch per ongeluk een keer fout gaat, net zo rustig blijft en alles opnieuw herhaalt voor mij.

Marleen Rijbewijs B 24 oktober 2015

Ik heb genoten van alle rijlessen op de motor met Otto, Arjan en René! Nooit verwacht dat ik alle examens in 1 keer zou halen!
Ik raad iedereen aan om bij KERN Verkeersopleidingen te gaan lessen!
Ik ga jullie missen, maar dat getetter in mijn oor niet haha!

Renate Bijl Rijbewijs A 12 april 2016

Beste KERN,

Ik heb de opleiding bij jullie als zeer prettig ervaren en vertel dit ook door aan vrienden ?
Ook heb ik veel profijt gehad van het feit dat ik eerst een half jaar met m’n ouders mocht rijden.
Nu ik net 18 ben is het ook fijn dat ik al enige ervaring heb.

Aron de Rooij Rijbewijs B 12 april 2016

Hoi,

Ik heb de rijlessen altijd fijn gevonden. Gewoon rustig alles goed uitleggen.

Thijs de Zwart Rijbewijs A 24 april 2017

Wat leuk dat er gevraagd wordt hoe het met me gaat! Het gaat goed! Rij regelmatig op en neer. Overdag en snachts. En ik rij zelfs af en toe in verschillende auto’s en dat gaat allemaal goed. Ik krijg ook vaak complimenten van bijrijders dat ze zich prettig voelen bij mij in de auto en dat is natuurlijk ook belangrijk. Ik heb fijn les gehad bij jullie. Vaak goede commentaar gehad, waar ik steeds veel van leerde! Af en toe op strenge toon, maar dan weet je dat je goed op moet letten. Het was ook fijn dat er altijd de tijd werd genomen om te praten over hoe ik ervoor stond en waar ik goed op moest letten. Ik heb er geen negatieve gevoelens aan overgehouden!

Coralien Zuyderduyn Rijbewijs B 12 december 2016

Best kernteam, het is inmiddels precies een jaar geleden Ik heb in dat jaar regelmatig met veel plezier op de motor gereden ( woon/werk en recreatief). Dankzij jullie goede en plezierige manier van lesgeven heb ik het idee, dat ik daardoor dit jaar dan ook zonder brokken ben doorgekomen ? Na een naar ben je natuurlijk nog geen ervaren motorrijder, maar door met andere motorrijders te praten en tijdschriften te lezen wordt je steeds wijzer. Bedankt voor je interesse en succes met jullie fijne rijschool.

Johan van Dijk Rijbewijs A 5 juni 2016

Ik heb het heel goed naar mij zin. De instructeurs zijn heel goed en er word aandacht aan je besteed bij het lessen. Goede rijschool.

DIK TEVREDEN

Klaas Kleijn Rijbewijs B 24 april 2017

Top verkeersschool. Leuke relaxte maar attente instructeur.

Gertjan van Ravenswaaij Rijbewijs BE 12 april 2015

Hallo, Ik kijk met plezier terug op de goede begeleiding van jullie. Ik rijd met heel veel genoegen regelmatig op mijn Harley door de polder. Zo af en toe rijd ik langs Arkel om een praatje te maken met Otto, Arjan of René. Ik ben blij dat ik ondanks mijn hoge leeftijd ? toch mijn motorrijbewijs heb gehaald. Ik vertel iedereen dat ik bij Kern les gehad heb.

Arie de Groot Rijbewijs A 7 januari 2016

KERN Verkeersopleidingen,

Bedankt! Ik heb in een korte tijd enorm veel geleerd bij jullie opleiding. De begeleiding was goed. Door de duidelijke uitleg en fijne sfeer tijdens in de auto voelde ik me prettig achter het stuur! Ook het werken met het RIS-boek vond ik handig. Ik vond het interessant om hierin te lezen en kon de informatie prima verwerken in de praktijk.

Nogmaals, bedankt voor de goede lessen! En de groene pepermuntjes deden het ook prima ?

Jurre Rijbewijs B 22 november 2014

Inmiddels heb ik nu ca 7 maanden, m’n rijbewijs en heb ik bijna 20.000 km gereden. Onder het motto “ieder weer is motor weer” en ” de beste weg is een omweg” stap ik iedere dag weer lekker op de motor. Ik denk nog bijna dagelijks aan jullie in de vorm van: KRA2SN, pizza koerier, Piet GTI ed. en aan een uitspraak van één van je collega’s “niet probleem oplossend- maar probleem voorkomend-rijden”, veiligheid moet tenslotte voorop staan. Kortom, ik denk dat ik bij jullie een goede basis heb meegekregen.

Ron Lustig Rijbewijs A 2 februari 2016

Goedemiddag,

Ik heb het prima naar mijn zin met rijden. Het is wennen en niet altijd even makkelijk maar ik doe het gelukkig met plezier.

Ook over Ramon ben ik tevreden.

Het is fijn dat jullie werken met rijkaarten zodat je weet welke onderdelen je al beheerst en aan welke onderdelen nog meer aandacht besteed moet worden.

Nathalie Paardekoper Rijbewijs A 1 juni 2016

Hallo allemaal ! Gaat super ! Helaas door gezondheid dit jaar weinig motor gereden, maar gelukkig wel jullie toertocht. Ook deze keer super geregeld, doe volgend jaar graag weer mee ! Motoropleiding heb ik als zeer prettig ervaren. Ook mijn dochter heeft bij jullie de rijopleiding gedaan. Ook zij heeft hetzelfde goede gevoel bij de opleiding gehad ! Volgend jaar wil ik graag de vervolgopleiding doen. We houden kontakt !

Hans Rijbewijs A 13 december 2014

Hallo,

Bedankt voor de felicitaties!

Ik ben heel erg tevreden over jullie ik werd altijd goed behandeld en als ik een vraag had die werd altijd gelijk beantwoord door me eerst te bellen en als ik niet op nam door mij te mailen! En de praktijk lessen van René en Arjan waren erg leuk en leerzaam door hun ik nu mijn rijbewijs gehaald bij de beste rijschool van Nederland!
En ik er kom zeker terug voor mijn andere rijbewijzen!

Bedankt voor alles!

Sander de Lange Rijbewijs AM 17 augustus 2015

Ik wil graag mijn blijdschap van mijn A rijbewijs tonen en nogmaals benadrukken dat de lessen die ik heb gehad van Arjan en René super waren en wel in de zin van gezellig en heel leerzaam. En dat laat ik tot op de dag van vandaag nog steeds weten dat het super is dat de instructeurs van Frank (nu KERN) met de motor mee rijden daar kan menig rijschool nog wat van leren, watjes zijn het die met de auto er achter aan racen om de motors bij te houden, het moest verboden worden. […] Het gaat jullie allemaal goed en dat jullie nog maar heeeeel veel les km mogen maken. Groetjes van een zeer blijde motorrijder

Bert Muijrers Rijbewijs A 24 april 2017

Ik vind het een erg fijne rijschool die voldoende tijd voor je nam om je de handelingen goed te leren. Ook als iets nog niet helemaal lukte of iets wat je zelf nog niet goed vond gaan kon gewoon geoefend worden. De info die de instructeurs gaven waren ook helder en duidelijk. Ook waren ze altijd vrolijk, wat ook heel belangrijk is, want van een chagrijnige instructeur zou ik niet vrolijk worden. Kortom, een erg fijne rijschool die ik iedereen aan zou raden.

Robby vd Pluijm Rijbewijs B 24 september 2014

Ik wil iedereen bij KERN bedanken. Toen ik een opleiding zocht wilde ik eerst een “snelle” cursus doen maar ben daar toch van afgestapt en vorig jaar begonnen bij KERN. Ik zit inmiddels met het nodige zelfvertrouwen op de motor en voel me er veilig zonder overmoedig te worden. Het positieve examen gevolg (de 1e keer heb ik verprutst door toe te geven aan zenuwen) is het bewijs dat de mannen mij goed hebben klaargestoomd in het kleine jaar dat ik bij ze heb gelest. En dat zal niet altijd zijn meegevallen voor ze want zoals Otto – Hans benadrukte: ”We moeten je meer af dan aanleren”, klopt helemaal. Nogmaals bedankt mannen!

Mike Poelman Rijbewijs A 24 april 2017

Beste Kern Verkeersopleidingen, Afgelopen vrijdag is Melissa geslaagd voor haar rijbewijs, we zijn erg blij dat het Melissa gelukt is om bij haar eerste opkomst direct het rijbewijs te behalen.
Ik wil jullie en, Rene in het bijzonder, bedanken voor de goede begeleiding. Wij wensen jullie veel succes in de toekomst met de verkeersschool.

Familie Bot Rijbewijs B 12 februari 2015

Beste Kern team,

Super bedankt voor de leerzame lessen, vind Kern een goede en leuke rijschool!! Nu opzoek naar een leuke motor en dan kan ik gaan toeren!! Nogmaals dank, vond het super!!

Nienke Blom Rijbewijs A 8 oktober 2015

Beste kernteam,

Ik ben zeer tevreden over alle 3 de rij-instructeurs die ik heb gehad en ben ook zeer tevreden over de manier hoe er gewerkt word tot op heden heb ik hier niks op aan te merken.

Michel v/d Stelt Rijbewijs A 12 maart 2015

Ik heb nog steeds plezier van mijn motorrijbewijs en hoop volgend jaar weer met de jaarlijkse toertocht mee te gaan!

Peter de Haij Rijbewijs A 21 januari 2015

Hallo, Middels deze mail wil ik jullie bedanken voor de goede rijlessen aan mijn dochter Nadine de Bruijn.
Resultaat in één keer geslaagd. Top prestatie van me dochter maar ook zeker van jullie.
Over een jaar is mijn zoon aan de beurt en voor ons is het niet moeilijk waar hij gaat lessen.

Moeder van Nadine Rijbewijs B 21 maart 2016

Ben zo blij dat ik bij KERN motorrijles ben gaan volgen!: afgelopen woensdag dus 6 uur lang les gehad, route vanaf Arkel -binnendoor- naar Arnhem, Postbank. Gaaf! KERN verkeersopleidingen Een perfecte les voor het examen straks!

Mark van den Berg Rijbewijs A 6 januari 2015

De rijles was zeer goed roy is een goede instructeur en ik heb veelplezier in de lessen gehad ik kom over een half jaar zeker terug voor aanhanger en motor rijbewijs.

Mike van der Wilde Rijbewijs B 27 april 2015

Geef ons een like op Facebook en blijf op de hoogte! 😀

volg_fb