4.9 ★
4.9 van de 5 !
88 Facebook beoordelingen
Britt Van de Werken
04/02/2019 @ 18:23

Super fijne rijschool rijbewijs in 1 keer gehaald 😊

Peter Zijderveld
13/12/2018 @ 15:36

Vandaag mijn motorrijbewijs gehaald, bijzondere verrichtingen, theorie en praktijkexamen in 1 keer, super rijschool, heel veel geleerd en zeker niet onbelangrijk ook heel veel plezier gehad.
Arjan en Otto-Hans zijn top instructeurs, die hun vak zeer goed verstaan.
...

Stefan Hoogendoorn
13/12/2018 @ 13:57

Bedankt voor de fijne lessen en het snelle slagen Arjan en Otto-Hans 👌🏼 Tot snel!

Joram Huisman
10/12/2018 @ 19:59

De rij-instructeurs maken de rijschool een uitstekende plaats voor je rijbewijzen 🙂

Cinha van Leeuwen
27/11/2018 @ 12:42

Wat een geweldige rijschool!!! En in 1 keer geslaagd voor mijn auto door jullie top lessen!

Peter van Riel
02/11/2018 @ 9:07

Op aanraden van een collega als Brabander hier terecht gekomen en door Arjan (1x Otto-Hans) met spoed klaargestoomd voor AVB en AVD. Zeer professioneel, met passie, relaxed en op de details die er toe doen. Het resultaat is, dat ik...

Mirjam van Ruiten
23/10/2018 @ 14:23

Rij-instructeurs met passie voor het motorrijden en hun vak en dit weten ze heel goed over te brengen. Bij Arjan en Otto Hans ben je gegarandeerd aan het juiste adres als je goed wilt leren rijden!

Facebook

Lees hieronder een greep uit de ervaringen van onze auto-, motor-, bromfiets- én aanhanger toppers! 😀

In ons gastenboek worden willekeurige ervaringen gedeeld van onze oud-leerlingen.  Wil je nou zelf ervaren hoe het is om bij KERN jouw rijbewijs te halen?

VOLG EEN PROEFLES

Goedemiddag,

Ik heb het prima naar mijn zin met rijden. Het is wennen en niet altijd even makkelijk maar ik doe het gelukkig met plezier.

Ook over Ramon ben ik tevreden.

Het is fijn dat jullie werken met rijkaarten zodat je weet welke onderdelen je al beheerst en aan welke onderdelen nog meer aandacht besteed moet worden.

Nathalie Paardekoper Rijbewijs A 1 juni 2016

Best kernteam, het is inmiddels precies een jaar geleden Ik heb in dat jaar regelmatig met veel plezier op de motor gereden ( woon/werk en recreatief). Dankzij jullie goede en plezierige manier van lesgeven heb ik het idee, dat ik daardoor dit jaar dan ook zonder brokken ben doorgekomen ? Na een naar ben je natuurlijk nog geen ervaren motorrijder, maar door met andere motorrijders te praten en tijdschriften te lezen wordt je steeds wijzer. Bedankt voor je interesse en succes met jullie fijne rijschool.

Johan van Dijk Rijbewijs A 5 juni 2016

Ik heb het heel goed naar mij zin. De instructeurs zijn heel goed en er word aandacht aan je besteed bij het lessen. Goede rijschool.

DIK TEVREDEN

Klaas Kleijn Rijbewijs B 24 april 2017

Beste Kern team,

Super bedankt voor de leerzame lessen, vind Kern een goede en leuke rijschool!! Nu opzoek naar een leuke motor en dan kan ik gaan toeren!! Nogmaals dank, vond het super!!

Nienke Blom Rijbewijs A 8 oktober 2015

Ik heb mijn motorrijbewijs gehaald, eind september 2006.
Wat vlieg de tijd he.

Het gaat goed met ons en ik hoop dat het met jullie ook goed gaat.
Graag hoor of zie ik volgend jaar wanneer we weer gaan toeren met de jaarlijkse toer tocht.
Beetje vroeg, maar alvast prettige feestdagen.

Mari van Veen Rijbewijs A 28 december 2014

Hallo Arjan,

Nog bedankt voor de leuke en leerzame RMT. Deze RMT en de eerder gevolgde VRO-R staan bovenaan in de tot nu toe gevolgde VRO’s. Op het evaluatieformulier ben ik nog vergeten te zetten dat ik het oefenen op jullie afgesloten terrein als heel prettig heb ervaren.

Paul Ploos van Amstel Rijbewijs A 1 april 2013

Hallo allemaal ! Gaat super ! Helaas door gezondheid dit jaar weinig motor gereden, maar gelukkig wel jullie toertocht. Ook deze keer super geregeld, doe volgend jaar graag weer mee ! Motoropleiding heb ik als zeer prettig ervaren. Ook mijn dochter heeft bij jullie de rijopleiding gedaan. Ook zij heeft hetzelfde goede gevoel bij de opleiding gehad ! Volgend jaar wil ik graag de vervolgopleiding doen. We houden kontakt !

Hans Rijbewijs A 13 december 2014

Ik heb het heel erg naar mijn zin gehad bij jullie rijschool . De instructeur legt heel goed uit en is heel aardig. Verder hele duidelijke lessen en aanwijzingen . De bromfietsen rijden super goed en zijn zeker heel erg betrouwbaar . Super rijschool ! Ik Ga het aan heel veel aanbevelen die een bromfiets rijbewijs willen halen . Ik heb vanochtend mijn rijbewijs aangevraagd bij het gemeentehuis.

Michael Bouwman Rijbewijs AM 24 april 2017

De rijles was zeer goed roy is een goede instructeur en ik heb veelplezier in de lessen gehad ik kom over een half jaar zeker terug voor aanhanger en motor rijbewijs.

Mike van der Wilde Rijbewijs B 27 april 2015

Beste kernverkeersopleidingen

Ik heb genoten van mijn rijopleiding ik vond het vlot en goed gaan. Ik heb eigelijk geen bijzondere opmerkingen over de rijopleiding. Als er iets was kon het altijd opgelost worden

En ik zou later graag terug komen voor mijn motor opleiding

Jeroen Rijbewijs B 23 oktober 2014

Beste instructeurs van Kern
ik heb het erg naar me zin gehad bij jullie en was altijd goed en gezellig ga zo door

Rob van der Waal Rijbewijs A 28 juli 2015

Dag Team van KERN verkeersopleidingen, Bedankt voor de felicitaties en goede zorgen. En Arjan, jij super bedankt voor alle (goede) tekst en uitleg!! Jammer dat het zo kort duurde, ik heb er heel veel plezier aan beleefd!

Ulrich Gabeler Rijbewijs BE 28 april 2015

Beste KERN verkeeropleidingen,

Hartelijk bedankt voor de goede lessen die ik bij jullie, in het bijzonder Arjan Koppelaar, gehad heb.
Ik waardeerde de ontspannen sfeer waarin ik het autorijden leerde :).
Een rijbewijs is duur, maar je krijgt bij KERN waar voor je geld!

Chieline Vernooij Rijbewijs B 22 maart 2015

Goedemiddag,

Hartelijk bedankt voor de gezellige en leerzame lessen, ik heb vooral met Otto Hans gereden, dit is een top instructeur, en tussendoor ook nog een paar keer met Arjan en Rene, ook deze lessen waren ook top! Ik heb het erg naar mijn zin gehad, en over een tijdje kom ik zeker nog terug voor het rijbewijs E achter B.

Rijbewijs B 2 april 2016

Ik vind het een erg fijne rijschool die voldoende tijd voor je nam om je de handelingen goed te leren. Ook als iets nog niet helemaal lukte of iets wat je zelf nog niet goed vond gaan kon gewoon geoefend worden. De info die de instructeurs gaven waren ook helder en duidelijk. Ook waren ze altijd vrolijk, wat ook heel belangrijk is, want van een chagrijnige instructeur zou ik niet vrolijk worden. Kortom, een erg fijne rijschool die ik iedereen aan zou raden.

Robby vd Pluijm Rijbewijs B 24 september 2014

Super rijschool !
Leuke, bekwame instructeurs !

Met veel plezier gelest en in 1 keer m’n A gehaald !

David Zwaan Rijbewijs A 23 juli 2016

Ik heb nog steeds plezier van mijn motorrijbewijs en hoop volgend jaar weer met de jaarlijkse toertocht mee te gaan!

Peter de Haij Rijbewijs A 21 januari 2015

Beste mensen, Het gaat prima met me en ik hoop met jullie ook. Inmiddels al zo’n 6000 km afgelegd op mijn Guzzi. Morgen staat er weer een rit op het programma. Ff naar Harderwijk waar mijn broer woont. Heb nog steeds profijt van de lessen die ik bij jullie heb gehad. Regelmatig hoor ik nog dat stemmetje: ” Niet tedicht op je voorganger!” Als ik soms op de snelweg het gas eventjes wat verder opentrek. ” Denk om je plaats op de weg!” Als ik lekker over de dijk tuf. Ik ben al een paar keer langsgeweest in Arkel maar helaas was er niemand. Misschien de volgende keer beter.

Mike Rijbewijs A 6 november 2014

Beste Kern verkeersopleidingen

Ik heb met veel plezier genoten van de lessen op de motor.
De uitleg en de verschillende manieren om iets te bereiken vond ik zeer handig.

Het afrijden voor de bijzondere verrichtingen op het eigen terrein is ideaal, je weet hoe je het moet doen, en word niet uit je comfort zone gehaald.

Kortom, veel geleerd van de lessen en een hele gezellige tijd gehad
Jullie zullen mij zeker nog een keertje terugzien

Joeri Hoogendoorn Rijbewijs A 31 december 2014

Ik heb m’n motorbriefje alweer 2 jaar!! En ben Otto-Hans nog altijd dankbaar met het engelen geduld. Want zag het af en toe niet meer zitten na meer als anderhalf jaar lessen! Maar ik tour lekker rond al blijf ik toch nog altijd onzeker tijdens de drukte. Ik stuur iedereen door na jullie als ze motorrijlessen willen!!

Monique Paans Rijbewijs A 12 januari 2015

Hallo! Ik heb drie weken lang een spoedcursus gevolgd bij jullie, wat inhoudt dat er drie weken lang volop gelest wordt. Hierbij is het natuurlijk belangrijk dat het goed klikt tussen de instructeur en de leerling. Persoonlijk vind ik het erg fijn als ik een relaxed persoon naast me heb zitten die rustig blijft en dingen goed kan uitleggen. René en Arjan hebben mij in deze drie weken uitstekend geholpen! Het zijn hele fijne mensen, ze bleven ten alle tijden rustig en waren erg duidelijk! Dankzij hun support heb ik het voor elkaar gekregen binnen drie weken mijn rijbewijs te halen!! Nogmaals bedankt mannen, ik ben ontzettend blij!!!

Sharon Rijbewijs B 27 oktober 2014

Gisteren een proefritjes gemaakt, maar die allroads zijn toch wel hoog. Ik ben er dus niet uit. Verlagen of misschien een ander model?? Ik zal het wijze advies van Otto Hans opvolgen en er de tijd voor nemen een motor uit te zoeken. Alhoewel ik sta te popelen om er een te kopen… Met dan uiteraard alle goede instructies en aanwijzingen van jullie in mijn hoofd. Want ik vond de lessen erg goed. Fijn om van drie instructeurs les te krijgen. Zo je steek je van alle drie weer iets anders op. En dan ook nog de complimenten voor alle administratieve afwikkelingen en attente mails voor en na de examens. Als ik iemand hoor die wil gaan lessen, zal ik jullie zeker aanraden!

Wendy van Wijngaarden Rijbewijs A 30 juni 2015

Het was een super dagje met 4 uur lessen met de top instructeur Arjan die me heel veel tips heeft gegeven en me heeft geholpen met dingen te verbeteren!
Ik heb heel veel geleerd en nog een leuke dag gehad en nog een geslaagd in 1x.
Samengevat TOP RIJSCHOOL !!

Oualid Zarguit Rijbewijs AM 2 februari 2015

Hallo Kernteam.

ik heb met plezier de lessen gevolgd, alles is supergoed geregeld, ook wat betreft de motorkleding.
Je hebt echt waar voor je geld.!

Bedankt voor jullie goede uitleg en geduld.

Jan Vogel Rijbewijs A 18 september 2015

Beste Kern,

Ik heb het super ervaren bij jullie.
Arjan en René stellen je op je gemak en zijn erg vriendelijk.
En ik ben geslaagd!!! Wat wil je nog meer.

Eva Verschoor Rijbewijs B 23 juni 2015

Kern,

Onwijs bedankt dat ik mede door jullie dit avontuur tot een goed einde heb kunnen brengen.

Ik heb les gehad van Arjan, Ramon, Rene en Roy. Roy heeft mij de laatste lessen gegeven tot het examen en heel veel spanning bij mij weg genomen! Ik ben jullie allemaal onwijs dankbaar dat ik nu eindelijk mn rijbewijs heb. En mocht ik nog in de toekomst een ander rijbewijs gaan halen, kom ik zeker terug bij jullie!

Bedankt!!!

Samantha de Ridder Rijbewijs A 10 januari 2015

Beste KERN,

Ik heb de opleiding bij jullie als zeer prettig ervaren en vertel dit ook door aan vrienden ?
Ook heb ik veel profijt gehad van het feit dat ik eerst een half jaar met m’n ouders mocht rijden.
Nu ik net 18 ben is het ook fijn dat ik al enige ervaring heb.

Aron de Rooij Rijbewijs B 12 april 2016

Beste kernteam,

Ik ben zeer tevreden over alle 3 de rij-instructeurs die ik heb gehad en ben ook zeer tevreden over de manier hoe er gewerkt word tot op heden heb ik hier niks op aan te merken.

Michel v/d Stelt Rijbewijs A 12 maart 2015

Ik wil iedereen bij KERN bedanken. Toen ik een opleiding zocht wilde ik eerst een “snelle” cursus doen maar ben daar toch van afgestapt en vorig jaar begonnen bij KERN. Ik zit inmiddels met het nodige zelfvertrouwen op de motor en voel me er veilig zonder overmoedig te worden. Het positieve examen gevolg (de 1e keer heb ik verprutst door toe te geven aan zenuwen) is het bewijs dat de mannen mij goed hebben klaargestoomd in het kleine jaar dat ik bij ze heb gelest. En dat zal niet altijd zijn meegevallen voor ze want zoals Otto – Hans benadrukte: ”We moeten je meer af dan aanleren”, klopt helemaal. Nogmaals bedankt mannen!

Mike Poelman Rijbewijs A 24 april 2017

Hallo Kernteam,

Ik ben tot op heden zeer tevreden met mijn opleiding, en natuurlijk ben ik te spreken over de instructeurs.

Ook tref ik het met mijn mede cursisten, leuke gasten.

Stap 1 is achter de rug “voertuigbeheersing” in juni ga ik op voor theorie-examen en aansluitend hoop ik voor praktijk-examen op te gaan.

Al met al ben ik super tevreden en ik heb er plezier/zin in.

Cor Hoekstra Rijbewijs A 24 april 2017

Geef ons een like op Facebook en blijf op de hoogte! 😀

volg_fb