4.9 ★
4.9 van de 5 !
87 Facebook beoordelingen
Peter Zijderveld
13/12/2018 @ 15:36

Vandaag mijn motorrijbewijs gehaald, bijzondere verrichtingen, theorie en praktijkexamen in 1 keer, super rijschool, heel veel geleerd en zeker niet onbelangrijk ook heel veel plezier gehad.
Arjan en Otto-Hans zijn top instructeurs, die hun vak zeer goed verstaan.
...

Stefan Hoogendoorn
13/12/2018 @ 13:57

Bedankt voor de fijne lessen en het snelle slagen Arjan en Otto-Hans 👌🏼 Tot snel!

Joram Huisman
10/12/2018 @ 19:59

De rij-instructeurs maken de rijschool een uitstekende plaats voor je rijbewijzen 🙂

Cinha van Leeuwen
27/11/2018 @ 12:42

Wat een geweldige rijschool!!! En in 1 keer geslaagd voor mijn auto door jullie top lessen!

Peter van Riel
02/11/2018 @ 9:07

Op aanraden van een collega als Brabander hier terecht gekomen en door Arjan (1x Otto-Hans) met spoed klaargestoomd voor AVB en AVD. Zeer professioneel, met passie, relaxed en op de details die er toe doen. Het resultaat is, dat ik...

Mirjam van Ruiten
23/10/2018 @ 14:23

Rij-instructeurs met passie voor het motorrijden en hun vak en dit weten ze heel goed over te brengen. Bij Arjan en Otto Hans ben je gegarandeerd aan het juiste adres als je goed wilt leren rijden!

Jaromir Wieles
26/09/2018 @ 21:58

Wat een geweldige rijschool! Onder begeleiding mogen lessen van Otto-Hans en Arjan. Instructeurs die passie hebben voor hun vak en dat ook echt uitstralen en overbrengen op je. Woorden schieten te kort om de perfecte begeleiding te omschrijven, waarvoor dank!...

Facebook

Lees hieronder een greep uit de ervaringen van onze auto-, motor-, bromfiets- én aanhanger toppers! 😀

In ons gastenboek worden willekeurige ervaringen gedeeld van onze oud-leerlingen.  Wil je nou zelf ervaren hoe het is om bij KERN jouw rijbewijs te halen?

VOLG EEN PROEFLES

Hallo,

Het gaat goed, het is inmiddels bijna een jaar geleden dat ik mijn rijbewijs haalde, 2 feb.2013 om precies te zijn.
Ik heb vanaf eind mei een eigen autootje, dus volledige vrijheid (al vind ik sommige dingen nog best lastig met m’n eigen autootje)

Ik ben erg tevreden over mijn periode van lessen bij jullie!!

Marielle Romeijn Rijbewijs B 16 januari 2014

Goedendag,
Ik vond de opleiding goed en leuk om te volgen, daar heb ik dan ook geen aanmerkingen op.

Alleen heb ik wel last gehad van de fusie van jullie bedrijf, dat was een beetje jammer maar kan gebeuren.

Voor de rest zou ik iedereen jullie bedrijf aanraden!

Nadia Bruins Rijbewijs B 5 februari 2013

Lessen waren top. Veel gedaan aan voertuigbeheersing (nauwe straatjes en bochten achteruit). De route in het examen was daardoor relatief makkelijk. Ander pluspunt is ervaring en kennis van instructeur.

Arend-Jan Meerkerk Rijbewijs BE 12 juni 2015

Ik heb het heel erg naar mijn zin gehad bij jullie rijschool . De instructeur legt heel goed uit en is heel aardig. Verder hele duidelijke lessen en aanwijzingen . De bromfietsen rijden super goed en zijn zeker heel erg betrouwbaar . Super rijschool ! Ik Ga het aan heel veel aanbevelen die een bromfiets rijbewijs willen halen . Ik heb vanochtend mijn rijbewijs aangevraagd bij het gemeentehuis.

Michael Bouwman Rijbewijs AM 24 april 2017

Ik heb genoten van alle rijlessen op de motor met Otto, Arjan en René! Nooit verwacht dat ik alle examens in 1 keer zou halen!
Ik raad iedereen aan om bij KERN Verkeersopleidingen te gaan lessen!
Ik ga jullie missen, maar dat getetter in mijn oor niet haha!

Renate Bijl Rijbewijs A 12 april 2016

Ik heb het heel goed naar mij zin. De instructeurs zijn heel goed en er word aandacht aan je besteed bij het lessen. Goede rijschool.

DIK TEVREDEN

Klaas Kleijn Rijbewijs B 24 april 2017

Beste KERN,

Ik heb de opleiding bij jullie als zeer prettig ervaren en vertel dit ook door aan vrienden ?
Ook heb ik veel profijt gehad van het feit dat ik eerst een half jaar met m’n ouders mocht rijden.
Nu ik net 18 ben is het ook fijn dat ik al enige ervaring heb.

Aron de Rooij Rijbewijs B 12 april 2016

Beste KERN verkeeropleidingen,

Hartelijk bedankt voor de goede lessen die ik bij jullie, in het bijzonder Arjan Koppelaar, gehad heb.
Ik waardeerde de ontspannen sfeer waarin ik het autorijden leerde :).
Een rijbewijs is duur, maar je krijgt bij KERN waar voor je geld!

Chieline Vernooij Rijbewijs B 22 maart 2015

Top verkeersschool. Leuke relaxte maar attente instructeur.

Gertjan van Ravenswaaij Rijbewijs BE 12 april 2015

Het was een super dagje met 4 uur lessen met de top instructeur Arjan die me heel veel tips heeft gegeven en me heeft geholpen met dingen te verbeteren!
Ik heb heel veel geleerd en nog een leuke dag gehad en nog een geslaagd in 1x.
Samengevat TOP RIJSCHOOL !!

Oualid Zarguit Rijbewijs AM 2 februari 2015

Beste kern verkeersopleidingen.

Ik wil nogmaals melden dat ik erg prettig bij jullie heb gelest en zeker een hele leuke tijd heb gehad.
Als mensen er naar vragen zal ik jullie zeker aanraden!!

Ruben Elbertsen Rijbewijs A 24 maart 2015

Beste kernverkeersopleidingen

Ik heb genoten van mijn rijopleiding ik vond het vlot en goed gaan. Ik heb eigelijk geen bijzondere opmerkingen over de rijopleiding. Als er iets was kon het altijd opgelost worden

En ik zou later graag terug komen voor mijn motor opleiding

Jeroen Rijbewijs B 23 oktober 2014

Hallo, Middels deze mail wil ik jullie bedanken voor de goede rijlessen aan mijn dochter Nadine de Bruijn.
Resultaat in één keer geslaagd. Top prestatie van me dochter maar ook zeker van jullie.
Over een jaar is mijn zoon aan de beurt en voor ons is het niet moeilijk waar hij gaat lessen.

Moeder van Nadine Rijbewijs B 21 maart 2016

Hallo allemaal ! Gaat super ! Helaas door gezondheid dit jaar weinig motor gereden, maar gelukkig wel jullie toertocht. Ook deze keer super geregeld, doe volgend jaar graag weer mee ! Motoropleiding heb ik als zeer prettig ervaren. Ook mijn dochter heeft bij jullie de rijopleiding gedaan. Ook zij heeft hetzelfde goede gevoel bij de opleiding gehad ! Volgend jaar wil ik graag de vervolgopleiding doen. We houden kontakt !

Hans Rijbewijs A 13 december 2014

Bij deze heel erg bedankt voor het geduld dat jij, Arjan, hebt gehad voor het aanleren van de bijzondere verrichtingen en het bijschaven van de zaken die in de 31 jaar dat ik mijn B-rijbewijs heb wat zijn weggezakt. Daarmee bedoel ik niet alleen de regels maar ook de manier van sturen, het spiegelwerk enz. We hebben aardig wat uurtjes in de auto doorgebracht en ik heb veel van jou (en je vader) geleerd. Hoe gezellig het ook was, ik ben blij dat het achter de rug is. Het lessen ging prima maar voor de examens was ik gespannen waardoor ik foutjes ging maken. Gelukkig ging het de tweede keer wel goed en ben ik reuze blij dat ik nu met mijn paardentrailer de weg op mag.

Corinne Hartog Rijbewijs AM 25 juni 2015

Goedemiddag,

Ik heb het prima naar mijn zin met rijden. Het is wennen en niet altijd even makkelijk maar ik doe het gelukkig met plezier.

Ook over Ramon ben ik tevreden.

Het is fijn dat jullie werken met rijkaarten zodat je weet welke onderdelen je al beheerst en aan welke onderdelen nog meer aandacht besteed moet worden.

Nathalie Paardekoper Rijbewijs A 1 juni 2016

Ik vind het een erg fijne rijschool die voldoende tijd voor je nam om je de handelingen goed te leren. Ook als iets nog niet helemaal lukte of iets wat je zelf nog niet goed vond gaan kon gewoon geoefend worden. De info die de instructeurs gaven waren ook helder en duidelijk. Ook waren ze altijd vrolijk, wat ook heel belangrijk is, want van een chagrijnige instructeur zou ik niet vrolijk worden. Kortom, een erg fijne rijschool die ik iedereen aan zou raden.

Robby vd Pluijm Rijbewijs B 24 september 2014

Ik wil graag mijn blijdschap van mijn A rijbewijs tonen en nogmaals benadrukken dat de lessen die ik heb gehad van Arjan en René super waren en wel in de zin van gezellig en heel leerzaam. En dat laat ik tot op de dag van vandaag nog steeds weten dat het super is dat de instructeurs van Frank (nu KERN) met de motor mee rijden daar kan menig rijschool nog wat van leren, watjes zijn het die met de auto er achter aan racen om de motors bij te houden, het moest verboden worden. […] Het gaat jullie allemaal goed en dat jullie nog maar heeeeel veel les km mogen maken. Groetjes van een zeer blijde motorrijder

Bert Muijrers Rijbewijs A 24 april 2017

Beste Arjan,

Het is plezierig lessen bij Kern verkeersopleidingen.
Verzorgd materieel en een goede en heldere uitleg.

Etienne Rijbewijs BE 2 oktober 2014

Goedenavond,

Ik wil jullie nog even bedanken voor de prettige lesdag die mijn dochter heeft gehad.

Alles was prima geregeld en ze voelde zich erg prettig bij de instructeur.

Ze heeft de dag als leerzaam en prettig ervaren ondanks het slechte weer.

Miranda en Cyanne van der Ham Rijbewijs AM 12 november 2014

Ik ben zeer tevreden over de manier waarop mijn lessen verlopen en de manier waarop de instructeur me begeleid tijdens de lessen. Ik zou u dan ook aanbevelen bij al mijn vrienden het gaat uitstekend!

Fabian van de Laar Rijbewijs B 2 oktober 2015

Hallo,

Bedankt voor de felicitaties!

Ik ben heel erg tevreden over jullie ik werd altijd goed behandeld en als ik een vraag had die werd altijd gelijk beantwoord door me eerst te bellen en als ik niet op nam door mij te mailen! En de praktijk lessen van René en Arjan waren erg leuk en leerzaam door hun ik nu mijn rijbewijs gehaald bij de beste rijschool van Nederland!
En ik er kom zeker terug voor mijn andere rijbewijzen!

Bedankt voor alles!

Sander de Lange Rijbewijs AM 17 augustus 2015

Dankzij jullie goede instructeurs ben ik net geslaagd voor mijn rijbewijs A.

Jan Bongers Rijbewijs A 23 januari 2016

Ik ben heel tevreden! Zowel over het ontvangst, lessen en de instructeurs. Met ingang van het 1e moment dat ik telefonisch contact had met jullie, gevolgd door de 1e keer lessen op het terrein, zorgen jullie ervoor dat ik mij zeer welkom voel. Alleen het feit al dat jullie van het begin mijn naam noemen, vind ik al bijzonder. Het systeem van het boeken van lessen icm de emails is erg prettig. De lessen vind ik goed, er wordt rustig de tijd genomen om alles uit te leggen. Zelfs als je al 50 keer je richtingaanwijzer aan hebt laten staan, wordt je er steeds weer rustig en vriendelijk op gewezen ? Met veel plezier kijk ik uit naar de volgende les!

Dik Schreuder Rijbewijs A 9 juli 2015

Hallo Rijschool Kern,

Ik wil jullie hartelijk danken voor de goede en leerzame lessen. Ook was de service harstikke goed. Jullie probeerden alles zo snel mogelijk te regelen met het cbr. Nogmaals hartelijk dank en jullie zullen mij zeker terug zien voor mijn andere rijbewijzen!

Rick de Groot Rijbewijs B 10 maart 2016

Goedemiddag,

Hartelijk bedankt voor de gezellige en leerzame lessen, ik heb vooral met Otto Hans gereden, dit is een top instructeur, en tussendoor ook nog een paar keer met Arjan en Rene, ook deze lessen waren ook top! Ik heb het erg naar mijn zin gehad, en over een tijdje kom ik zeker nog terug voor het rijbewijs E achter B.

Rijbewijs B 2 april 2016

Ik ging vol zelfvertrouwen naar de proefles! Totdat ik erachter kwam dat de motor wat zwaarder was als het puchie en dat de pionnen wel verrekte dicht bijelkaar staan. Het idee van even halen liet ik snel varen, vertrouwen krijgen en weten wat je kan en vooral niet kan werd prioriteit! Gelukkig konden ze me daar prima mee helpen! […] Alle 3 de examens in 1 keer gehaald! Dus… Twijfel je over het halen van je motor rijbewijs..?? Stop met twijfelen! Het is geweldig!! Twijfel je over welke rijschool je moet kiezen..?? Scroll naar beneden… Rechts onderin kan je je inschrijven!! ? Bedankt!!

Barry Rikkers Rijbewijs A 1 november 2014

Beste Kern Verkeersopleidingen, Afgelopen vrijdag is Melissa geslaagd voor haar rijbewijs, we zijn erg blij dat het Melissa gelukt is om bij haar eerste opkomst direct het rijbewijs te behalen.
Ik wil jullie en, Rene in het bijzonder, bedanken voor de goede begeleiding. Wij wensen jullie veel succes in de toekomst met de verkeersschool.

Familie Bot Rijbewijs B 12 februari 2015

Gisteren een proefritjes gemaakt, maar die allroads zijn toch wel hoog. Ik ben er dus niet uit. Verlagen of misschien een ander model?? Ik zal het wijze advies van Otto Hans opvolgen en er de tijd voor nemen een motor uit te zoeken. Alhoewel ik sta te popelen om er een te kopen… Met dan uiteraard alle goede instructies en aanwijzingen van jullie in mijn hoofd. Want ik vond de lessen erg goed. Fijn om van drie instructeurs les te krijgen. Zo je steek je van alle drie weer iets anders op. En dan ook nog de complimenten voor alle administratieve afwikkelingen en attente mails voor en na de examens. Als ik iemand hoor die wil gaan lessen, zal ik jullie zeker aanraden!

Wendy van Wijngaarden Rijbewijs A 30 juni 2015

Ik heb nog steeds plezier van mijn motorrijbewijs en hoop volgend jaar weer met de jaarlijkse toertocht mee te gaan!

Peter de Haij Rijbewijs A 21 januari 2015

Geef ons een like op Facebook en blijf op de hoogte! 😀

volg_fb