5 ★
5 van de 5 !
89 Facebook beoordelingen
Paul Anoniem
16/11/2019 @ 11:22

Met plezier heb ik gelest bij KERN voor het BE-rijbewijs. Mede dankzij het onvermoeibaar door Ramon herhalen van het juiste rijden met een aanhanger heb ik het examen de 1e keer gehaald. In een prettige sfeer, leuk team.

Christina Volders
14/11/2019 @ 17:07

Mijn man samen met onze zoon de spoedcursus gevolgd. Beiden in één keer geslaagd! Alles was heel goed geregeld. Duidelijke instructies. Ook een duidelijke website met instuctievideo's. Alle lestijden worden via de mail bevestigd. In één woord: perfect! Echt een...

Jorn Volders
14/11/2019 @ 16:59

ik heb een spoed cursus gevolgd voor mijn motor, het is heel erg goed bevallen. Een aanrader!

Chantal Meyer
07/11/2019 @ 17:44

Via de spoedopleiding het motorrijbewijs gehaald. Hele fijne rustige instructeur, zeer duidelijke gestructureerde aanpak en de communicatie 2 kanten op tijdens het rijden is top. Al met al een absolute aanrader.

Jeroen Lemmers
30/10/2019 @ 15:40

Voor rijbewijs E achter B moet je bij Kern Verkeersopleidingen zijn. Instructeur Ramon geeft goed en duidelijk les.

Marvin Kazen
16/10/2019 @ 14:29

Super geweldige ervaring opgedaan! Het is een team met veel geduld. Aardige mensen met veel ervaring. Ze hebben een perfecte leslocatie en kunnen net zo goed lesgeven!

Aram Jansen
11/10/2019 @ 17:15

Fijne rijschool. Rustige instructeurs die alleen maar over motoren en motorrijden ect praten. Heel veel input, rust en duidelijke instructies. Ideaal en daardoor alles (theorie, AVB en AVD) in 1 keer behaald. En daar heb ik Arjan en Otto-Hans voor...

Facebook

Lees hieronder een greep uit de ervaringen van onze auto-, motor-, bromfiets- én aanhanger toppers! 😀

In ons gastenboek worden willekeurige ervaringen gedeeld van onze oud-leerlingen.  Wil je nou zelf ervaren hoe het is om bij KERN jouw rijbewijs te halen?

VOLG EEN PROEFLES

Beste Kern,

Ik heb het super ervaren bij jullie.
Arjan en René stellen je op je gemak en zijn erg vriendelijk.
En ik ben geslaagd!!! Wat wil je nog meer.

Eva Verschoor Rijbewijs B 23 juni 2015

Goedemiddag,

Hartelijk bedankt voor de gezellige en leerzame lessen, ik heb vooral met Otto Hans gereden, dit is een top instructeur, en tussendoor ook nog een paar keer met Arjan en Rene, ook deze lessen waren ook top! Ik heb het erg naar mijn zin gehad, en over een tijdje kom ik zeker nog terug voor het rijbewijs E achter B.

Rijbewijs B 2 april 2016

Bij deze heel erg bedankt voor het geduld dat jij, Arjan, hebt gehad voor het aanleren van de bijzondere verrichtingen en het bijschaven van de zaken die in de 31 jaar dat ik mijn B-rijbewijs heb wat zijn weggezakt. Daarmee bedoel ik niet alleen de regels maar ook de manier van sturen, het spiegelwerk enz. We hebben aardig wat uurtjes in de auto doorgebracht en ik heb veel van jou (en je vader) geleerd. Hoe gezellig het ook was, ik ben blij dat het achter de rug is. Het lessen ging prima maar voor de examens was ik gespannen waardoor ik foutjes ging maken. Gelukkig ging het de tweede keer wel goed en ben ik reuze blij dat ik nu met mijn paardentrailer de weg op mag.

Corinne Hartog Rijbewijs AM 25 juni 2015

Beste instructeurs van Kern
ik heb het erg naar me zin gehad bij jullie en was altijd goed en gezellig ga zo door

Rob van der Waal Rijbewijs A 28 juli 2015

Het gaat heel goed!!!
Geniet erg van het motorrijden en hoor nog regelmatig bij bepaalde situaties stemmetjes in mijn oor!!!
Kijk erg uit naar 28 mei! Om samen met mijn dochter mee te doen met de toer rit!

Carin van der Meijden Rijbewijs A 12 april 2015

Beste kernverkeersopleidingen

Ik heb genoten van mijn rijopleiding ik vond het vlot en goed gaan. Ik heb eigelijk geen bijzondere opmerkingen over de rijopleiding. Als er iets was kon het altijd opgelost worden

En ik zou later graag terug komen voor mijn motor opleiding

Jeroen Rijbewijs B 23 oktober 2014

Hallo Kernteam, Ik ben erg tevreden over mijn tijd bij Kern! Binnen de gewenste periode heb ik mijn Rijbewijs B gehaald. Ik heb altijd nuttige en prettige lessen gekregen van Roy en als ik nog eens een ander rijbewijs wil halen dan kom ik zeker bij jullie terug!

Lisette v/d Broek Rijbewijs B 18 mei 2015

Ik heb het heel erg naar mijn zin gehad bij jullie rijschool . De instructeur legt heel goed uit en is heel aardig. Verder hele duidelijke lessen en aanwijzingen . De bromfietsen rijden super goed en zijn zeker heel erg betrouwbaar . Super rijschool ! Ik Ga het aan heel veel aanbevelen die een bromfiets rijbewijs willen halen . Ik heb vanochtend mijn rijbewijs aangevraagd bij het gemeentehuis.

Michael Bouwman Rijbewijs AM 24 april 2017

Goedemiddag,

Ik heb het prima naar mijn zin met rijden. Het is wennen en niet altijd even makkelijk maar ik doe het gelukkig met plezier.

Ook over Ramon ben ik tevreden.

Het is fijn dat jullie werken met rijkaarten zodat je weet welke onderdelen je al beheerst en aan welke onderdelen nog meer aandacht besteed moet worden.

Nathalie Paardekoper Rijbewijs A 1 juni 2016

Beste Arjan en Rene, Vandaag rijexamen gedaan voor de motor en geslaagd, ik kan geen beter verjaardag cadeau wensen. Mede door jullie support, toewijding en heerlijke praktische lesuren ,waar ik veel van heb opgestoken, heb ik dit succesvol kunnen afronden. Mijn hartelijk dank voor alles. Ik hoop eens met jullie en oud leerlingen van het Kern team te mogen gaan toeren. Als mijn dochter aan haar auto rijbewijs gaat beginnen boek ik uiteraard bij het Kern team. Nogmaals bedankt voor alles.

Jan Wink Rijbewijs A 11 augustus 2015

Hallo! Ik heb drie weken lang een spoedcursus gevolgd bij jullie, wat inhoudt dat er drie weken lang volop gelest wordt. Hierbij is het natuurlijk belangrijk dat het goed klikt tussen de instructeur en de leerling. Persoonlijk vind ik het erg fijn als ik een relaxed persoon naast me heb zitten die rustig blijft en dingen goed kan uitleggen. René en Arjan hebben mij in deze drie weken uitstekend geholpen! Het zijn hele fijne mensen, ze bleven ten alle tijden rustig en waren erg duidelijk! Dankzij hun support heb ik het voor elkaar gekregen binnen drie weken mijn rijbewijs te halen!! Nogmaals bedankt mannen, ik ben ontzettend blij!!!

Sharon Rijbewijs B 27 oktober 2014

Goedendag,
Ik vond de opleiding goed en leuk om te volgen, daar heb ik dan ook geen aanmerkingen op.

Alleen heb ik wel last gehad van de fusie van jullie bedrijf, dat was een beetje jammer maar kan gebeuren.

Voor de rest zou ik iedereen jullie bedrijf aanraden!

Nadia Bruins Rijbewijs B 5 februari 2013

Het was een super dagje met 4 uur lessen met de top instructeur Arjan die me heel veel tips heeft gegeven en me heeft geholpen met dingen te verbeteren!
Ik heb heel veel geleerd en nog een leuke dag gehad en nog een geslaagd in 1x.
Samengevat TOP RIJSCHOOL !!

Oualid Zarguit Rijbewijs AM 2 februari 2015

Gisteren een proefritjes gemaakt, maar die allroads zijn toch wel hoog. Ik ben er dus niet uit. Verlagen of misschien een ander model?? Ik zal het wijze advies van Otto Hans opvolgen en er de tijd voor nemen een motor uit te zoeken. Alhoewel ik sta te popelen om er een te kopen… Met dan uiteraard alle goede instructies en aanwijzingen van jullie in mijn hoofd. Want ik vond de lessen erg goed. Fijn om van drie instructeurs les te krijgen. Zo je steek je van alle drie weer iets anders op. En dan ook nog de complimenten voor alle administratieve afwikkelingen en attente mails voor en na de examens. Als ik iemand hoor die wil gaan lessen, zal ik jullie zeker aanraden!

Wendy van Wijngaarden Rijbewijs A 30 juni 2015

Beste KERN Team, Bedankt voor het mede behalen van mijn rijbewijs E, ik heb erg genoten van de lessen met jullie. De lessen vond ik erg goed, met name de rust en tijd die er voor mij werd genomen vond ik erg prettig. Ik weet geen verbeter punten, wat ik wel weet is dat jullie een hele goede rijschool zijn en dat er naar mijn inzicht niets veranderd hoeft te worden. Ik zou jullie aan iedereen aanraden vanwege de rust binnen jullie team en de tijd die jullie voor iemand nemen. Heel hartelijk bedankt.

Ronald Vuurens Rijbewijs BE 24 april 2017

Hallo Kernteam,

Ik ben tot op heden zeer tevreden met mijn opleiding, en natuurlijk ben ik te spreken over de instructeurs.

Ook tref ik het met mijn mede cursisten, leuke gasten.

Stap 1 is achter de rug “voertuigbeheersing” in juni ga ik op voor theorie-examen en aansluitend hoop ik voor praktijk-examen op te gaan.

Al met al ben ik super tevreden en ik heb er plezier/zin in.

Cor Hoekstra Rijbewijs A 24 april 2017

Hallo,

Het gaat goed, het is inmiddels bijna een jaar geleden dat ik mijn rijbewijs haalde, 2 feb.2013 om precies te zijn.
Ik heb vanaf eind mei een eigen autootje, dus volledige vrijheid (al vind ik sommige dingen nog best lastig met m’n eigen autootje)

Ik ben erg tevreden over mijn periode van lessen bij jullie!!

Marielle Romeijn Rijbewijs B 16 januari 2014

Nou, ik ben super dankbaar voor de gezelligheid, en de gezellige leerzame lessen.. Van zowel rené, als die van Ramon!
Ik heb het heel erg naar mijn zin gehad!
En jullie zien mij zeker terug voor mijn aanhanger rijbewijs!

Mega bedankt!

Mandy Verheij Rijbewijs B 1 april 2016

Ik heb nog steeds plezier van mijn motorrijbewijs en hoop volgend jaar weer met de jaarlijkse toertocht mee te gaan!

Peter de Haij Rijbewijs A 21 januari 2015

Beste heren van KERN,

Ik wil jullie hierbij laten weten dat ik uitermate tevreden ben. Ik heb jullie alledrie tijdens de afgelopen lessen meegemaakt en moet zeggen dat me dat goed bevallen is.
Jullie zijn alledrie prettig in de omgang, heel geduldig en duidelijk in wat je van mij verwacht.

Ruben Sprangemeijer Rijbewijs A 30 september 2014

Dankzij jullie goede instructeurs ben ik net geslaagd voor mijn rijbewijs A.

Jan Bongers Rijbewijs A 23 januari 2016

Hallo,

Het gaat super! Ik maak veel kilometers met de auto van me moeder.. Flink sparen en hopelijk volgende maand eigen auto’tje!

Bedankt nog voor de super lessen en gezellige ritten!

Anne van Breugel Rijbewijs B 24 april 2017

Beste mensen van KERN,

Graag wil ik op deze email reageren met zeer positief nieuws. Door jullie (met name Otto-Hans en Arjan) voel ik me steeds meer vertrouwd om de motor en groei ik lekker door. Ik ben heel tevreden met de manier van lesgeven en ook zeker de afwisseling is erg fijn. Door jullie kan ik (hopelijk) zeer vlot mijn rijbewijs behalen en met veel plezier en vertrouwen beginnen aan mooie tijden met een motor.

Bedankt!

Gert-Jan Rijbewijs A 24 augustus 2014

Ik heb met veel plezier gereden op de leuke machines die jullie als lesmotoren hebben. De instructies waren heel goed en duidelijk, ik heb het gevoel dat ik er ondanks dat ik bijna tien jaar auto rijd veel meer verkeersinzicht heb gekregen. Ook de voertuigbeheersing is sterk verbeterd op de motorfiets. Dit was voor mij wellicht het leukste onderdeel om te doen.
Al met al, het was een leuke ervaring! Alle instructeurs hebben mij zeer goed geholpen, de kracht van kern is toch wel dat de instructeurs zeer kundig zijn. Een aanrader voor iedereen die wil leren motorrijden!

David Luijten Rijbewijs A 7 april 2016

Ik heb m’n motorbriefje alweer 2 jaar!! En ben Otto-Hans nog altijd dankbaar met het engelen geduld. Want zag het af en toe niet meer zitten na meer als anderhalf jaar lessen! Maar ik tour lekker rond al blijf ik toch nog altijd onzeker tijdens de drukte. Ik stuur iedereen door na jullie als ze motorrijlessen willen!!

Monique Paans Rijbewijs A 12 januari 2015

Beste instructeurs, Even m’n rijbewijs halen viel toch hard tegen. Was pittige periode moet ik zeggen. Via RIS manier wel heel duidelijk en in de goeie volgorde. Ik heb de meeste lessen gehad van Ramon en het laatste stukje van Arjan. Jullie hebben veel aandacht en weten de lessen wel aan de persoon aan te passen. Dat heeft ertoe geleid dat ik in 1x ben geslaagd voor b-automaat.
Zo enorm blij mee….. Mag nu met al die ervaring en wijze lessen de weg op. Dank jullie wel.

Karin van Meggelen Rijbewijs B (automaat) 16 oktober 2015

Ik ging vol zelfvertrouwen naar de proefles! Totdat ik erachter kwam dat de motor wat zwaarder was als het puchie en dat de pionnen wel verrekte dicht bijelkaar staan. Het idee van even halen liet ik snel varen, vertrouwen krijgen en weten wat je kan en vooral niet kan werd prioriteit! Gelukkig konden ze me daar prima mee helpen! […] Alle 3 de examens in 1 keer gehaald! Dus… Twijfel je over het halen van je motor rijbewijs..?? Stop met twijfelen! Het is geweldig!! Twijfel je over welke rijschool je moet kiezen..?? Scroll naar beneden… Rechts onderin kan je je inschrijven!! ? Bedankt!!

Barry Rikkers Rijbewijs A 1 november 2014

Hallo, Middels deze mail wil ik jullie bedanken voor de goede rijlessen aan mijn dochter Nadine de Bruijn.
Resultaat in één keer geslaagd. Top prestatie van me dochter maar ook zeker van jullie.
Over een jaar is mijn zoon aan de beurt en voor ons is het niet moeilijk waar hij gaat lessen.

Moeder van Nadine Rijbewijs B 21 maart 2016

Hallo Otto-Hans,

Met mij gaat goed, heb wel al ruim 2 jaar mijn A Rijbewijs, heb inmiddels ook een zwaardere motor, we hebben hem vorige week naar onze winterstalling gebracht.
Ik ben trots op mn rijbewijs, en heb er een hoop plezier van, aanschaf gedaan van beter pak, goeie helm en communicatie set en navigatie daar ben ik helemaal dol op, geeft kronkelroute aan is super hoor.

Erika de Bok Rijbewijs A 12 juli 2014

Beste Kern team,

Super bedankt voor de leerzame lessen, vind Kern een goede en leuke rijschool!! Nu opzoek naar een leuke motor en dan kan ik gaan toeren!! Nogmaals dank, vond het super!!

Nienke Blom Rijbewijs A 8 oktober 2015

Geef ons een like op Facebook en blijf op de hoogte! 😀

volg_fb