5 ★
5 van de 5 !
73 Facebook beoordelingen
Fabian van Lent
28/01/2021 @ 6:32

Verschil tussen een aantal rijscholen zelf mogen meemaken, deze steekt er met kop en schouders bovenuit! Top 👍🏻

Ankie Sloots
11/12/2020 @ 17:46

Deze week mijn motorrijbewijs behaald bij KERN. Zowel AVB als AVD in 1x. 😁Vriendelijk & gezellig team met altijd een goede sfeer! Elke les was weer iets om naar uit te kijken. Zeer kundige instructeurs met heel veel ervaring. Waarbij...

Ferro Non Ferro
03/12/2020 @ 20:03

super goede rijlessen! in 1x geslaagd! goede service en als je wilt erg snel echt top! 👌🏼

Ed-Nicolet Prent
08/10/2020 @ 13:25

Geweldig, mijn motorrijbewijs A , deze week gehaald!!! Tijdens de lessen AVB en AVD, Leuke sfeer en een zeer kundig instructie team!
Een aanrader voor wie ook zijn rijbewijs wil gaan halen.

Mvgr
Ed Prent

Mehmet Sari
23/09/2020 @ 20:15

Vandaag mijn motorrijbewijs A behaald. Voor allebei de onderdelen in 1 keser geslaagd. Prima rijschool met hoge slagingspercentage met prima rijinstructeurs.

Tim Paans
09/09/2020 @ 8:50

Vriendelijk, gezellig, en bovenal echte kennis en ervaring van de motor. Je leert meer dan alleen de regeltjes, en snapt aan het einde van de rit meer dan alleen ditjes en datjes van het CBR. Een ware aanrader!

Jochem Ham
05/08/2020 @ 13:01

Onlangs mijn motorrijbewijs gehaald bij KERN. Zou het iedereen aanraden! Instructie door Arjan is super, mooi en nieuw materiaal, persoonlijk contact. De plek om je A rijbewijs te halen.

Facebook

Lees hieronder een greep uit de ervaringen van onze auto-, motor-, bromfiets- én aanhanger toppers! 😀

In ons gastenboek worden willekeurige ervaringen gedeeld van onze oud-leerlingen.  Wil je nou zelf ervaren hoe het is om bij KERN jouw rijbewijs te halen?

VOLG EEN PROEFLES

Hallo, Middels deze mail wil ik jullie bedanken voor de goede rijlessen aan mijn dochter Nadine de Bruijn.
Resultaat in één keer geslaagd. Top prestatie van me dochter maar ook zeker van jullie.
Over een jaar is mijn zoon aan de beurt en voor ons is het niet moeilijk waar hij gaat lessen.

Moeder van Nadine Rijbewijs B 21 maart 2016

Beste kernteam,

Ik ben zeer tevreden over alle 3 de rij-instructeurs die ik heb gehad en ben ook zeer tevreden over de manier hoe er gewerkt word tot op heden heb ik hier niks op aan te merken.

Michel v/d Stelt Rijbewijs A 12 maart 2015

Beste kern verkeersopleidingen.

Ik wil nogmaals melden dat ik erg prettig bij jullie heb gelest en zeker een hele leuke tijd heb gehad.
Als mensen er naar vragen zal ik jullie zeker aanraden!!

Ruben Elbertsen Rijbewijs A 24 maart 2015

Beste mensen, Het gaat prima met me en ik hoop met jullie ook. Inmiddels al zo’n 6000 km afgelegd op mijn Guzzi. Morgen staat er weer een rit op het programma. Ff naar Harderwijk waar mijn broer woont. Heb nog steeds profijt van de lessen die ik bij jullie heb gehad. Regelmatig hoor ik nog dat stemmetje: ” Niet tedicht op je voorganger!” Als ik soms op de snelweg het gas eventjes wat verder opentrek. ” Denk om je plaats op de weg!” Als ik lekker over de dijk tuf. Ik ben al een paar keer langsgeweest in Arkel maar helaas was er niemand. Misschien de volgende keer beter.

Mike Rijbewijs A 6 november 2014

Nou, ik ben super dankbaar voor de gezelligheid, en de gezellige leerzame lessen.. Van zowel rené, als die van Ramon!
Ik heb het heel erg naar mijn zin gehad!
En jullie zien mij zeker terug voor mijn aanhanger rijbewijs!

Mega bedankt!

Mandy Verheij Rijbewijs B 1 april 2016

Hallo allemaal ! Gaat super ! Helaas door gezondheid dit jaar weinig motor gereden, maar gelukkig wel jullie toertocht. Ook deze keer super geregeld, doe volgend jaar graag weer mee ! Motoropleiding heb ik als zeer prettig ervaren. Ook mijn dochter heeft bij jullie de rijopleiding gedaan. Ook zij heeft hetzelfde goede gevoel bij de opleiding gehad ! Volgend jaar wil ik graag de vervolgopleiding doen. We houden kontakt !

Hans Rijbewijs A 13 december 2014

Hallo Otto-Hans,

Met mij gaat goed, heb wel al ruim 2 jaar mijn A Rijbewijs, heb inmiddels ook een zwaardere motor, we hebben hem vorige week naar onze winterstalling gebracht.
Ik ben trots op mn rijbewijs, en heb er een hoop plezier van, aanschaf gedaan van beter pak, goeie helm en communicatie set en navigatie daar ben ik helemaal dol op, geeft kronkelroute aan is super hoor.

Erika de Bok Rijbewijs A 12 juli 2014

Beste Kern,

Ik heb het super ervaren bij jullie.
Arjan en René stellen je op je gemak en zijn erg vriendelijk.
En ik ben geslaagd!!! Wat wil je nog meer.

Eva Verschoor Rijbewijs B 23 juni 2015

Beste instructeurs van Kern
ik heb het erg naar me zin gehad bij jullie en was altijd goed en gezellig ga zo door

Rob van der Waal Rijbewijs A 28 juli 2015

Beste instructeurs, Even m’n rijbewijs halen viel toch hard tegen. Was pittige periode moet ik zeggen. Via RIS manier wel heel duidelijk en in de goeie volgorde. Ik heb de meeste lessen gehad van Ramon en het laatste stukje van Arjan. Jullie hebben veel aandacht en weten de lessen wel aan de persoon aan te passen. Dat heeft ertoe geleid dat ik in 1x ben geslaagd voor b-automaat.
Zo enorm blij mee….. Mag nu met al die ervaring en wijze lessen de weg op. Dank jullie wel.

Karin van Meggelen Rijbewijs B (automaat) 16 oktober 2015

Beste kernverkeersopleidingen

Ik heb genoten van mijn rijopleiding ik vond het vlot en goed gaan. Ik heb eigelijk geen bijzondere opmerkingen over de rijopleiding. Als er iets was kon het altijd opgelost worden

En ik zou later graag terug komen voor mijn motor opleiding

Jeroen Rijbewijs B 23 oktober 2014

Bij deze heel erg bedankt voor het geduld dat jij, Arjan, hebt gehad voor het aanleren van de bijzondere verrichtingen en het bijschaven van de zaken die in de 31 jaar dat ik mijn B-rijbewijs heb wat zijn weggezakt. Daarmee bedoel ik niet alleen de regels maar ook de manier van sturen, het spiegelwerk enz. We hebben aardig wat uurtjes in de auto doorgebracht en ik heb veel van jou (en je vader) geleerd. Hoe gezellig het ook was, ik ben blij dat het achter de rug is. Het lessen ging prima maar voor de examens was ik gespannen waardoor ik foutjes ging maken. Gelukkig ging het de tweede keer wel goed en ben ik reuze blij dat ik nu met mijn paardentrailer de weg op mag.

Corinne Hartog Rijbewijs AM 25 juni 2015

Hallo, Ik kijk met plezier terug op de goede begeleiding van jullie. Ik rijd met heel veel genoegen regelmatig op mijn Harley door de polder. Zo af en toe rijd ik langs Arkel om een praatje te maken met Otto, Arjan of René. Ik ben blij dat ik ondanks mijn hoge leeftijd ? toch mijn motorrijbewijs heb gehaald. Ik vertel iedereen dat ik bij Kern les gehad heb.

Arie de Groot Rijbewijs A 7 januari 2016

Ik heb het heel erg naar mijn zin gehad bij jullie rijschool . De instructeur legt heel goed uit en is heel aardig. Verder hele duidelijke lessen en aanwijzingen . De bromfietsen rijden super goed en zijn zeker heel erg betrouwbaar . Super rijschool ! Ik Ga het aan heel veel aanbevelen die een bromfiets rijbewijs willen halen . Ik heb vanochtend mijn rijbewijs aangevraagd bij het gemeentehuis.

Michael Bouwman Rijbewijs AM 24 april 2017

Best kernteam, het is inmiddels precies een jaar geleden Ik heb in dat jaar regelmatig met veel plezier op de motor gereden ( woon/werk en recreatief). Dankzij jullie goede en plezierige manier van lesgeven heb ik het idee, dat ik daardoor dit jaar dan ook zonder brokken ben doorgekomen ? Na een naar ben je natuurlijk nog geen ervaren motorrijder, maar door met andere motorrijders te praten en tijdschriften te lezen wordt je steeds wijzer. Bedankt voor je interesse en succes met jullie fijne rijschool.

Johan van Dijk Rijbewijs A 5 juni 2016

Hallo,

Het gaat super! Ik maak veel kilometers met de auto van me moeder.. Flink sparen en hopelijk volgende maand eigen auto’tje!

Bedankt nog voor de super lessen en gezellige ritten!

Anne van Breugel Rijbewijs B 24 april 2017

Beste mensen van KERN,

Graag wil ik op deze email reageren met zeer positief nieuws. Door jullie (met name Otto-Hans en Arjan) voel ik me steeds meer vertrouwd om de motor en groei ik lekker door. Ik ben heel tevreden met de manier van lesgeven en ook zeker de afwisseling is erg fijn. Door jullie kan ik (hopelijk) zeer vlot mijn rijbewijs behalen en met veel plezier en vertrouwen beginnen aan mooie tijden met een motor.

Bedankt!

Gert-Jan Rijbewijs A 24 augustus 2014

Hallo Kernteam.

ik heb met plezier de lessen gevolgd, alles is supergoed geregeld, ook wat betreft de motorkleding.
Je hebt echt waar voor je geld.!

Bedankt voor jullie goede uitleg en geduld.

Jan Vogel Rijbewijs A 18 september 2015

Beste Arjan en Rene, Vandaag rijexamen gedaan voor de motor en geslaagd, ik kan geen beter verjaardag cadeau wensen. Mede door jullie support, toewijding en heerlijke praktische lesuren ,waar ik veel van heb opgestoken, heb ik dit succesvol kunnen afronden. Mijn hartelijk dank voor alles. Ik hoop eens met jullie en oud leerlingen van het Kern team te mogen gaan toeren. Als mijn dochter aan haar auto rijbewijs gaat beginnen boek ik uiteraard bij het Kern team. Nogmaals bedankt voor alles.

Jan Wink Rijbewijs A 11 augustus 2015

Beste Kern Verkeersopleidingen, Afgelopen vrijdag is Melissa geslaagd voor haar rijbewijs, we zijn erg blij dat het Melissa gelukt is om bij haar eerste opkomst direct het rijbewijs te behalen.
Ik wil jullie en, Rene in het bijzonder, bedanken voor de goede begeleiding. Wij wensen jullie veel succes in de toekomst met de verkeersschool.

Familie Bot Rijbewijs B 12 februari 2015

Beste Kern team,

Super bedankt voor de leerzame lessen, vind Kern een goede en leuke rijschool!! Nu opzoek naar een leuke motor en dan kan ik gaan toeren!! Nogmaals dank, vond het super!!

Nienke Blom Rijbewijs A 8 oktober 2015

Ik heb met veel plezier gereden op de leuke machines die jullie als lesmotoren hebben. De instructies waren heel goed en duidelijk, ik heb het gevoel dat ik er ondanks dat ik bijna tien jaar auto rijd veel meer verkeersinzicht heb gekregen. Ook de voertuigbeheersing is sterk verbeterd op de motorfiets. Dit was voor mij wellicht het leukste onderdeel om te doen.
Al met al, het was een leuke ervaring! Alle instructeurs hebben mij zeer goed geholpen, de kracht van kern is toch wel dat de instructeurs zeer kundig zijn. Een aanrader voor iedereen die wil leren motorrijden!

David Luijten Rijbewijs A 7 april 2016

Goedemiddag,

Hartelijk bedankt voor de gezellige en leerzame lessen, ik heb vooral met Otto Hans gereden, dit is een top instructeur, en tussendoor ook nog een paar keer met Arjan en Rene, ook deze lessen waren ook top! Ik heb het erg naar mijn zin gehad, en over een tijdje kom ik zeker nog terug voor het rijbewijs E achter B.

Rijbewijs B 2 april 2016

Ik wil iedereen bij KERN bedanken. Toen ik een opleiding zocht wilde ik eerst een “snelle” cursus doen maar ben daar toch van afgestapt en vorig jaar begonnen bij KERN. Ik zit inmiddels met het nodige zelfvertrouwen op de motor en voel me er veilig zonder overmoedig te worden. Het positieve examen gevolg (de 1e keer heb ik verprutst door toe te geven aan zenuwen) is het bewijs dat de mannen mij goed hebben klaargestoomd in het kleine jaar dat ik bij ze heb gelest. En dat zal niet altijd zijn meegevallen voor ze want zoals Otto – Hans benadrukte: ”We moeten je meer af dan aanleren”, klopt helemaal. Nogmaals bedankt mannen!

Mike Poelman Rijbewijs A 24 april 2017

De rijles was zeer goed roy is een goede instructeur en ik heb veelplezier in de lessen gehad ik kom over een half jaar zeker terug voor aanhanger en motor rijbewijs.

Mike van der Wilde Rijbewijs B 27 april 2015

Ik heb het heel goed naar mij zin. De instructeurs zijn heel goed en er word aandacht aan je besteed bij het lessen. Goede rijschool.

DIK TEVREDEN

Klaas Kleijn Rijbewijs B 24 april 2017

Beste Arjan,

Bedankt voor de snelle en leuke (ontspannen) manier van lessen, met slagen als gevolg voor de BE.

Martie Verschoor Rijbewijs BE 24 april 2017

Hallo Rijschool Kern,

Ik wil jullie hartelijk danken voor de goede en leerzame lessen. Ook was de service harstikke goed. Jullie probeerden alles zo snel mogelijk te regelen met het cbr. Nogmaals hartelijk dank en jullie zullen mij zeker terug zien voor mijn andere rijbewijzen!

Rick de Groot Rijbewijs B 10 maart 2016

Hallo Arjan,

Nog bedankt voor de leuke en leerzame RMT. Deze RMT en de eerder gevolgde VRO-R staan bovenaan in de tot nu toe gevolgde VRO’s. Op het evaluatieformulier ben ik nog vergeten te zetten dat ik het oefenen op jullie afgesloten terrein als heel prettig heb ervaren.

Paul Ploos van Amstel Rijbewijs A 1 april 2013

Hallo Kernteam,

Ik ben tot op heden zeer tevreden met mijn opleiding, en natuurlijk ben ik te spreken over de instructeurs.

Ook tref ik het met mijn mede cursisten, leuke gasten.

Stap 1 is achter de rug “voertuigbeheersing” in juni ga ik op voor theorie-examen en aansluitend hoop ik voor praktijk-examen op te gaan.

Al met al ben ik super tevreden en ik heb er plezier/zin in.

Cor Hoekstra Rijbewijs A 24 april 2017

Geef ons een like op Facebook en blijf op de hoogte! 😀

volg_fb