4.9 ★
4.9 van de 5 !
76 Facebook beoordelingen
Klaas Weeda
16/08/2019 @ 10:09

Bedankt Arjan, het is weer super gegaan. Gisteren heb ik mijn E achter B gehaald. Ik beveel jullie rijschool van harte aan. De lessen met Ramon waren - net als 10 jaar geleden met jou met de motor - heel...

Ruben Snijders
26/07/2019 @ 11:18

Enorm tevreden over mijn autorijlessen van Kern verkeersopleidingen. Ik kon geen betere rijinstructeur krijgen als Maurice, hij heeft me overal mee geholpen, ook is hij een super gezellige instructeur waarmee je altijd kon lachen. Ik heb enorm veel geleerd en...

Eline Vlot
17/07/2019 @ 20:45

Heel tevreden over de motorlessen die ik gevolgd heb bij Arjan en Otto Hans. Nemen echt de tijd om je de fijne kneepjes van het motorrijden bij te brengen. Met als resultaat, voor alles in een keer geslaagd! Top mannen,...

Ronald Bloemendal
17/07/2019 @ 14:03

Examens voor de motor in één keer gehaald dankzij Arjan en Otto-Hans! Zeer fijne rijschool, prachtig terrein en heerlijke motoren. Bedankt voor de lessen die ik van jullie heb gehad. Ik zal jullie 100% aanbevelen!

Dave Vd Plaat
10/06/2019 @ 22:20

Alles in een keer gehaald. Helemaal vanuit Rotterdam naar Arkel gekomen voor de kwaliteit. Beide mannen Arjan en Otto-Hans gaven op hun eigen manier leerzame lessen, de afwisseling tussen beide stijlen van les geven was ook perfect.

...

Herbert Eckhardt
03/06/2019 @ 8:05

Toprijschool, Enkele maanden geleden 1 keer geslaagd. Alles onder 1 dak. Inmiddels al heel wat km met mijn Suzuki V Strom gereden. Ha,ja,,.. Hoor tijdens rijden soms Arjan of Otto nog wel eens in mijn oor. ( soort aftersale )...

Britt Van de Werken
04/02/2019 @ 18:23

Super fijne rijschool rijbewijs in 1 keer gehaald 😊

Facebook

Lees hieronder een greep uit de ervaringen van onze auto-, motor-, bromfiets- én aanhanger toppers! 😀

In ons gastenboek worden willekeurige ervaringen gedeeld van onze oud-leerlingen.  Wil je nou zelf ervaren hoe het is om bij KERN jouw rijbewijs te halen?

VOLG EEN PROEFLES

Super rijschool !
Leuke, bekwame instructeurs !

Met veel plezier gelest en in 1 keer m’n A gehaald !

David Zwaan Rijbewijs A 23 juli 2016

Ik vind het een erg fijne rijschool die voldoende tijd voor je nam om je de handelingen goed te leren. Ook als iets nog niet helemaal lukte of iets wat je zelf nog niet goed vond gaan kon gewoon geoefend worden. De info die de instructeurs gaven waren ook helder en duidelijk. Ook waren ze altijd vrolijk, wat ook heel belangrijk is, want van een chagrijnige instructeur zou ik niet vrolijk worden. Kortom, een erg fijne rijschool die ik iedereen aan zou raden.

Robby vd Pluijm Rijbewijs B 24 september 2014

Hallo! Ik heb drie weken lang een spoedcursus gevolgd bij jullie, wat inhoudt dat er drie weken lang volop gelest wordt. Hierbij is het natuurlijk belangrijk dat het goed klikt tussen de instructeur en de leerling. Persoonlijk vind ik het erg fijn als ik een relaxed persoon naast me heb zitten die rustig blijft en dingen goed kan uitleggen. René en Arjan hebben mij in deze drie weken uitstekend geholpen! Het zijn hele fijne mensen, ze bleven ten alle tijden rustig en waren erg duidelijk! Dankzij hun support heb ik het voor elkaar gekregen binnen drie weken mijn rijbewijs te halen!! Nogmaals bedankt mannen, ik ben ontzettend blij!!!

Sharon Rijbewijs B 27 oktober 2014

De rijles was zeer goed roy is een goede instructeur en ik heb veelplezier in de lessen gehad ik kom over een half jaar zeker terug voor aanhanger en motor rijbewijs.

Mike van der Wilde Rijbewijs B 27 april 2015

Best kernteam, het is inmiddels precies een jaar geleden Ik heb in dat jaar regelmatig met veel plezier op de motor gereden ( woon/werk en recreatief). Dankzij jullie goede en plezierige manier van lesgeven heb ik het idee, dat ik daardoor dit jaar dan ook zonder brokken ben doorgekomen ? Na een naar ben je natuurlijk nog geen ervaren motorrijder, maar door met andere motorrijders te praten en tijdschriften te lezen wordt je steeds wijzer. Bedankt voor je interesse en succes met jullie fijne rijschool.

Johan van Dijk Rijbewijs A 5 juni 2016

Hoi,

Ik heb de rijlessen altijd fijn gevonden. Gewoon rustig alles goed uitleggen.

Thijs de Zwart Rijbewijs A 24 april 2017

Hallo Rijschool Kern,

Ik wil jullie hartelijk danken voor de goede en leerzame lessen. Ook was de service harstikke goed. Jullie probeerden alles zo snel mogelijk te regelen met het cbr. Nogmaals hartelijk dank en jullie zullen mij zeker terug zien voor mijn andere rijbewijzen!

Rick de Groot Rijbewijs B 10 maart 2016

Beste mensen van KERN,

Graag wil ik op deze email reageren met zeer positief nieuws. Door jullie (met name Otto-Hans en Arjan) voel ik me steeds meer vertrouwd om de motor en groei ik lekker door. Ik ben heel tevreden met de manier van lesgeven en ook zeker de afwisseling is erg fijn. Door jullie kan ik (hopelijk) zeer vlot mijn rijbewijs behalen en met veel plezier en vertrouwen beginnen aan mooie tijden met een motor.

Bedankt!

Gert-Jan Rijbewijs A 24 augustus 2014

Goedemiddag,

Ik heb het prima naar mijn zin met rijden. Het is wennen en niet altijd even makkelijk maar ik doe het gelukkig met plezier.

Ook over Ramon ben ik tevreden.

Het is fijn dat jullie werken met rijkaarten zodat je weet welke onderdelen je al beheerst en aan welke onderdelen nog meer aandacht besteed moet worden.

Nathalie Paardekoper Rijbewijs A 1 juni 2016

Ik wil graag mijn blijdschap van mijn A rijbewijs tonen en nogmaals benadrukken dat de lessen die ik heb gehad van Arjan en René super waren en wel in de zin van gezellig en heel leerzaam. En dat laat ik tot op de dag van vandaag nog steeds weten dat het super is dat de instructeurs van Frank (nu KERN) met de motor mee rijden daar kan menig rijschool nog wat van leren, watjes zijn het die met de auto er achter aan racen om de motors bij te houden, het moest verboden worden. […] Het gaat jullie allemaal goed en dat jullie nog maar heeeeel veel les km mogen maken. Groetjes van een zeer blijde motorrijder

Bert Muijrers Rijbewijs A 24 april 2017

Lessen waren top. Veel gedaan aan voertuigbeheersing (nauwe straatjes en bochten achteruit). De route in het examen was daardoor relatief makkelijk. Ander pluspunt is ervaring en kennis van instructeur.

Arend-Jan Meerkerk Rijbewijs BE 12 juni 2015

Goedemiddag,

Ook al was het aan het begin spannend en zag ik er dus best tegenop, vind ik het nu toch steeds leuker worden!
Heb het goed naar me zin bij KERN en ben zeer tevreden over mijn rijles instructeur Otto Hans. Die alles rustig uitlegt en als het dan toch per ongeluk een keer fout gaat, net zo rustig blijft en alles opnieuw herhaalt voor mij.

Marleen Rijbewijs B 24 oktober 2015

Top verkeersschool. Leuke relaxte maar attente instructeur.

Gertjan van Ravenswaaij Rijbewijs BE 12 april 2015

Ben zo blij dat ik bij KERN motorrijles ben gaan volgen!: afgelopen woensdag dus 6 uur lang les gehad, route vanaf Arkel -binnendoor- naar Arnhem, Postbank. Gaaf! KERN verkeersopleidingen Een perfecte les voor het examen straks!

Mark van den Berg Rijbewijs A 6 januari 2015

Ik ging vol zelfvertrouwen naar de proefles! Totdat ik erachter kwam dat de motor wat zwaarder was als het puchie en dat de pionnen wel verrekte dicht bijelkaar staan. Het idee van even halen liet ik snel varen, vertrouwen krijgen en weten wat je kan en vooral niet kan werd prioriteit! Gelukkig konden ze me daar prima mee helpen! […] Alle 3 de examens in 1 keer gehaald! Dus… Twijfel je over het halen van je motor rijbewijs..?? Stop met twijfelen! Het is geweldig!! Twijfel je over welke rijschool je moet kiezen..?? Scroll naar beneden… Rechts onderin kan je je inschrijven!! ? Bedankt!!

Barry Rikkers Rijbewijs A 1 november 2014

Hallo Arjan,

Nog bedankt voor de leuke en leerzame RMT. Deze RMT en de eerder gevolgde VRO-R staan bovenaan in de tot nu toe gevolgde VRO’s. Op het evaluatieformulier ben ik nog vergeten te zetten dat ik het oefenen op jullie afgesloten terrein als heel prettig heb ervaren.

Paul Ploos van Amstel Rijbewijs A 1 april 2013

Het gaat heel goed!!!
Geniet erg van het motorrijden en hoor nog regelmatig bij bepaalde situaties stemmetjes in mijn oor!!!
Kijk erg uit naar 28 mei! Om samen met mijn dochter mee te doen met de toer rit!

Carin van der Meijden Rijbewijs A 12 april 2015

Goedendag,
Ik vond de opleiding goed en leuk om te volgen, daar heb ik dan ook geen aanmerkingen op.

Alleen heb ik wel last gehad van de fusie van jullie bedrijf, dat was een beetje jammer maar kan gebeuren.

Voor de rest zou ik iedereen jullie bedrijf aanraden!

Nadia Bruins Rijbewijs B 5 februari 2013

Beste Arjan,

Bedankt voor de snelle en leuke (ontspannen) manier van lessen, met slagen als gevolg voor de BE.

Martie Verschoor Rijbewijs BE 24 april 2017

Hallo,

Het gaat goed, het is inmiddels bijna een jaar geleden dat ik mijn rijbewijs haalde, 2 feb.2013 om precies te zijn.
Ik heb vanaf eind mei een eigen autootje, dus volledige vrijheid (al vind ik sommige dingen nog best lastig met m’n eigen autootje)

Ik ben erg tevreden over mijn periode van lessen bij jullie!!

Marielle Romeijn Rijbewijs B 16 januari 2014

Ik heb met veel plezier gereden op de leuke machines die jullie als lesmotoren hebben. De instructies waren heel goed en duidelijk, ik heb het gevoel dat ik er ondanks dat ik bijna tien jaar auto rijd veel meer verkeersinzicht heb gekregen. Ook de voertuigbeheersing is sterk verbeterd op de motorfiets. Dit was voor mij wellicht het leukste onderdeel om te doen.
Al met al, het was een leuke ervaring! Alle instructeurs hebben mij zeer goed geholpen, de kracht van kern is toch wel dat de instructeurs zeer kundig zijn. Een aanrader voor iedereen die wil leren motorrijden!

David Luijten Rijbewijs A 7 april 2016

KERN Verkeersopleidingen,

Bedankt! Ik heb in een korte tijd enorm veel geleerd bij jullie opleiding. De begeleiding was goed. Door de duidelijke uitleg en fijne sfeer tijdens in de auto voelde ik me prettig achter het stuur! Ook het werken met het RIS-boek vond ik handig. Ik vond het interessant om hierin te lezen en kon de informatie prima verwerken in de praktijk.

Nogmaals, bedankt voor de goede lessen! En de groene pepermuntjes deden het ook prima ?

Jurre Rijbewijs B 22 november 2014

Beste Kern verkeersopleidingen

Ik heb met veel plezier genoten van de lessen op de motor.
De uitleg en de verschillende manieren om iets te bereiken vond ik zeer handig.

Het afrijden voor de bijzondere verrichtingen op het eigen terrein is ideaal, je weet hoe je het moet doen, en word niet uit je comfort zone gehaald.

Kortom, veel geleerd van de lessen en een hele gezellige tijd gehad
Jullie zullen mij zeker nog een keertje terugzien

Joeri Hoogendoorn Rijbewijs A 31 december 2014

Nou, ik ben super dankbaar voor de gezelligheid, en de gezellige leerzame lessen.. Van zowel rené, als die van Ramon!
Ik heb het heel erg naar mijn zin gehad!
En jullie zien mij zeker terug voor mijn aanhanger rijbewijs!

Mega bedankt!

Mandy Verheij Rijbewijs B 1 april 2016

Goedenavond,

Ik wil jullie nog even bedanken voor de prettige lesdag die mijn dochter heeft gehad.

Alles was prima geregeld en ze voelde zich erg prettig bij de instructeur.

Ze heeft de dag als leerzaam en prettig ervaren ondanks het slechte weer.

Miranda en Cyanne van der Ham Rijbewijs AM 12 november 2014

Inmiddels heb ik nu ca 7 maanden, m’n rijbewijs en heb ik bijna 20.000 km gereden. Onder het motto “ieder weer is motor weer” en ” de beste weg is een omweg” stap ik iedere dag weer lekker op de motor. Ik denk nog bijna dagelijks aan jullie in de vorm van: KRA2SN, pizza koerier, Piet GTI ed. en aan een uitspraak van één van je collega’s “niet probleem oplossend- maar probleem voorkomend-rijden”, veiligheid moet tenslotte voorop staan. Kortom, ik denk dat ik bij jullie een goede basis heb meegekregen.

Ron Lustig Rijbewijs A 2 februari 2016

Beste kernverkeersopleidingen

Ik heb genoten van mijn rijopleiding ik vond het vlot en goed gaan. Ik heb eigelijk geen bijzondere opmerkingen over de rijopleiding. Als er iets was kon het altijd opgelost worden

En ik zou later graag terug komen voor mijn motor opleiding

Jeroen Rijbewijs B 23 oktober 2014

Beste KERN Team, Bedankt voor het mede behalen van mijn rijbewijs E, ik heb erg genoten van de lessen met jullie. De lessen vond ik erg goed, met name de rust en tijd die er voor mij werd genomen vond ik erg prettig. Ik weet geen verbeter punten, wat ik wel weet is dat jullie een hele goede rijschool zijn en dat er naar mijn inzicht niets veranderd hoeft te worden. Ik zou jullie aan iedereen aanraden vanwege de rust binnen jullie team en de tijd die jullie voor iemand nemen. Heel hartelijk bedankt.

Ronald Vuurens Rijbewijs BE 24 april 2017

Beste instructeurs van Kern
ik heb het erg naar me zin gehad bij jullie en was altijd goed en gezellig ga zo door

Rob van der Waal Rijbewijs A 28 juli 2015

Wat leuk dat er gevraagd wordt hoe het met me gaat! Het gaat goed! Rij regelmatig op en neer. Overdag en snachts. En ik rij zelfs af en toe in verschillende auto’s en dat gaat allemaal goed. Ik krijg ook vaak complimenten van bijrijders dat ze zich prettig voelen bij mij in de auto en dat is natuurlijk ook belangrijk. Ik heb fijn les gehad bij jullie. Vaak goede commentaar gehad, waar ik steeds veel van leerde! Af en toe op strenge toon, maar dan weet je dat je goed op moet letten. Het was ook fijn dat er altijd de tijd werd genomen om te praten over hoe ik ervoor stond en waar ik goed op moest letten. Ik heb er geen negatieve gevoelens aan overgehouden!

Coralien Zuyderduyn Rijbewijs B 12 december 2016

Geef ons een like op Facebook en blijf op de hoogte! 😀

volg_fb