4.9 ★
4.9 van de 5 !
87 Facebook beoordelingen
Peter Zijderveld
13/12/2018 @ 15:36

Vandaag mijn motorrijbewijs gehaald, bijzondere verrichtingen, theorie en praktijkexamen in 1 keer, super rijschool, heel veel geleerd en zeker niet onbelangrijk ook heel veel plezier gehad.
Arjan en Otto-Hans zijn top instructeurs, die hun vak zeer goed verstaan.
...

Stefan Hoogendoorn
13/12/2018 @ 13:57

Bedankt voor de fijne lessen en het snelle slagen Arjan en Otto-Hans 👌🏼 Tot snel!

Joram Huisman
10/12/2018 @ 19:59

De rij-instructeurs maken de rijschool een uitstekende plaats voor je rijbewijzen 🙂

Cinha van Leeuwen
27/11/2018 @ 12:42

Wat een geweldige rijschool!!! En in 1 keer geslaagd voor mijn auto door jullie top lessen!

Peter van Riel
02/11/2018 @ 9:07

Op aanraden van een collega als Brabander hier terecht gekomen en door Arjan (1x Otto-Hans) met spoed klaargestoomd voor AVB en AVD. Zeer professioneel, met passie, relaxed en op de details die er toe doen. Het resultaat is, dat ik...

Mirjam van Ruiten
23/10/2018 @ 14:23

Rij-instructeurs met passie voor het motorrijden en hun vak en dit weten ze heel goed over te brengen. Bij Arjan en Otto Hans ben je gegarandeerd aan het juiste adres als je goed wilt leren rijden!

Jaromir Wieles
26/09/2018 @ 21:58

Wat een geweldige rijschool! Onder begeleiding mogen lessen van Otto-Hans en Arjan. Instructeurs die passie hebben voor hun vak en dat ook echt uitstralen en overbrengen op je. Woorden schieten te kort om de perfecte begeleiding te omschrijven, waarvoor dank!...

Facebook

Lees hieronder een greep uit de ervaringen van onze auto-, motor-, bromfiets- én aanhanger toppers! 😀

In ons gastenboek worden willekeurige ervaringen gedeeld van onze oud-leerlingen.  Wil je nou zelf ervaren hoe het is om bij KERN jouw rijbewijs te halen?

VOLG EEN PROEFLES

Ik ben erg tevreden over KERN als rijschool. De instructeurs zijn gewoon echte vakmensen. De lessen zijn leerzaam, gezellig en vaak ook ontspannen. Je moet uiteindelijk wel presteren, maar er wordt geen grote druk op gelegd. Daarnaast denk ik dat alle instructeurs in staat zijn iedere kandidaat op een juiste wijze te benaderen. Een kleine opmerking: Persoonlijk vind ik het nog wel eens lastig om helder te krijgen ‘waar ik sta’. Hier bedoel ik niet mee dat ik wekelijks te horen moet krijgen hoeveel lessen ik nog nodig heb, maar voor mij zou het verhelderend werken wanneer ik iets meer inzicht krijg in mijn ontwikkeling.

Geert van den Born Rijbewijs A 2 april 2015

Ik heb genoten van alle rijlessen op de motor met Otto, Arjan en René! Nooit verwacht dat ik alle examens in 1 keer zou halen!
Ik raad iedereen aan om bij KERN Verkeersopleidingen te gaan lessen!
Ik ga jullie missen, maar dat getetter in mijn oor niet haha!

Renate Bijl Rijbewijs A 12 april 2016

Hallo,

Het gaat goed, het is inmiddels bijna een jaar geleden dat ik mijn rijbewijs haalde, 2 feb.2013 om precies te zijn.
Ik heb vanaf eind mei een eigen autootje, dus volledige vrijheid (al vind ik sommige dingen nog best lastig met m’n eigen autootje)

Ik ben erg tevreden over mijn periode van lessen bij jullie!!

Marielle Romeijn Rijbewijs B 16 januari 2014

Super rijschool !
Leuke, bekwame instructeurs !

Met veel plezier gelest en in 1 keer m’n A gehaald !

David Zwaan Rijbewijs A 23 juli 2016

Beste mensen, Het gaat prima met me en ik hoop met jullie ook. Inmiddels al zo’n 6000 km afgelegd op mijn Guzzi. Morgen staat er weer een rit op het programma. Ff naar Harderwijk waar mijn broer woont. Heb nog steeds profijt van de lessen die ik bij jullie heb gehad. Regelmatig hoor ik nog dat stemmetje: ” Niet tedicht op je voorganger!” Als ik soms op de snelweg het gas eventjes wat verder opentrek. ” Denk om je plaats op de weg!” Als ik lekker over de dijk tuf. Ik ben al een paar keer langsgeweest in Arkel maar helaas was er niemand. Misschien de volgende keer beter.

Mike Rijbewijs A 6 november 2014

Ik heb m’n motorbriefje alweer 2 jaar!! En ben Otto-Hans nog altijd dankbaar met het engelen geduld. Want zag het af en toe niet meer zitten na meer als anderhalf jaar lessen! Maar ik tour lekker rond al blijf ik toch nog altijd onzeker tijdens de drukte. Ik stuur iedereen door na jullie als ze motorrijlessen willen!!

Monique Paans Rijbewijs A 12 januari 2015

Gisteren een proefritjes gemaakt, maar die allroads zijn toch wel hoog. Ik ben er dus niet uit. Verlagen of misschien een ander model?? Ik zal het wijze advies van Otto Hans opvolgen en er de tijd voor nemen een motor uit te zoeken. Alhoewel ik sta te popelen om er een te kopen… Met dan uiteraard alle goede instructies en aanwijzingen van jullie in mijn hoofd. Want ik vond de lessen erg goed. Fijn om van drie instructeurs les te krijgen. Zo je steek je van alle drie weer iets anders op. En dan ook nog de complimenten voor alle administratieve afwikkelingen en attente mails voor en na de examens. Als ik iemand hoor die wil gaan lessen, zal ik jullie zeker aanraden!

Wendy van Wijngaarden Rijbewijs A 30 juni 2015

Goedenavond,

Ik wil jullie nog even bedanken voor de prettige lesdag die mijn dochter heeft gehad.

Alles was prima geregeld en ze voelde zich erg prettig bij de instructeur.

Ze heeft de dag als leerzaam en prettig ervaren ondanks het slechte weer.

Miranda en Cyanne van der Ham Rijbewijs AM 12 november 2014

Beste Arjan en collega’s, leuk dat jullie een mailberichtje sturen met de vraag of alles goed gaat. Ik kan deze vraag positief bevestigen. Het is inmiddels al 23 jaar geleden dat ik mijn Motor A rijbewijs behaalde bij jullie rijschool en ik moet zeggen dat ik er nog steeds veel plezier aan beleef. Ik hoor het wel als jullie weer een activiteit organiseert voor de “geslaagden”.

Arie van der Linden Rijbewijs A 1 januari 1994

Hallo,

Bedankt voor de felicitaties!

Ik ben heel erg tevreden over jullie ik werd altijd goed behandeld en als ik een vraag had die werd altijd gelijk beantwoord door me eerst te bellen en als ik niet op nam door mij te mailen! En de praktijk lessen van René en Arjan waren erg leuk en leerzaam door hun ik nu mijn rijbewijs gehaald bij de beste rijschool van Nederland!
En ik er kom zeker terug voor mijn andere rijbewijzen!

Bedankt voor alles!

Sander de Lange Rijbewijs AM 17 augustus 2015

Beste Kern team,

Super bedankt voor de leerzame lessen, vind Kern een goede en leuke rijschool!! Nu opzoek naar een leuke motor en dan kan ik gaan toeren!! Nogmaals dank, vond het super!!

Nienke Blom Rijbewijs A 8 oktober 2015

Ik heb het heel erg naar mijn zin gehad bij jullie rijschool . De instructeur legt heel goed uit en is heel aardig. Verder hele duidelijke lessen en aanwijzingen . De bromfietsen rijden super goed en zijn zeker heel erg betrouwbaar . Super rijschool ! Ik Ga het aan heel veel aanbevelen die een bromfiets rijbewijs willen halen . Ik heb vanochtend mijn rijbewijs aangevraagd bij het gemeentehuis.

Michael Bouwman Rijbewijs AM 24 april 2017

Ik wil iedereen bij KERN bedanken. Toen ik een opleiding zocht wilde ik eerst een “snelle” cursus doen maar ben daar toch van afgestapt en vorig jaar begonnen bij KERN. Ik zit inmiddels met het nodige zelfvertrouwen op de motor en voel me er veilig zonder overmoedig te worden. Het positieve examen gevolg (de 1e keer heb ik verprutst door toe te geven aan zenuwen) is het bewijs dat de mannen mij goed hebben klaargestoomd in het kleine jaar dat ik bij ze heb gelest. En dat zal niet altijd zijn meegevallen voor ze want zoals Otto – Hans benadrukte: ”We moeten je meer af dan aanleren”, klopt helemaal. Nogmaals bedankt mannen!

Mike Poelman Rijbewijs A 24 april 2017

KERN Verkeersopleidingen,

Bedankt! Ik heb in een korte tijd enorm veel geleerd bij jullie opleiding. De begeleiding was goed. Door de duidelijke uitleg en fijne sfeer tijdens in de auto voelde ik me prettig achter het stuur! Ook het werken met het RIS-boek vond ik handig. Ik vond het interessant om hierin te lezen en kon de informatie prima verwerken in de praktijk.

Nogmaals, bedankt voor de goede lessen! En de groene pepermuntjes deden het ook prima ?

Jurre Rijbewijs B 22 november 2014

Top verkeersschool. Leuke relaxte maar attente instructeur.

Gertjan van Ravenswaaij Rijbewijs BE 12 april 2015

Prima opleiding, aan te raden! Ik vond het met name prettig dat je de eerste tijd intern op het terrein kunt rijden en pas als de motor een beetje beter ‘luistert’ de boze buitenwereld wordt verkend. De opbouw is goed. Veel aandacht voor bijzondere verrichtingen in het begin, maar net als dat saai begint te worden de weg op en combineren. Het is ook prettig dat je je materialen niet meteen hoeft aan te schaffen, maar daar later over na kunt denken (jas, broek, laarzen, helm) Ik vond de uitleg van Otto Hans helder en goed gedoseerd. Soms ‘hoor’ ik zijn instructies nog tijdens het rijden ?

Dienie van Wijngaarden Rijbewijs A 24 april 2017

Hallo Kernteam,

Ik ben tot op heden zeer tevreden met mijn opleiding, en natuurlijk ben ik te spreken over de instructeurs.

Ook tref ik het met mijn mede cursisten, leuke gasten.

Stap 1 is achter de rug “voertuigbeheersing” in juni ga ik op voor theorie-examen en aansluitend hoop ik voor praktijk-examen op te gaan.

Al met al ben ik super tevreden en ik heb er plezier/zin in.

Cor Hoekstra Rijbewijs A 24 april 2017

Goedemiddag,

Ook al was het aan het begin spannend en zag ik er dus best tegenop, vind ik het nu toch steeds leuker worden!
Heb het goed naar me zin bij KERN en ben zeer tevreden over mijn rijles instructeur Otto Hans. Die alles rustig uitlegt en als het dan toch per ongeluk een keer fout gaat, net zo rustig blijft en alles opnieuw herhaalt voor mij.

Marleen Rijbewijs B 24 oktober 2015

Dankzij jullie goede instructeurs ben ik net geslaagd voor mijn rijbewijs A.

Jan Bongers Rijbewijs A 23 januari 2016

Beste mensen van KERN,

Graag wil ik op deze email reageren met zeer positief nieuws. Door jullie (met name Otto-Hans en Arjan) voel ik me steeds meer vertrouwd om de motor en groei ik lekker door. Ik ben heel tevreden met de manier van lesgeven en ook zeker de afwisseling is erg fijn. Door jullie kan ik (hopelijk) zeer vlot mijn rijbewijs behalen en met veel plezier en vertrouwen beginnen aan mooie tijden met een motor.

Bedankt!

Gert-Jan Rijbewijs A 24 augustus 2014

Inmiddels heb ik nu ca 7 maanden, m’n rijbewijs en heb ik bijna 20.000 km gereden. Onder het motto “ieder weer is motor weer” en ” de beste weg is een omweg” stap ik iedere dag weer lekker op de motor. Ik denk nog bijna dagelijks aan jullie in de vorm van: KRA2SN, pizza koerier, Piet GTI ed. en aan een uitspraak van één van je collega’s “niet probleem oplossend- maar probleem voorkomend-rijden”, veiligheid moet tenslotte voorop staan. Kortom, ik denk dat ik bij jullie een goede basis heb meegekregen.

Ron Lustig Rijbewijs A 2 februari 2016

Ik ben zeer tevreden over de manier waarop mijn lessen verlopen en de manier waarop de instructeur me begeleid tijdens de lessen. Ik zou u dan ook aanbevelen bij al mijn vrienden het gaat uitstekend!

Fabian van de Laar Rijbewijs B 2 oktober 2015

Beste KERN verkeeropleidingen,

Hartelijk bedankt voor de goede lessen die ik bij jullie, in het bijzonder Arjan Koppelaar, gehad heb.
Ik waardeerde de ontspannen sfeer waarin ik het autorijden leerde :).
Een rijbewijs is duur, maar je krijgt bij KERN waar voor je geld!

Chieline Vernooij Rijbewijs B 22 maart 2015

Nou, ik ben super dankbaar voor de gezelligheid, en de gezellige leerzame lessen.. Van zowel rené, als die van Ramon!
Ik heb het heel erg naar mijn zin gehad!
En jullie zien mij zeker terug voor mijn aanhanger rijbewijs!

Mega bedankt!

Mandy Verheij Rijbewijs B 1 april 2016

Ik ben heel tevreden! Zowel over het ontvangst, lessen en de instructeurs. Met ingang van het 1e moment dat ik telefonisch contact had met jullie, gevolgd door de 1e keer lessen op het terrein, zorgen jullie ervoor dat ik mij zeer welkom voel. Alleen het feit al dat jullie van het begin mijn naam noemen, vind ik al bijzonder. Het systeem van het boeken van lessen icm de emails is erg prettig. De lessen vind ik goed, er wordt rustig de tijd genomen om alles uit te leggen. Zelfs als je al 50 keer je richtingaanwijzer aan hebt laten staan, wordt je er steeds weer rustig en vriendelijk op gewezen ? Met veel plezier kijk ik uit naar de volgende les!

Dik Schreuder Rijbewijs A 9 juli 2015

Beste het kernteam,

Ik heb rijles van Arjan gehad. Het was GEWELDIG!! Hij deed altijd zo rustig en hij is heel professioneel. Ik zou het aanraden om bij hem te rijlessen.

Rasha Fawad Rijbewijs B (automaat) 3 september 2015

Beste kern verkeersopleidingen.

Ik wil nogmaals melden dat ik erg prettig bij jullie heb gelest en zeker een hele leuke tijd heb gehad.
Als mensen er naar vragen zal ik jullie zeker aanraden!!

Ruben Elbertsen Rijbewijs A 24 maart 2015

Beste Arjan,

Het is plezierig lessen bij Kern verkeersopleidingen.
Verzorgd materieel en een goede en heldere uitleg.

Etienne Rijbewijs BE 2 oktober 2014

Beste Kern,

Ik heb het super ervaren bij jullie.
Arjan en René stellen je op je gemak en zijn erg vriendelijk.
En ik ben geslaagd!!! Wat wil je nog meer.

Eva Verschoor Rijbewijs B 23 juni 2015

De rijles was zeer goed roy is een goede instructeur en ik heb veelplezier in de lessen gehad ik kom over een half jaar zeker terug voor aanhanger en motor rijbewijs.

Mike van der Wilde Rijbewijs B 27 april 2015

Geef ons een like op Facebook en blijf op de hoogte! 😀

volg_fb