Je bent gestart of gaat binnenkort beginnen met jouw rijopleiding. Onderstaand vind je onze lesvoorwaarden.


BELANGRIJK IS DAT JE HET ONDERSTAANDE GOED DOORNEEMT:

 1. Probeer op tijd klaar te staan, dus circa 5 à 10 minuten voor het afgesproken tijdstip.
 2. Mocht de instructeur door omstandigheden met de voorgaande les uitlopen, dan gaat dit niet ten koste van jouw les. De tijd wordt gewoon ingehaald. Mocht je hierdoor in de problemen komen met een afspraak na de rijles, dan moet je dit aangeven zodat naar een passende oplossing kan worden gezocht.
 3. Wanneer je een les af moet zeggen, doe dit dan minimaal 24 uur voor het afgesproken tijdstip (en in het weekend 48 uur). Er worden dan geen kosten berekend.
 4. De lessen dienen contant, PIN, via iDeal of per bank-overschrijving na de les of binnen de betalingstermijn van de factuur, te worden betaald.
 5. Lespakketten kun je contant, via iDeal of per bank-overschrijving voldoen. Bij sommige pakketten is er de mogelijkheid om in 2 termijnen te betalen. Je dient zich aan het, in de factuur gestelde betalingstermijn, te houden. Wanneer je je niet aan het gestelde betalingstermijn houdt, dan vervalt de korting die in het pakket zit.
 6. Lespakketten en examengelden die eenmaal zijn voldaan worden onder stringente voorwaarden geretourneerd (de situatie wordt beoordeeld door de rijschool).
 7. Wanneer de volledige opleiding plus examens is afgerond en je hebt van je pakket nog lesuren over dan krijg je de overgebleven uren geretourneerd.
 8. De tarieven kunnen tussentijds aangepast worden. Dat wordt tijdig aan je kenbaar gemaakt.
 9. Gebruik van geneesmiddelen of stoffen die de rijvaardigheid beïnvloeden zijn niet toegestaan, wanneer bij aanvang van de les door de instructeur wordt geconstateerd dat je onder invloed van drank of een andere stof bent wordt de les afgebroken en worden er 2 lesuren in rekening gebracht.
 10. Indien je momenteel of in het verleden onder medische begeleiding bent of bent geweest, informeer de instructeur dan op tijd, i.v.m. het tijdig toetsen van de gegevens door het CBR middels een Eigen Verklaring.
 11. Indien je in het bezit bent van een identiteitsbewijs, zorg dan dat je dit kunt tonen bij alle CBR examens en tijdens een politiecontrole.
 12. Enkel voor het halen van uw autorijbewijs moet u de rijschool digitaal machtigen met je DigiD om examens te kunnen reserveren bij het CBR, het rijschool nummer vind onderin op elke pagina van onze website.
 13. Tevens moet je voor de aanvraag van een praktijkexamen een Eigen Verklaring invullen, dit is mogelijk middels de site van het CBR. Je kunt ook aangeven dat de rijschool dit digitaal voor je verwerkt.
Klaar voor de start? Inschrijven!