Wanneer je bij KERN Verkeersopleidingen je motorrijbewijs haalt, start je altijd vanaf ons eigen motor-oefenterrein in Arkel. Dit biedt een aantal voordelen! 


Als startende leerling (meestal zonder enige ervaring op een motor) hoef je niet via de openbare weg naar een parkeerterrein o.i.d. om je voertuigbeheersingsoefeningen te leren. Op ons terrein kun je, zonder verkeer om je heen, veilig je AVB (1e deel voor je motorrijbewijs) oefenen. Alle oefeningen staan standaard uitgezet met kegels. De instructeur is in je les dus ook geen tijd kwijt aan het uitzetten/opruimen van kegels. De focus ligt volledig bij de cursist!

Wanneer je toe bent aan het AVB-examen, doe je dit op ons terrein. De examinator van het CBR komt naar ons toe om je examen af te nemen. Alles in je vertrouwde omgeving en de examen-oefeningen staan op de plek waar jij ze gewend bent. 

Nog een voordeel is dat het terrein zeer centraal ligt. Je bent, wanneer je bij ons de poort uit rijdt, binnen enkele minuten in Gorinchem/ Schelluinen en het examen-oefengebied. In de omgeving is het geweldig om motor te rijden! Prachtige dijkwegen, veel water, natuurgebieden direct buiten Gorinchem, polders en weinig verkeerslichten. Kortom de ideale omstandigheden om bij ons je motorrijbewijs te halen!  🙂

ADRES : KERN motor-oefenterrein
Vlietskade 1025
4241 WE ARKEL